Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes hubová polievka s mrveničkou a pangasius na smotanovej omáčke s varenými zemiakmi 🙂
my sme mali dnes hokaidovu polievku, tvarohove gulky plnene malinami, posypane sladkou struhankou a poliate maslom a pre muza dusene kuracie prsia so zeleninou a ryzu 🙂
tak zajtra vikendove varenie - obratene rezniky so zemiakmi a morcacia polievocka 🙂
Cukinova polievka, hlivova smazenica, rukolovy salat s redkvickami a na ranajky bude pohankova natierka z noveho Apetitu
buchty na pare a karfiolova polievocka
Zapecene cestoviny s kuracim maskom,spenatom a syrom a zajtra bude gulasik s chlebikom...
@denisa87 mnaaaam toto vyzera super 🙂, ako sa to robi?
@dorotka2013 su to muffiny a ozdobila som ich 😀
baby mam par otazok 🙂
1. poprosila by som ak mate niektora cesto na pizzu ale nieco take ako robia v pizzeriach.. ja som doteraz robila klasicke kysnute cesto a to kym sa mi upieklo tak sunka a cokolvek co som tam dala bolo uz davno upecene a vysusene..
2. co robievate z mleteho masa? rozmyslala som skusit fasirku taku vcelku, ale neviem ako.. ak mate odskusane prosim piste 🙂 @danielaj a @titkovamiriam urcite robite take 🙂
3. a este.. rozmyslam ze by som urobila na nedelnu oslavu muffinky len by som chcela aby boli trocha slavnostnejsie a teda navrch dat nejaku plnku, len neviem aku..
@lienka2 ahoj ak chceš, kukni u mňa v albume,mám tam recept na takú pečenú fašírku 😉
@denisa87 jééé,tí sú supeer 😉
@denisa87 haha a ja som si neviem preco myslela ze su to nejake chlebicky 🙂
zienky daky dobry recept na vanilkove muffiny?dakovala
naša večera lievance 🙂
Baby mam malinovy kompot a chcem nejaky kolac upiect okrem bublaniny mate tip?
Piskotu a na vrch uvar vanilkovy puding so stavou z kompotu (pripadne dopln vodou) poukladaj maliny na piskotu a zalej tym "pudingom"

prosím surne mi niekto neporadí? nespojil sa mi puding s herou, ked som ho dávala do horuceho pudingu.dá sa to zachrániť? či rovno vyhodiť?