icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

saxana36
5. máj 2014

@mastulka zemiaky,zeler,por,petrzlen,mrkva,olej, stehna napacuj ako mate radi a upeciem

slimstar
5. máj 2014

Hrnčekový koláč s kúskami čokolády
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/786-hrnc...

bambina78
5. máj 2014

@lululka555 ani ja som este nepocula o pavlovej torte.. 😉 co to je za zazrak?

m_ij_ka
6. máj 2014

naše raňajky krupicová kaša s grankom pre baby 🙂

irsina83
6. máj 2014

V sobotu som robila kokosovu ryzu na thajsky styl so sparglou a s karamelizovanymi kuracimi prsiami, dostali sme filety ostrieza a tie manzel spravil len tak na masle s cesnakom a rozmarinom. v nedelu hovadzi vyvar s domacimi rezancami a chilli con carne s hnedou ryzou a dnes pecene stehienka na zemiakoch.

orchidea71
6. máj 2014

😀 brokolicovu polievku buchty na pare domácim džemom poobede uvarim pudink čokoladovy s piškótkami a jahodkami 🙂

labocca
6. máj 2014

na obed sa chystaaaa🙂 kysla fazulova polievka, kuracie prsia zapekane s baby spenatom, mozzarellou a ryza.....pekny slnecny den vsetkym🙂

jasminet
6. máj 2014

vcera brav. panenka s hubovou smotanovou omackou a ryza, ryzovy nakyp od nedele, dnes pecene zemiaky s cibulou a slaninou a k tomu coleslaw salat. zajtra asi kuracie spizy ...

levandullka
6. máj 2014

@soniatko Nakrajanu mladu kapustu slm osolila a zasypala cukrom, premiesala a nechala odstat asi 15 minut - kapusta krasne zmakne. Potom som pridala nadrobno nakrajanu cibulu a dochutila octom 🙂

lululka555
6. máj 2014

@bambina78 stačí vygoogliť 😉 ,ale je to snehový korpus,šľahačka,ovocie - 🙂 Názov dostala podľa ruskej baletky Anny Pavlovej pre ktorú bola pripravená. 😉

lululka555
6. máj 2014

@veroni87 krááásna je tortička a som rada,že chutila.. 🙂

lululka555
6. máj 2014

@katja78 písala som vyššie,názov dostala podľa ruskej baletky Anny Pavlovej,je to snehový korpus,šľahačka a ovocie 😉

lululka555
6. máj 2014

@v_alika12 @katkas1 u mňa v albume 😉

titkovamiriam
6. máj 2014

u nas polievka zo včera a dukatove buchtičky,letím na nakupy lebo zajtra ked Marekovi skonči škola tak ideme do pondelka k babinke,tak musim zostaviť Michalovi jedálny lístok 🙂

cenculinka
6. máj 2014

U nas dnes mame peceny bocik s ryzou a pre felixa zeleninova polievka a sisky.no ako ho poznam tak bude jacat za bocikom.uff rychlo ideme jest kym este spi 😀

daniz
6. máj 2014

včera na večeru boli banánové lievance , dcéra zemiačkovo-bryndzové pirohy, mm praženica a čo chladnička dala.
dnes urobím kôprovku a zemiačky/ knedľu s mäskom z nedeľnej polievky. 🙂
a víkendové varenie : v sobotu bola kelová polievočka a bryndziaky, v nedeľu hov.-kurací vývar , bravčové mäsko na uhorkách -horčici - Znojemské a tarhoňa k tomu, piekla som banánové mufinky.

nmonika
6. máj 2014

dlhsie som neprispela,vecer docitam co ste varili 🙂 Spatne u nas,Kare na prirodno s hraskom a mrkvou,k tomu ryza,Brokolicova polievka...fu viac ani nepamatam...dnes mame pirohy,kupovane v Ulici kde ich robia,su skvele.Mam par sackov v mrazaku 🙂 Na zajtra vyvar z kuracieho stehna a pecene stehienka zo zemiakovou kasou.To bude urcite na 2 dni 🙂

mimmka30
6. máj 2014

Dnes kysla sosovicova polievka.,varene zemiaky a palacinky plnene syrom,sunkou,platkom uhorky a vajicka... 🙂

adulka1979
6. máj 2014

u nás dnes šóška (šťaveľ) s vajíčkom a fašírkami 🙂

juranka
6. máj 2014

@katja78 kupila som medove platy a vo stvrtok ich naplnim tym tvojim fajn gastanovym kremom 😀

slimstar
6. máj 2014
juranka
6. máj 2014

U nas dnes len tak na rychlo dusena zeleninka- brokolica, hraskove lusky, hrasok, baby mrkva, kukuricne klasky, cervena paprika, lusky, popucene varene zemiaky k tomu a volske oko...

arabela88
6. máj 2014

Dnesne menu: fazulkovy privarok a ako priloha vajicka a parky 🙂 aaa samozrejme nesmie chybat dezertik zmrzlinka 🙂 manm...

mima2778
6. máj 2014

My dnes ryza s hraskom,vykostene kur.stehna pecene a polny salatik s rajcinami.,zajtra kelova polievka a sulance,bud s makom,al.orechami.

trasko
6. máj 2014

Cafte baby mame salatovu polievku podla mna a akurat som dala do rury francuzske krumple tiez podla mna....nemozem zemiaky varene v supke...nieeco mi vadi na podnebi z tak varenych..k tomu uhorkovy salat a tatarka

lovely_choice
6. máj 2014

my mame Kapustnicu s hribmi a klobaskou 😎

zara0201
6. máj 2014

U nas bola sajtlavova polievka, masko na hrasku a Ajvare a ryza.

irsina83
6. máj 2014

Dnesne stehienka na zemiakoch, zelenine a bylinkach, obalene v zmesi rozmixovanych ovsenych vlociek, cerrvenej papriky, korenia s troskou rasce s uhorkovym salatom s bielym jogurtom a cesnakom.

loknicka
6. máj 2014

zajtra sa chystam na zapecenu rybu so zemiakmi a spenatom 🙂

a2303
6. máj 2014

@irsina83 Môžem poprosiť recept na ryžu na thajský štýl? ďakujem 🙂