Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zienky milovnicky sushi, potrebujem surne pomoc… Kde zozeniem palicky? Nie ale jednorazove. Potrebovala by som 4 sady… dakujem
jaj tie vaše krásne fotečky, mňam. 🙂 dnes sa mi fakt nechcelo variť, vymyslela som zeleninovú polievku a kuracie rezne so zemiakmi...vyprážané máme raz do roka 🙂
plnena paprika aspon na 3 dni 🙂
naša večera tvarohovo jablková žemľovka 😉
@ivetka1981 prepac este tie pomarance idu aj so supkou ci osupane
@boubelka0021 varia sa aj so šupkou...dobre umy pomaranče 😉
@irsina83 Dakujem 🙂
Práve opekám lososa na masle, k tomu varené zemiaky a brokolica 😉
@tortelinka zmiešala som uverený bulgur s uvareným kuracím masom z polievky, pokrájaným na drobno do toho 1vajce, tak asi za hrst ovsených vločiek, osolila som to a okorenila a pridala som tam trošku suš. cesnaku, z hmoty som spravila placku, do stredu som dala paličku a pekne zatočila a piekla som to cca 20min...bola to taká papračka, som si myslela, že to nebude držat ,ale držalo a deti si to pekne ukusovali z paličky 😀
@levandullka mnám tieto mám velmi rada 😵 ked som bola tehotná mi ich kolegyne piekli a nosili ked som musela ležat v nemocnici 🙂
@bobinkask Mne dala pred par dnami ochutnat spoluziacka a strasne mi chutili, tak som si vypytala recept 🙂
@lululka555 zajtra sa budem trošku opakovat 😉 ...syn si rozkázal kura na paprike, ale s haluškami...
@levandullka ja ich mám rada s hrozienkami a musí byt v nich véééla orieškov 😀 tuším sa volajú,, mlynárové pusinky,,
ahojte my dnes ešte hovädziu polievku s rezancami a kuracie medailónky so šampiónmy a ryža
a tu je foto :
ja zbožňujem lososa je to za par minut mnaaam http://www.sikovnamamina.sk/losos-recept/
a inak maju tam recept aj na ovsene kolaciky tie su tiez eno nuno http://www.sikovnamamina.sk/goji-zdrave-ovsene-...
my sme dnes dojedli včerajšiu hlivovú polievku a chcela som piect metelník, ale moje prázdninujúce deti sa moc nudili a potrebovali zamestnat 🙂 tak sa trošku hrali 😀 a mali sme na obed šúlance s tvarohom a sladkou strúhankou a na večeru som spravila pizzu 2x klasika... prednedávnom tu bola inšpirácia na cesto na pizzu z tofu...ja som dnes čítala recept na cesto z karfiolu, tak som ju musela vyskúšat 😀 a celkom nám aj chutila 😵
dnes bola hrstkova polievka, buchty na pare
zajtra zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a morcacie kusky so zeleninou a asi urobim k tomu zemiakovu kasu 🙂
@levandullka môžem poprosiť recept na tie keksíky? ďakujem 🙂
U nas dnes syrovo polievka s cervenej sosovice a palacinky s tvarohom. Vcera sme mali quiche s tuniakom a brokolicou- riadna dobrotka. Niektora ste to tu radili.. 😵
@bobinkask ako chutila karfiolova pizza? mala sm n aplane minule robit ale nakniec sme mali obycko
@saxana36 pozeram ci to ste mali kraba 🙂 veru zajtra si dame take!
@levandullka mozem porposit recept na tie susienky?dakujem

Zeleninova polievka a bravcove na horčici,zem.kasa a fazulky