icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
7. máj 2014

dnes plnene bravocve rezne a zemiakova kasa, zajtra ideme ku svokrovcom tak poobede bude grilovacka, na obed neviem este co vymyslia, upiekla som pred chvilou pudingovy kolac s kyslou smotanou, snad zostane aj na zajtra nieco, piatok spravim asi segedin 🙂

doma1
7. máj 2014

@irsina83 nemas niekde ulozeny presny recept na tieto krasne stehienka so zemiakmi? nadherne upecene, aj nafotene,,, 😉

daniz
7. máj 2014

dnes na večeru knedlíkové omeletky,
zajtra paradajková polievka so syrom a francúzske zemiačky, uhorka

vektor5000
7. máj 2014

A co tak nejake slovenske jedlo ? - halusky -

vektor5000
7. máj 2014

@katkas1 tie plnene bravcove rezne boli cim naplnene ?

lalaboo
7. máj 2014

dnes sosovicovy privarok s volskym okom
zajtra cuketovy gulas

mirkapal
7. máj 2014

Pecene morcacie stehno na slanine s varenymi zemiakmi a marhulovym kompotom.

alietam
7. máj 2014

dnes mam navarene ale zajtra idem robit parkove srdiecka zo zeleninou postruhanym syrom zapecene s vajcom na vrchu a zemiaky

hatapkagb
7. máj 2014

Dnes mame cestoviny bolognese 🙂

hatapkagb
7. máj 2014

@alietam hmm mnam mozem receptik skusila by som to pre dcerku kedze mam problem s varenim pre dcerku je vyberava 😠

zuzub
7. máj 2014

ahojte, babenky, prosím poradte mi nejakú dobrú, nenáročnú tortu pre detičky chcem upiecť,v nedeľu máme oslavu a vôbec nemám žiadny nápad...ĎAKUJEM.

alietam
7. máj 2014

@hatapkagb parky si rozkrojim ale koniec necham v celkuasi tak 1 cm a to prekrojene spijim sparadlom na plech si dam sunku polozim to srdiecko podusim si zeleninu u nas vacsinou mrkva hrasok kukurica podusim na masle naplnim vnutro tych srdiecok tou zeleninkou a rozbijem na to vajicko niektore necham bez vajicok ak by chceli bez a postruham na to syr a dam zapiect cca 20 minut pri 180 stupnoch 🙂

hatapkagb
7. máj 2014

@alietam super to by ma nenapadlo dakujem vyskusam urcite 🙂

tortelinka
7. máj 2014

@irsina83 ako si prosim robila tie prsia?

katkas1
7. máj 2014

@vektor5000 kopou sunky a syra 😉

alietam
7. máj 2014

@hatapkagb 😀

luciok
7. máj 2014

@saxana36 Mňam, aj ja môžem bôčik 🙂

lululka555
7. máj 2014

ahojte, včera u nás strúhaná zeleninová polievka s krupicovými knedlíkmi a večer pečené zemiaky s maslom a acidkom a dnes tá istá polievka ,pečené filety na masle so zeleninou,varené maslové zemiaky a orechové rezance 😉

m_ij_ka
7. máj 2014

hríbová polievka, cestoviny s rajčinovou omáčkou a cesnakom

minolik
7. máj 2014

Prosim vas o pomoc, deti maju strasne radi domace halusky a masom na omacke..... robila to jteta ale to bolo dost davno..... byvala vtedy u nas a spomenula som si na to ale ani za nic si neviem spomenut na postup a co vsetko do toho masa s omackou ide..... viem ze halusky som robila klasicke ako do polievky z liateho cesta ale to maso neviem..... poradte mi....

maminka2013
7. máj 2014

Dnes mame varene zemiaky, pangasia v rajcinovej omacke 🙂 vcera knedla a nitrianske masko - od maminy 😉

silvikam
7. máj 2014

@minolik No ja to robím takto: buď kuracie prsia na kúsky, alebo kože zbavené stehná používam . Opražíš si najemnúčko nakrájanú cibuľku na oleji. Ale len chvíľku, potom pridáš masko, poopekáš, pridáš mletú papriku a soľ, premiešaš, podleješ vodou, aby maso bolo ponorené do vody a dusiš do mäkka. Keď máš mäso mäkké, tak pridáš sladkú smotanu v ktorej si si rozmiešala hladnú múku /na zahustenie/ a vyleješ ma mäso.
Aj moje deti to majú veľmi radi.

amdeis
7. máj 2014

My mame na dnes a na zajtra sosovicovu polievku, na druhe strapacky s kyslou kapustou a slaninkou. Ako dezert sypana jablkova strudla.

minolik
7. máj 2014

@silvikam ja si pamatam ze to robila bez smotany a boto to bravcove masko..... chcem trosku zmenu.... tiez to potom bolo zahustene ale naisto viem ze smotana tam nebola.....a bolo to celkom chutne..... ona to robila vzdy len neviem ten postup..... bola som vtedy mensia takze si to presne nepamatam ale isto viem ze smotana tam nebola lebo mi to pripomina kuraci perkelt s kolienkami

minolik
7. máj 2014

@silvikam a nevedela som o tom ze je aj hladná muka 😀 :-P viem iba o hladkej 😀DDDDD ale pochopila som vas :DDDDD juuj ste ma rozosmiali... ale prijemne.... sak je to tak ci tak o jedle....

minolik
7. máj 2014

a tiez si pamatam to ze robila cestovinovu ryzu s maskom a super omackou ale tiez neviem ako to robila... vela krat som skusala ale nikdy mi to tak nevyslo a ani nechutilo.... ☹

minolik
7. máj 2014

@silvikam ale dakujem za tip....

minolik
7. máj 2014

Tu som nieco nasla tak snad to bude to co si myslim 🙂

http://varecha.pravda.sk/recepty/perkelt-s-halu...