Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Slepačia polievka s drobkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1301-sle...
Včera gril.stehná s ryžou, dnes hlivovy guláš a zemiakové placky 🙂
naša raňajky musli s mliekom
Ahojte,dnes od včera marinované diabolské mäsko k tomu ryža a čerstvá zeleninka 😎 a konečne pekný deň po včerajšom lejaku 😉
Ahojte, dnes mame bravcove. To pliecko malo nieco vyse kila. Mäso si nakrajame na vecsie kocky asi tak 5x5 cm. Do misky dame 2polievkove lyzice oleja , 1 lyzicku horcie, 2 polievkove lyzice kecupu, sol, 1 plievkovu lyzicu mletej rasci, korenie, pol lyzicky sojovej omacky, cervenu papriku. Pridame 1 strucik cesnaku nakrajany na pasiky, 3 cibule nakrajane na pasiky, 1 mensiu petrusku a 2 mrkvy pokrajat na kolieska, hrsok, sampiony. Vsetko to spolu zmiesame a dame na pekacik, pridame asi deci vody zakrijeme a dame piect, po hodinke to odkrijeme a nechame 10 min zapiect. K tomu zemiakovu kasu. Mnam Mnam.
U nas dnes paradajkova polievka, spagety a poobede robim na zelanie rodinky vafle, pridavam foto pre inspi
1, linecke
2, nepecena smotanova torta
3, kacica
4, velkonocne ranajky
5, syta omeleta
6, rychla vecera
7, jednoduchy kolac so smotanovo cokoladovou polevou
8, rychla nekysnuta pizza zo spaldovej muky
9, bublanina s lesnym ovocim
10, bryndzaky
11, dnesne spagety
@wighy ahoj, prosim recept na tu nekysnutu pizzu, a tie ranajky - co v tom je? posli mi to ako spravu, please, aby som to potom lahsie nasla, ked budem robit 🙂
@mima2778 lidl? akosi nechapenzi, si kupila? lebo vyzera bohovsky....tolko plnky, mnamky..
ahojte, dnes bravcove platky dusene, k tomu zemiakova kasa a paradajkova omacka, a ako polievka zemiakova. 😀 paradajkova bola dnes moja prvotina ale nech sa sama seba pochvalim, olizovali sa deturence 😅 😀
palacinky s tvarohom a jahodami 🙂
vajcová polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂
Ahojte 🙂. My sme mali včera a dnes vzácnu návštevu - mojich rodičov. Včera varila polovička, ja som bola celé doobedie mimo. Boli domáce lokše s kačkou a kapustou. Rodičia sú extra nároční na jedlo a kačke veľmi neholdujú, no zo včerajšieho obeda boli naozaj unesení 🙂. Až tak že ani k fotke nedošlo 😉 Ja som to zakončila tortou s čokoládovým brownie základom, plnkou z mascarpone a tvarohu a lesným ovocím 🙂.
@levandullka ja ked len vidím ,že kačka,lokše...sliny mi tečúúú,to môžem aj o polnoci,je to moje naj a asi v nedelu urobím... 😝
tortička vyzerá mňam 😝
som sama doma, tak experimentujem, spaldove zemlicky a skusam nalozit kim chi, uvidime ci sa podari 😅
@lululka555 Ja to tiez milujem, ale toto bola vynimka, inak varime fest dietne a zdravo. Ale poviem ti, tie lokse co urobil su fakt neskutocne. Moja babka ma pomaly 80 rokov, robieva ich cely zivot, mamina sa ich nevie nikdy dojest, ale vcera ked ochutnala tieto povedala, ze su najlepsie ake kedy jedla 🙂
dnes mal byt cuketovy gulas, ale zmenili sme to na pohankove gule v paradajkovej omacke. dcerka omacku nechce, tak ku gulkam mala pyre zo sladkych zemiakov.
Ahojte, u nás včera hubová polievka, zapečené kuracie prsia, opečené nové zemiačiky a šalát. Na dnešok zostal ešte zvyšok polievky, losos na bylinkách, zemiačiky a čokoládové rezy s kúskami ľadových gaštanov.
U nas dnes fazulova polievka,vyprazana cukina s kasou a teraz peciem brav.kolena a to som chcela ist dnes behat,tak neviem no 😅
@mima2778 mozem poprosit recept na makovnik? dakujem.

@zvolsiinylogin ano. ja som si kupila tento http://www.hej.sk/sendvicovac-tefal-sw605833-ci...