icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

matricia
28. apr 2014

@katja78 mnam, krasne

jasminet
28. apr 2014

@womankc som robila tu milka tortu, vyborna bola, jemnucka, akurat otec sa vyjadril, ze nabuduce staci urobit len ten vrch, cesto si mozem usetrit robotu, ze to je iba na oklamanie tela 😀 😀 😀 😀

zara0201
28. apr 2014

No tak u nas dnes zemiaky na kyslo. Uvarim a upeciem kadeco ale toto som po osmych rokoch manzelstva varila dnes prvy krat. S opecenou klobaskou a vajcom na tvrdo. Maly sa nesiel dojest... Aj mm volal z prace ze mnam.

m_ij_ka
28. apr 2014

cesnačka, varené zemiaky na vňati a karfiol na spôsob mozočku, šalát ( rajčiny, paprika , cibuľa ) 🙂

inffinity
28. apr 2014

Dneska jsem zkusila halusky s brynzou z celozrnne mouky a jsou super 🙂 + vcera babka poslala vyvar s jatrovyma haluskama 🙂

inffinity
28. apr 2014

@tinaaa84 das mi ptosim recept na ten dortik s lesnym ovocem? Dekuji

tinaaa84
28. apr 2014

@inffinity Ahoj, nájdeš ho v mojom albume 🙂

titkovamiriam
28. apr 2014

u nas sa dojeda 🙂

adulka1979
28. apr 2014

V nedeľu hríbová polievka, grilované kuriatko, ryža a kompót. Dnes na želanie priateľa hríbová omáčka s knedľou. 🙂 Nejako mu hríbiky zachutili. 😀
Mamina nám navarí kyslú kapustu s mäskom, takže na dalšie dva dni máme pokoj.

levandullka
28. apr 2014

@lululka555 Dakujem zlaticko 🙂

womankc
28. apr 2014

@jasminet heheheheehehhehheheheheh treba tatovi povedať, že nemôže mať iba laskominy xixixixiix 🙂

maximouse
28. apr 2014

Nasa nedela - kuraci vyvar s domacimi rezancami a rolada z mleteho masa plnena prazenicou, k tomu zamiakova kasa.
Dotaz pre kucharky z MK: niektore sikovnice by mohli zacat varit o tanier navyse, velakrat by som si od vas objednala donasku do domu... :D

lucikatn
28. apr 2014

Cestoviny s kuracim masom-povodne som chcela robit paprikas ale nakoniec som tam supla bambino a bola mnamka na svete 🙂 zajtra dojeme a ak bude cas tak planujem skoricove osie hniezda

miruska73
28. apr 2014

ahojte babulky prisla som sem trosku nakuknut tento tyzden mam poobednu tak nemusim ist spat so sliepkami mam trosku casaj nakuknut sem 🙂 v sobotu som navarila vyvar kuraci a svieckovu s knedlou dojedali sme aj dne a este zvysila knedla aj trosku masa tak este dorobim asi paradajkovu nech sa doje a este som piekla aj maso na medvedom cesnaku ku tomu zemiaky takze dojedame do piatku 😀 😀 😀 😀 kympride mm z tyzdnovky 😀 noazajtra musim uvarit trosku polievky z cervenej ssosovice kedze tu mam aj nasu malu stravnicku... jaj a vyborne som v sobotu aj napiekla 😀 😀 vytiahla som z mrazaku vianocne suchare mnaaaaaaam len sa tak zaprasilo chutili viac ako na vianoce 😵

mima2778
28. apr 2014

V sobotu sme mali sosovicovu na kyslo a langose,v nedelu hovadzi gulas s knedlou,dnes granadir a zeleninovu
polievku,zajtra spanielske vtacky a ryza a kedze teraz na mk fici spargla 🙂,kupila som dnes aj ja a v stredu bude nieco so sparglou,idem popozerat receptiky a vo stvrtok grilovacka 🙂 v piatok pstruhy,zemiacky.

tinaaa84
29. apr 2014

My sme včera dojedali, ale večer som napiekla niečo pre naše mlsné jazýčky-jemné špaldové koláčiky s čoko dropsami.

sugarfree999
29. apr 2014

Ja som teraz v nedeľu robila Osso bucco, čo je vlastne zadné teľacieho stehno s koreňovou zeleninou, paradajkami a vínom a na záver posypané gremolatou. A tak som ho tentokrát urobila aj ja. Podávať ho môžete s chrumkavým chlebom, zemiakovou kašou, resp. už som ho videla aj s tagliatellami. Je to na vás.

Recept som dala sem: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2014/04/osso-...

ivi31
29. apr 2014

Ahojte. U nás dnes gulášová polievka a ryžový nákyp 🙂

daniz
29. apr 2014

včera boli tuniakové špagety, dnes pravdepodobne hríbová omáčka s domácou knedľou.

leanax
29. apr 2014

ja dnes urobím paradajkovú polievku a dukátové buchtičky 😀

salma22
29. apr 2014

dnes pyre zo zapekanymi reznami v kyslej smotane a syre

titkovamiriam
29. apr 2014

ja robim plneny kapustný list 🙂

zuzub
29. apr 2014

Ahojte, po dlhej dobe píšem 😀 takže dnes máme karfiolovo -zelerová polievka, zapekana brokolica, karfiol,zemiaková kaša A nejaký zeleninový šalát. A pridávam foto mojich raňajok 🙂

lululka555
29. apr 2014

ahojte, dnes varím zeleninovú polievku s mrveničkou ,makaróny s omáčkou s kuracieho mäsa,cuketou a paradajkami s parmezánom a hned z rána som upiekla hrnčekový jablčník 😝 😉

maminka2013
29. apr 2014

Dnes mame bravcove platky na stave so sampionmi a ryza k tomu 🙂

salma22
29. apr 2014

@lululka555 mnam ten jablcnik vyzera super prosim si receptik...este som ho nerobila dakujem krasne

tana85
29. apr 2014

ja mam dnes v plane platky cvikle zagrilovane s kozim syrom na vrchu(cviklu som den vopred upiekla v alobale) so zemiakovou kasou a rukolovym salatom

arabela88
29. apr 2014

U nas su svokrovci takze ja mam dnes veget a svokra sa bude realizovat... potom dam info co dobre ukuchtila . 😀 😀 😀 ale aby som aj niecim prispela tak vcera sme mali karfiolove placky. uplne skvele a jednoduche. namiesto zemiakov date karfiol roztlaceny a urobite cesticko z hladkej muky, mlieka a stipku prasku na pecenie. ako priloha bol hlavkovy salat v octovom naleve 🙂 a ako dezertik nam svokor upiekol tvarohove tasticky 🙂

m_ij_ka
29. apr 2014

zemiaková polievka, ryža a mäso na horčicovej omáčke 🙂