icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
10. apr 2014

ahojte,ja dnes nevarím,máme zo včera gazdovské mäso so špagetami a závin som včera nepiekla,ale dnes mi už kysne,takže bude kakaový 😉 😎

lululka555
10. apr 2014

@womankc ja rozmýšľam na 3 bit koláčikom, veľkonočným vencom so sušeným ovocím a nejakou tortičkou ,asi ovocnou 😉

lululka555
10. apr 2014

@irsina83 bábovečka vyzerá super 😉 a pozerám na ten recept,mám ten istý,od mojej maminy,len žĺtka a bielka šľahám zvlášť 😉

titkovamiriam
10. apr 2014

ja dnes robím kelový prívarok s párkami 🙂

maminka2013
10. apr 2014

Dnes na zelanie- pecene br. kusky na kyslej kapuste s varenymi zemiakmi a makove sulance - uz nam chutia druhy den 😵

lucikatn
10. apr 2014

Fazulova polievka s udenym tofu

siska53
10. apr 2014

Kvasnicova polievka s mrkvou a sedanom. "pohankoto" s tofu,sedanom,mrkvou a feniklom.

siska53
10. apr 2014

@lucikatn mnam! Musim vyskusat!

monacanka
10. apr 2014

paradajkova polievka zo syrom a kuracie meso a salatik

daniz
10. apr 2014

dnes zemiakovo-bryndzové a kapustové osúšky.

karkana
10. apr 2014

Ako robíte zapekané rezance s lekvárom a orechami,??Ja zvyknem len zmiešať a manželovi v práci robia zapekané,že sú lepšie, 😕

titkovamiriam
10. apr 2014

@karkana zamiešam a zalejem smotanou s vajičkami

karkana
10. apr 2014

@titkovamiriam takto mi to hovorila aj starká, ale sa mi to nezdalo vajcia s mliekom na sladké,,,dakujem, tak skúsim

titkovamiriam
10. apr 2014

@karkana
ja tak zapekam palacinky,žemlovku...

m_ij_ka
10. apr 2014

práve som dopiekla tvarohovú štrúdľu s hrozienkami 🙂

monikaresovska
10. apr 2014

tak dnes taka rýchlovka: salámové kolieska plnené syrom a varené zemiaky s cibuľkou🙂

daniela09
10. apr 2014

dnes na obed bola paradajková kapusta s klobáskou a chlebom, a sladké šatôčky s vanilkovo tvarohovou náplňou a so slivkovým džemom, a cookies s čokoládou a brusnicami

lalus
10. apr 2014

@monikaresovska si tie kolieska aj niečím zaistila, aby sa ti nerozpadli? 😕

gimli274
10. apr 2014

my dnes cibulovo-slaninový koláč pre mužíka a pre mňa špenátové ryžové rezance so sójovým tataráčkom 🙂

lillona
10. apr 2014

kapustnica 🙂

dorotka2013
10. apr 2014

@lillona vyzerá úžasne... aj ja rozmýšľam ze urobím 🙂 neskôr v lete nám uz nepojde na chuť

marlenka75
10. apr 2014

Pečené kurča, ryža, marhulový kompot.

adulikka
10. apr 2014

zeleninová polievka ,fašírky v trúbe a zemiaková kaša

a2303
10. apr 2014

@lucikatn Poprosím recept na polievočku 🙂 ďakujem

mami.sk
10. apr 2014

dnes som uvarila šošovicovú polievku s párkom a zemiakmi a fantastické cestoviny so špenátom a sušenými paradajkami 😉

monikaresovska
10. apr 2014

@lalus vlastne plnka to su rozšľahané vajíčka a v tom nastrúhaný syr, vznikne taká hustá hmota a dávaš salámu (diétna) a plnku a salámu a potom obališ v trojobale...nerozpadáva sa, drží to pokope🙂

lucikatn
10. apr 2014

@a2303 na troche ryzoveho oleja som opiekla nakrajane tofu, pridala vopred namocenu fazulu a zemiaky. Zaliala vodou, osolila, pridala cele korenie a bobkovy list. Varila som do makka a na koniec som pridala asi 1 dl sladkej smotany, trosku octu a poprasila mletou paprikou. Prevarila a hotovo 🙂

irsina83
10. apr 2014

u nas dnes takto. zeleninova polievocka s haluskami, pre manzela kuracie cesnakove mini rezniky so zemiakovou kasou a nakladanymi hribikmi a pre mna.... Ked vam ostane nejake maso z predosleho jedla, ale mate ho malo a neviete co s nim.... tk tu je super receprik. Dokrajat surove, udusit na cibulke s bylinkami a paradajkami v konzerven+ nejakou zeleninkou ak je a na vrch dat zemiakovu kasu. Ja som dala pomixovanu tekvicu so sladkym zemiakom a dala som zapiect cca na 20 min na 220 a potom som to trochu zagrilovala z vrchu...

nakup
10. apr 2014

U nás včera a dnes porkovo mrkvový krém s opraženým chlebom, a hovädzie na baby mrkve s ryžou

siska53
10. apr 2014

Tak tu je ta kvasnicova so sedanom, feniklom a mrkvou a "prosoto" s tofu a bazalkou. Po odfoteni som si spomenula, ze mame este grana padano, tak som si na to este supla hoblinky syrika 🙂.