icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

saxana36
19. feb 2014

Zeleninova polievka a bravcove na horčici,zem.kasa a fazulky

lululka555
19. feb 2014

ahojky, dnes u nás polievka zo včera a robila som kuracie s pórom,paprikou a smotanou a basmati ryžu k tomu 😉

levandullka
19. feb 2014

Zienky milovnicky sushi, potrebujem surne pomoc… Kde zozeniem palicky? Nie ale jednorazove. Potrebovala by som 4 sady… dakujem

zabka79
19. feb 2014

jaj tie vaše krásne fotečky, mňam. 🙂 dnes sa mi fakt nechcelo variť, vymyslela som zeleninovú polievku a kuracie rezne so zemiakmi...vyprážané máme raz do roka 🙂

iinuska
19. feb 2014

plnena paprika aspon na 3 dni 🙂

hasleerka
19. feb 2014

zemiakový prívarok s jahňacím mäskom...

m_ij_ka
19. feb 2014

naša večera tvarohovo jablková žemľovka 😉

boubelka0021
19. feb 2014

@ivetka1981 prepac este tie pomarance idu aj so supkou ci osupane

ivetka1981
19. feb 2014

@boubelka0021 varia sa aj so šupkou...dobre umy pomaranče 😉

levandullka
19. feb 2014

@irsina83 Dakujem 🙂

sharmana
19. feb 2014

Práve opekám lososa na masle, k tomu varené zemiaky a brokolica 😉

levandullka
19. feb 2014

Sušienky z ovsených vločiek - sú fantastické 🙂

bobinkask
19. feb 2014

@tortelinka zmiešala som uverený bulgur s uvareným kuracím masom z polievky, pokrájaným na drobno do toho 1vajce, tak asi za hrst ovsených vločiek, osolila som to a okorenila a pridala som tam trošku suš. cesnaku, z hmoty som spravila placku, do stredu som dala paličku a pekne zatočila a piekla som to cca 20min...bola to taká papračka, som si myslela, že to nebude držat ,ale držalo a deti si to pekne ukusovali z paličky 😀

bobinkask
19. feb 2014

@levandullka mnám tieto mám velmi rada 😵 ked som bola tehotná mi ich kolegyne piekli a nosili ked som musela ležat v nemocnici 🙂

levandullka
19. feb 2014

@bobinkask Mne dala pred par dnami ochutnat spoluziacka a strasne mi chutili, tak som si vypytala recept 🙂

bobinkask
19. feb 2014

@lululka555 zajtra sa budem trošku opakovat 😉 ...syn si rozkázal kura na paprike, ale s haluškami...

bobinkask
19. feb 2014

@levandullka ja ich mám rada s hrozienkami a musí byt v nich véééla orieškov 😀 tuším sa volajú,, mlynárové pusinky,,

bobinkask
19. feb 2014

@danielaj rozmarínové rožky- znie to zaujímavo 😉 možem poprosit recept 😵 dakujééém

nakup
19. feb 2014

ahojte my dnes ešte hovädziu polievku s rezancami a kuracie medailónky so šampiónmy a ryža

nakup
19. feb 2014

a tu je foto :

dulilinka
19. feb 2014

ja zbožňujem lososa je to za par minut mnaaam http://www.sikovnamamina.sk/losos-recept/

nakup
19. feb 2014
dulilinka
19. feb 2014

a inak maju tam recept aj na ovsene kolaciky tie su tiez eno nuno http://www.sikovnamamina.sk/goji-zdrave-ovsene-...

bobinkask
19. feb 2014

my sme dnes dojedli včerajšiu hlivovú polievku a chcela som piect metelník, ale moje prázdninujúce deti sa moc nudili a potrebovali zamestnat 🙂 tak sa trošku hrali 😀 a mali sme na obed šúlance s tvarohom a sladkou strúhankou a na večeru som spravila pizzu 2x klasika... prednedávnom tu bola inšpirácia na cesto na pizzu z tofu...ja som dnes čítala recept na cesto z karfiolu, tak som ju musela vyskúšat 😀 a celkom nám aj chutila 😵

lienka2
19. feb 2014

@danielaj prosim ta ked varis tie buchty na pare tak ich mas ako v hrnci naukladane? sa ti vobec nedotykaju? ze su take pekne🙂 mne sa vzdy polepia dokopy a ked ich vyberam von tak sa mi trhaju a lekvar tecie von.. akoze su fajne len esteticky to nevyzera najlepsie..

lienka2
19. feb 2014

dnes bola hrstkova polievka, buchty na pare
zajtra zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a morcacie kusky so zeleninou a asi urobim k tomu zemiakovu kasu 🙂

zuzub
19. feb 2014

@levandullka môžem poprosiť recept na tie keksíky? ďakujem 🙂

klapinka
19. feb 2014

U nas dnes syrovo polievka s cervenej sosovice a palacinky s tvarohom. Vcera sme mali quiche s tuniakom a brokolicou- riadna dobrotka. Niektora ste to tu radili.. 😵
@bobinkask ako chutila karfiolova pizza? mala sm n aplane minule robit ale nakniec sme mali obycko
@saxana36 pozeram ci to ste mali kraba 🙂 veru zajtra si dame take!

anavila
19. feb 2014

@levandullka mozem porposit recept na tie susienky?dakujem