icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
26. apr 2014

Výsledok mojej dnešnej 6hodinovej práce - maslové sušienky na dentálny týždeň. Je ich vyše 90+30 lineckých...

lululka555
26. apr 2014

@juranka ďakujem pekne za pochvalu a som rada ,že chutilo 😵

lululka555
26. apr 2014

@levandullka super sa ti podarili...budú mať úspech....máš také vykrajovátko?

lienka2
26. apr 2014

@natalushka ako robis sparglovu polievku?

madono
26. apr 2014

Streda /minulý týždeň/: ryžová polievka, hovädzie na hrášku a cestovina
Štvrtok: rezance s makom
Piatok: fazuľová lusková, tuniakový quiche
Sobota: gulášová polievka, granatiersky pochod
Nedeľa: pečené kačacie stehnná, knedlík a červená kapusta
Pondelok: dojedanie
Utorok: paradajková polievka, karbonátky z rybieho filé a pečené zemiaky
Streda: buchty na pare s Nutelou / 1kg za 5€ v Lidli/
Štvrtok: hrášková polievka s rezancami, hubové rizoto
Piatok: tekvicový prívarok, červená "krumpľa" a špekačky
Sobota: narodeninová grilovačka 😀

lululka555
26. apr 2014

dnešná jednoduchá a chutná večera - gratinované zemiaky so šalátom

rendita
26. apr 2014

bude zajtra Roláda s jahodovou plnkou
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40987-rolada...

maximouse
26. apr 2014

@nakup jasne, tu su:
Bokaccio rezy
Z 8 bielkov a 30 dkg krystaloveho cukru vyslahame tuhy sneh. K snehu po jednom pridame 6 zltkov a pritom dalej slahame. Potom pridame 1 kypriaci prasok, 2 lyzice struhanky a 30 dkg mletych orechov.
Na plech si dame papier na pecenie, plech vylozime tortovymi oblatkami, ktore natrieme pikantnym lekvarom. Nalejeme na ne cesto a dame upiect (ja som piekla na 180°C cca 20 min.)
Krem - 25 dkg masla a 13 dkg praskoveho cukru dobre vyslahame, zaslahame 2 zltka. Pridame podla chuti poriadne silnu kavu. Krem natrieme na korpus.
Nakoniec rezy posypeme prazenymi orechmi a struhanou cokoladou.

A samrole som robila podla tohto receptu http://www.webholder.szm.com/samrole_s_original...
Na zaciatku sa v recepte pise, ze vystaci na 18 samroli, ale je to myslene z 1 balicka listkoveho cesta. V zozname sa uz spominaju 2 balicky listkoveho cesta, teda vyjde cca 36 ks (mne vyslo 34 ks). Ostatne suroviny su tiez rozpisane pre 2 baliky listkoveho cesta.

dana_l
27. apr 2014

zapekane kuracie prsia so syrom na hriboch a cibuli, bananove muffin. vcera gulas

11nika11
27. apr 2014

baby mam doma koopu cvikle.co z nej?pijem pravidelne cviklovu stavu ale teraz som to prehnala,mam jej doma vela a neviem co z nej 🙂

m_ij_ka
27. apr 2014

naše raňajky rybacia pomazánka a kaiserky 🙂

titkovamiriam
27. apr 2014

Ja som postavila na nedelnu polievku a budem robiť tie domace rybia prsty 🙂

slimstar
27. apr 2014

Dnes varím toto: Kuracie mäso na šampiňónoch 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/382-kura...
už to pekne rozvoniava, mnam. 🙂

haniar
27. apr 2014

vcera sosovicova polievka, zapekany pangasius a zemiakova kasa. dnes pecena krkovicka s cibulou a ryza 🙂

levandullka
27. apr 2014

@lululka555 Dakujem 🙂. Dufam, ze budu mat uspech, aj ked radsej si nerobim nadeje 😉. Vykrajovatko vyrabal dedko 😅

katja78
27. apr 2014

@levandullka čo to za týždeň? 😕

levandullka
27. apr 2014

@katja78 Je to medzinárodný týždeň dentálnej hygieny 😉. Organizuje sa u nás v škole 🙂

pepaa89
27. apr 2014

Bravčové stehno na Bratislavský spôsob

fordikford
27. apr 2014

@11nika11 sprav cviklovy sirup ani nerozoznaš z čoho je alebo ju nastruhaj a zasterilizuj

fordikford
27. apr 2014

@11nika11 http://nanicmama.sme.sk/ine-recepty/cviklovy-sirup ja ho robim stale a je výborny ešte ho aj zasterilizujem pre istotu

luciaq
27. apr 2014

ahojte zienky. dnes u nas varim ja: hovadzio-kuracia polievka s nitovkami, a plnene pivove palacinky s varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatou a jogurtovo-cesnakovy dresing, zeleninovy salat 🙂

ivushqa
27. apr 2014

ahojte žienky 😎 u nás dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami, vysmážané vykostené kuracie stehná v zemiakovom cestíčku s ryžou a kapustový šalátik
všetkým prajem pekný deň 😵

m_ij_ka
27. apr 2014

gulášová polievka, varené zemiaky na vňaťke a karfiol na spôsob mozočku 🙂

katja78
27. apr 2014

@levandullka lfuk? Ty budeš raz zubárka? 🙂

denaalubos
27. apr 2014

Dnes špagety s mletým mäsom 😉

madono
27. apr 2014

Dnešný obed v réžii mm /pôvodne mala byť knedľa, ale ráno dostal nápad a máme lokše/. 🙂))

mami.sk
27. apr 2014

dnes kurací vývar s rezancami a bravčové na rezance s ryžou a zeleninovým šalátom 😉 ako dezert odpaľované venčeky s vanilkovým krémom 😉

siska53
27. apr 2014

My este porovu polievku a druhe bolo ryza natural,hovadzie na,hrasku (pre masovu cast rodiny) a cviklovo-cesnakove balicky (pre mna a toho,kto mal zaujem). No a dezert mame bratislavske rozky z akcie v meste. 🙂

levandullka
27. apr 2014

Dnešný obed (skoro) podľa Apetitu - kura pečené na citrónoch, cesnaku, zemiakoch a špargli 🙂. Odporúčam!!!