icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mami.sk
20. mar 2014

dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami a dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 😉 a keď som už bola vo švungu tak som ešte urobila orechový závin a pár českých buchiet so slivkovým lekvárom 😀

jasminet
20. mar 2014

paradajkova s ryzou na obed, teraz sa mi pecie chlebik, tuniakova natierka a tvarohova s medvedim cesnakom cakaju na pana tvorstva v chladnicke

m_ij_ka
20. mar 2014

naša večera dnes sme trochu zhrešili opekaná slaninka , horčica, rohlíky 😉

nakup
20. mar 2014

my dnes hovädzie na šampiónoch a bulgur a cvikla

monacanka
20. mar 2014

pred večerom som este stihla spravit pizzove rozteky

emka13
20. mar 2014

@ivetka1981 receptik na ten kolaacik poprosim 🙂

luciok
20. mar 2014

Dnes sme jedli svokrinu plnenú papriku, no nešla nám veľmi dole krkom 😖

lucikatn
21. mar 2014

Keďže dnes začínam s prípravou oslavy pre malého tak budú max. varené zemiaky s volským okom. Idem robiť krtkovu tortu a parížsky šalát + zamiesiť na 2 chleby aby sa zajtra ráno stihli upiecť.

titkovamiriam
21. mar 2014

dobré ranko!
u nas bude dnes polievka z medviedieho cesnaku a pizza 🙂 🙂
sobota :polievka - lasagne
nedela :-------------králik na smotane s haluškami

maminka2013
21. mar 2014

Dnes este do taniera kazdemu polievka z medvedieho cesnaku, volske oko, spenat a varene vajicka a polovicke i pecenu klobasku k tomu 🙂

veronicka12
21. mar 2014

@myrca_m ahoj porosim recept na tu hraskovu polievku dakovala

tinaaa84
21. mar 2014

U nás dnes kuracie stehná na jablkách a hruškách a zemiaková kaša

m_ij_ka
21. mar 2014

naše raňajky smotanový jogurt jahodový, rohlík

gabiiika21
21. mar 2014

Vyprazany karfiol- zemiacky, pecene kurca s tarhonou, zeleninova polievka s mrvenickou. Zatial sme len dvaja, dietatko v brusku tak dufam, ze bude aj na zajtra 😅

m_ij_ka
21. mar 2014

pórová polievka so zemiakmi, zeleninové rizoto

katarinatibi
21. mar 2014

@soniatko das mi recept na to dusene kare s lecom?

labocca
21. mar 2014

dnes...na obed, mrkvovo-kalerabova polievka a spenatova panvicka (spenat, zemiaky, kuracie maso atd..).

soniatko
21. mar 2014

@katarinatibi maso naklepem, osolim, z jednej strany obalim v muke, z druhej strany potriem horcicou. opeciem na oleji, zacinam tou omukovanou stranou, potom maso vyberiem a na oleji necham osmazit cibulku, vratim maso, zalejem lecom, ochutim, prilejem trochu vody a dusim. ked je masko makke, zahustim troskou solamylu. 😉

soniatko
21. mar 2014

@titkovamiriam
@lucikusik aj nasi maju este jeden tento tanier 😉

daniz
21. mar 2014

dnes u nás varí babka, pretože ja sa zdržím v práci a potom kolegova oslava, ale určite budú mať niečo fajnučké - ako od babky.

lululka555
21. mar 2014

ahojte, dnes máme zo včera zeleninovú polievku a zostali aj dve kuracie stehná pečené,tak som ich obrala a urobila rizotko, k tomu uhorkový šalát. A v chladničke sa chladia smotanové poháre s piškótami a čerstvými jahodami. 😝

salma22
21. mar 2014

pyre a tekvicka s volskym okom...este mame hrachovu polievocku...a na vecer ak sa podari urobime vtacie mlieko

dorotka2013
21. mar 2014

U nás dnes zapecene enchiladas s hovädzí mäsom,sampinonmi a syrom, zajtra hamburgery a v nedeľu kuracie prsia na smotane s cestovinou

monacanka
21. mar 2014

dneska mame polievku šutolicu bude aj na zajtra a spagety s mortadelou syrom a kecupom

beah
21. mar 2014

Ahojte, u nás dnes hokkaido polievka s opečenými kockami chleba, kuracie stehná na citróne a smotane, k tomu tarhoňa a ako dezert som upiekla perník.

myrca_m
21. mar 2014

@veronicka12 na masle som orestovala celý kmín, nasypala som si jednu PL hladkej múky a urobila svetlú záprašku. Prisypala troška mletej červenej papriky a zaliala vodou, šupla som tam mrazený hrášok, osolila a uvarila. A hodila som halušky z múky, soli a vody. 🙂

myrca_m
21. mar 2014

polievka - hrášková s haluškami
a na dnes som k tým fašírkam urobila zemiakový prívarok 🙂

edvelyn
21. mar 2014

Kuracie prsia na masle, cestoviny,syrovo smotanova omacka a volske oko 😉 mnam

hanka_xy
21. mar 2014

Krémová cuketová polievka, zapekané zemiaky so syrom + uhorky 🙂 Ukuchtené máme, tak si môžme užívať krásny slnečný aj keď ufučaný dník 🙂

anos18
21. mar 2014

Ahojte, konecne zdravy obed 🙂, zeleninovy salat (taliansky salat+spenatove listky+uhorka+redkovka+ domaca feta) s olivovym olejom a jablcnym octom.