icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mili7
7. máj 2014

Takže dnes sme mali: na raňajky: domáci pribináčik s postrúhaným jablkom a piškoty, na obed: mrkvová polievka s vločkami, špaldové palacinky s paradajkou, syrom a bazalkou a pre maškrtníkou špaldové palacinky s postrúhaným jablčkom a škoricou 🙂 Na večeru sa bude dojedať.

laskonka28
7. máj 2014

@lululka555 prosím Vás, chcela by som vyskúšať tú Pavlovu tortu, ale nikde som sa nedočítala, či sa tie bielka šľahajú nad parou...všade sa píše, že len vyšľahať...môžem sa spýtať teda, že ako...ďakujem...

silvikam
7. máj 2014

@minolik to bol preklep. Ani som si to nevsimla. Inak to bravcove je tiez dobre. Postup ako vyssie len bez smotany a moze sa tam dat na zaver leco. Treba poskusat.

minolik
7. máj 2014

Ano mate pravdu, da sa vyskusat vselico mozne.....

soniatko
7. máj 2014

dnes syrova polievka zo vcera a leco s domacim chlebikom.

slimstar
7. máj 2014

Krémová parížska torta, Paris cake
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/474-krem...

arabela88
7. máj 2014

Nasa dnesna vecera 🙂 a aby sa nepovedalo tak trocha sangrie 😉 ale pssst

lululka555
7. máj 2014

@laskonka28 nešľahala som nad parou 😉

opica
7. máj 2014

@arabela88 dakujem. dnes som spravila a boli uzasne 😀

arabela88
7. máj 2014

@opica super... to som rada... 🙂 vyzeraju skvele 🙂 verim ze si s nimi zabodovala 😉

laskonka28
7. máj 2014

@lululka555 ďakujem...idem ju vyskúšať...

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@opica mas formu na cesto? to je gofri, vsak?

opica
7. máj 2014

@zvolsiinylogin praveze to je toustovac a waflovac. uz sme mali toustovac v katastrofalnom stave, tak som od svokrovcov chcela na narodky novy, tak uz som kupila dvojkombinaciu a fakt som strasne spokojna 😉

zvolsiinylogin
7. máj 2014

vcerajsie menu....k tej babovke len tolko, ze drahy, ked okusil vyhlasil, ze taku mozem piect aj kazdy den...som myslela, ze zartuje, az kym mi z robotky nenapisal - upeces babovku? takze mesacneho nakupu vajicok sa stanu babovky.... 😀 dalsia specialne pojde rodicom, na poziadanie, pretoze "mama taku nikdy neupiekla"...miesto telky mam na dnes vecer o zabavu postarane... 🙂

lucikusik
7. máj 2014

Dnes na večeru tuniakovo-syrová nátierka http://varecha.pravda.sk/recepty/vyborna-natier... Oplatí sa vyskúšať, je fakt výborná.

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@opica musim zapametat.....alebo mi to prosim tie nazvy posli do spravy, tam to potom lahsie najdem, nikdy som to nepouzivala, a o tom wal...ci co,som este ani nepocula.....poviem svojmu, ze to chcem do kuchyne....

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@arabela88 uf, zjem aj obrazok.... 😝

m_ij_ka
7. máj 2014

naša večera toasty plnené šunkou , syrom a kečupom 🙂

opica
7. máj 2014

@zvolsiinylogin wafle su belgicke gofry-v podstate to iste ;)

lucikatn
7. máj 2014

@opica
@zvolsiinylogin kocky prosim date mi recepty? Obidve jedla vyzeraju dobre a moji chlapi to maju radi 🙂

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@lucikatn no neviem, to moje su obycajne rezne so zemiakovou kasou....len je tam nadrobno nakrajana pazitka... 🙂

opica
7. máj 2014

@lucikatn
0,5 l mlieka, 350 hladka muka, 2 vajicka, 1 kypr. prasok 1,5 dcl oleja, cukor, trocha soli od @ arabela88

lucikatn
7. máj 2014

@zvolsiinylogin myslela som tu babovku 😉
@opica dakujem a kolko kuskov vyjde? Asi dost vela pre 2 osoby vsak?

opica
7. máj 2014

@lucikatn ja som spravila 17-najedli sme sa my 4 doma a este aj sestre s frajerom zvyslilo. ale to kludne mozes dat do chladnicky a mat na ranajky pripadne

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@opica waflovac sa da zohnat v nayke, pripadne v datarte?

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@lucikatn klasika, piskotove cesto, len co chlapi nepostrehli, iba mama, ze je to olejovo piskotove 😀 😀
10 vjicok, kolko vajec tolko cukru, a aj tolko lyzic polohrubej muky....pridala som nakoniec 3 lyzice oleja a 4 lyzice vody.....a este jeden figel, preco bola chutnejsia, formu som vymastila maslom, a vysypala polohrubou mukou..... 🙂

komplikovana
7. máj 2014

dnešný obed - hovadzie maso na rezance s červenou paprikou a cuketou, to som opražila podliala troškou vody a nechala dusiť, ochutila som soľou, čierným korením a chili. Kedže sa zajtra chystám na návštevu tak som upiekla 1x krát tu od vás odkukané mrkvové šatočky. Ďakujem za inšpiráciu žienky 😉

nakup
7. máj 2014

@zvolsiinylogin ahoj môžem recept na tu bábovku ?

zvolsiinylogin
7. máj 2014

@nakup je vyssie, teraz som ju robila...neviem, tato bola ina trochu, zavisi asi od toho, kolko lyzic aleja a vody, dala som dnes styri lyzice vody, a bola taka jemnejsia, mne ta vcerajsia viac chutila, bola viac hutna.....takze s tou vodou "primerane"

nakup
7. máj 2014

@zvolsiinylogin ďakujem kuk