icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gimli274
11. apr 2014

dnešné mňamky: môj sójový guľášik, mužíčkov vyprážaný camembert a šalát s gorgonzolou, kuraťom a šampiňónmi aaa jogurtový dezert 🙂

lucikusik
11. apr 2014

@irsina83 robíme skoro rovnakú bábovku 🙂 ja vajíčka oddelím a z bielkov urobím sneh, ktorý zamiešam len ručne do cesta. Piekla som ju min. týždeň

lucikusik
11. apr 2014

Dnes kalerábová polievka a kuskus s hlivou, cibuľkou a kápiou - k tomu trošku bieleho jogurtu. Zajtra budú asi lasagne a polievka špenátová, určite nejaký koláčik

lucikusik
11. apr 2014

@raza asi 4pl. Myslím, že môže byt aj palmarín - pozri koľko % tuku obsahuje. V tom recepte je na napísané. Prvýkrát keď som ich robila som dala bravčovú masť a tiež boli OK.

daniela09
11. apr 2014

pirohy z rožkového cesta, pre deti na sladko, pre nás so zemiakovo - bryndzovou plnkou

monacanka
11. apr 2014

dneska lyzickova ananasova torta pr emojho manelika k narodeninam

anos18
11. apr 2014

Ahojte, nas dnesny obed: marinovane tofu v zemiakovom cesticku so zemiakovym pyre a dusenou cinskou zeleninou.

m_ij_ka
11. apr 2014

práve do dorobila tvarohové palacinky pre moje baby 🙂

marlenka75
11. apr 2014

Fazuľová polievka s údeninou, domáce halušky.

leushkka
11. apr 2014

tekvicovy(cukinovy) privarok s vajcom a na vikendove ranajky- lupacky

juranka
11. apr 2014

@leushkka das mi prosim receptik na tie lupacky? Vyzeraju ako z obchodu 😀

leushkka
11. apr 2014

@juranka link je v mojom fotoblogu 🙂

lululka555
11. apr 2014

Ahojky 😎 ...u nás dnes na obed boli grilované stehná so zeleninovým šalátom ,poobede palacinky s orieškovou zmrzlinou a jahodami 😎

lululka555
11. apr 2014

@lillona mňám 😝 tá tvoja kapustnica vyzerá veľmi dobre ,hned by som sa do nej pustila 😝

clarissa
11. apr 2014

Zeleninova pecena "fasirka",vnutri sunkova klobasa a uhorka,k tomu zemiakova kasa 🙂

hyta
11. apr 2014

U nás dnes hrášková polievka a vyprážaný syr, zemiačky, domáca tatarka. Zajtra bude polievka z medvedieho cesnaku a šunkové závitky s mletým mäskom, ryža, šalátik. Na mlsanie karamelové rezy.

zita19
11. apr 2014

Kysla sosovicova polievka zo zemiakmi

katkas1
11. apr 2014

u nas dnes kuriatko na smotane s haluskami, drzkova polievka/sackova 😀 / a piekla som struhany tvarohovy, ale 3/4 plechu je uz prec tak som pred chvilou este zbuchla pudingovy s kyslou smotanou, dufam ze do rana aspon nieco zostane, zajtra sosovicova polievka s parkom na kyslo a mlete rezne so zyrom a zemiakova kasa a uhorkovy salat 😉

lillona
11. apr 2014

@lululka555 dakujem 🙂 jedno z mojich oblubenych jedal 🙂

efci
11. apr 2014

Dnesny obed celozrnne cestoviny s cuketou, cherry paradajkami, smotanou a parmezanom, vecer opat spargla, ale dnes s volskym okom, sunkou a kozim syrom a rano si urobim ovsenu kasu s ananasom 🙂
Na obed bude plnena paprika so zemiakmi a idem vyskusat babovku.

eva7780
11. apr 2014

žienky, nemáte niektorá recept na tie duté kokosove rožky ??Myslím, že sa volajú fúkané 🙂potrebujem overený a odskusany recept, kúpila som si formicky tak by som chcela vyskúšať 😀

mart1na26
11. apr 2014

Dneska rajcinkova polievka a koprovy privarok s parkom a vajickom..... Zajtra kurca na pive s jablkami a zemiakmi a polievocka co chladnicka da 😀

mart1na26
11. apr 2014

@efci Mozem poprosit postup na tu ovsenu kasu? Dakujem 🙂

efci
11. apr 2014

@mart1na26 ja si ju robim velmi dietnu. 50 g vlociek zalejes mliekom, tak primerane, aby sa to hladko miesalo, ale nie zase prilis vela mlieka. Das varit a za staleho miesania privedies k varu a miesas este asi 3 minutky, ono to zacne krasne hustnut a ked uz to budes mat take ako si predstavuje tak vypnes. Ja si ju ochucujem len Steviou a hodne skorice si davam + cerstce ovocie na vrch (vyborny je studeny pomaranc, banan, ananas). MM ranajkuje kasu so mnou, ale tomu davam za lyzicu medu miesto Stevie, to po premiesani zredne.

bobinkask
11. apr 2014

ahojte včera som varila cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku podla http://www.nebickovpapulke.sk/recept/cestoviny-... a dnes nič vela zostalo zo včera tak sme dojedli len som upiekla netradičnu štrudlu z lidl letáku 😵 pekný víkend prajem... 🙂

irsina83
11. apr 2014

Dnesny ulovok mojho manzela. Krasne smrcky. Uz susime s par sme si odlozili na prazenicu 🙂

siska53
11. apr 2014

Slepacia polievka (na vikend),kel,ovsenno-spaldove krokety,chlieb.
a robila som,taku brokolicovu natierku.

daniela09
12. apr 2014

@eva7780 Fúkané rožky
1 bal. kokosu
1 palmarín
400g práš. cukor
200g výberovej múky
1/2 bal. kypriaci prášok
dať do vymastených formičiek

m_ij_ka
12. apr 2014

naše raňajky makovka s maslom a džemom

m_ij_ka
12. apr 2014

kurací vývar s nastrúhanou zeleninou (mrkva, petržlen, zeler, cesnak), granatýr s cviklou 🙂