Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
pirohy z rožkového cesta, pre deti na sladko, pre nás so zemiakovo - bryndzovou plnkou
práve do dorobila tvarohové palacinky pre moje baby 🙂
Fazuľová polievka s údeninou, domáce halušky.
Ahojky 😎 ...u nás dnes na obed boli grilované stehná so zeleninovým šalátom ,poobede palacinky s orieškovou zmrzlinou a jahodami 😎
@lillona mňám 😝 tá tvoja kapustnica vyzerá veľmi dobre ,hned by som sa do nej pustila 😝
Zeleninova pecena "fasirka",vnutri sunkova klobasa a uhorka,k tomu zemiakova kasa 🙂
U nás dnes hrášková polievka a vyprážaný syr, zemiačky, domáca tatarka. Zajtra bude polievka z medvedieho cesnaku a šunkové závitky s mletým mäskom, ryža, šalátik. Na mlsanie karamelové rezy.
Kysla sosovicova polievka zo zemiakmi
u nas dnes kuriatko na smotane s haluskami, drzkova polievka/sackova 😀 / a piekla som struhany tvarohovy, ale 3/4 plechu je uz prec tak som pred chvilou este zbuchla pudingovy s kyslou smotanou, dufam ze do rana aspon nieco zostane, zajtra sosovicova polievka s parkom na kyslo a mlete rezne so zyrom a zemiakova kasa a uhorkovy salat 😉
@lululka555 dakujem 🙂 jedno z mojich oblubenych jedal 🙂
žienky, nemáte niektorá recept na tie duté kokosove rožky ??Myslím, že sa volajú fúkané 🙂potrebujem overený a odskusany recept, kúpila som si formicky tak by som chcela vyskúšať 😀
Dneska rajcinkova polievka a koprovy privarok s parkom a vajickom..... Zajtra kurca na pive s jablkami a zemiakmi a polievocka co chladnicka da 😀
@mart1na26 ja si ju robim velmi dietnu. 50 g vlociek zalejes mliekom, tak primerane, aby sa to hladko miesalo, ale nie zase prilis vela mlieka. Das varit a za staleho miesania privedies k varu a miesas este asi 3 minutky, ono to zacne krasne hustnut a ked uz to budes mat take ako si predstavuje tak vypnes. Ja si ju ochucujem len Steviou a hodne skorice si davam + cerstce ovocie na vrch (vyborny je studeny pomaranc, banan, ananas). MM ranajkuje kasu so mnou, ale tomu davam za lyzicu medu miesto Stevie, to po premiesani zredne.
ahojte včera som varila cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku podla http://www.nebickovpapulke.sk/recept/cestoviny-... a dnes nič vela zostalo zo včera tak sme dojedli len som upiekla netradičnu štrudlu z lidl letáku 😵 pekný víkend prajem... 🙂
Slepacia polievka (na vikend),kel,ovsenno-spaldove krokety,chlieb.
a robila som,taku brokolicovu natierku.
naše raňajky makovka s maslom a džemom
kurací vývar s nastrúhanou zeleninou (mrkva, petržlen, zeler, cesnak), granatýr s cviklou 🙂

dnešné mňamky: môj sójový guľášik, mužíčkov vyprážaný camembert a šalát s gorgonzolou, kuraťom a šampiňónmi aaa jogurtový dezert 🙂