Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zemiakové guľky s údeným mäsom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1292-zem...
ja som dnes robila tvarohovo jablkovu žemlovku 🙂
inspiracie z minuleho tyzdna:
holandske rezne so stouchanymi zemiakmi (zemiakova kasa s usmazenou cibulou)
vyvar z udenych rebier s domacimi rezancami
fazulova polievka
prekladane zemiaky a palacinkova torta
spagety s bolonskou omackou
@ivetka1981 tento džús robievam aj ja pravidelne, len ja robím až z dvonásobného množstva vody 😉
naše raňajky bryndzová nátierka, pletienky, kakao 😉
Krémová brokolicová polievka, kuracie rizoto, kyslá uhorka, vanilkový puding s piškotami, jahodami a šlahačkou.
nič sa mi nechce tak len grilovaný encián so zemiakmi na pare s kapustovým šalátom a ak mi ostanú zemiaky tak poputujú zajtra do chlebíka
ahojte tak ja nakoniec paradajková polievka s ovsennými a ryžovými vločkami s pareničkou , varená tarhoňa a k tomu dusená brokolica a cuketka na póriku a oliv . oleji s kmínom a kurkumou
dnes netuším vôbec zrejme šúľance asi s makom alebo tvarohom
včera bola kyslá polievka z fazuľových luskov, francúzske zemiaky a domáci miláčik 😵 na dnes ešte ostala polievka a budú staré-dobré palacinky 😉
Ahojte, my dnes máme kyslú šošovicovú polievku s kôprom a zemiačikmi a bryndzové halušky.
Karfiolovo-hrachova polievocka s vajcom a zapekane cestovinky s kuracinkou na provensalskych bylinkach
Nakoľko nemám doma žiadnych stravníkov, iba seba 🙂, tak staci sosovicova polievka na kyslo. Pekny den,
Dnes majú deti u babky paradajkovú polievočku so syrom a zapečené zemiačky s ml. mäskom a smotanou
na večeru sme sami s mm tak bude mať praženicu 😀 😎
@bobinkask ako dáš to mäsko na paličku aby to držalo?
U nas dnes polievocka zo vcera paradajkova a urobime si s drobcom palacinky s tvarohovou plnkou 😉
polievka zo sucheho hrachu s opecenym chlebikom a ryba na masle a zemiakova kasa
Tak na tieto dva dni mame paradajkova polievka a vrtulkovy salat so zeleninou a syrom. Mala by som nejaky kolac upiect ale nic ma nenapada.
vcera: paradajkova polievka s kukuricou a syrom a bryndzove halusky
dnes: francuzske zemiaky s uhorkovym salatom
polievka z červenej šošovice, špagety s tuniakovou omáčkou 😉
Dnes perkelt z kuracich kridel na smotane s kolienkami
Ahojte, u nás pre veľký úspech krémová brokolicová polievka a jablková žemlovka z vianočky.

@womankc aj ja dakujem za pochvalu 😵