Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte žienky,
robievate niektorá trasenú tortu aj s domácim kompótom? Môžem dať miesto mandariniek domáci marhuľový kompót? Na 1 puding stačí 1 kompót (mám zavarené v tých väčších od horčice). Ďakujem za radu. Nerada by som to dobabrala tak nech viem či radšej utekať kúpiť mandarinky 😉 😉 😉
No a my dnes karfiolovo - mrková polievka s červenou šošovicou, ako závarka vesmírne cestoviny
Druhé kapustové fliačky na slano a pre deti ešte ostalo trocha medailónkov z bravčovej panenky so zemiakmi od včera.
Ahojte, u nás dnes rascová polievka s vajíčkom a fazuľkový prívarok s párkom.
@levandullka mozem poprosit recept na lokse? uz som ich parkrakt skusala, ale veru, neboli to, co poznam... viem, ze je tam dolezity pomer muky a zemiakov, no ani pri jednom experimente neboli take jemne, mnamkove... alebo by sa nedal rovno pozicat kuchar, co ich piekol? :D
u nas v nedelu maso na paradajkovej omacke s nokerlami... a kedze nas maso trochu omrzelo, tak sme prezivali na zeleninovo-kuracom rizote, haluskach s kapustou a dnes sme mali paprikas krumple... zajtra bude asi vyprazany syr, ci langose... 🙂
pre návštevu Dip z krabích tyčiniek a Tyčinky so slaninou z lístkového cesta 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41011-dip-z-...
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40329-tycink...
Dnes dukátové buchtičky
@danarka skusala som to dnes prvykrat... robila som ho rovnako ako ryzovy - len som dala namiesto ryze uvarit s mliekom tarhonu 😉 musim povedat, ze chutil aj rovnako dobre 🙂
@luciok
My sme dnes obedovali cícerovú polievku a perkelt z kuracích prsičiek s domácimi haluškami zo zemiakov. Do toho perkeltu dávam aj medvedí cesnak, kari a čerstvú rozmixovanú papriku, zahustím múka + kys.smotana. Zajtra dojeme a urobím zvitky hov. mäsko plnené bravčovou zmesou. 🙂
zajac na smotane s cestovinou, porova polievka
Dnes kelova polievka a dojedanie zo vcerajsieho obedu 🙂
raňajky pre baby rozkázali si puding s piškótami 🙂
Perfektné a jednoduché pečené morčacie stehná v parádnej marináde
Recept som dala sem:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2014/05/pecen...
dnes smotanová zemiaková polievka a domáca pizza 😉
My ideme poobede grilovat cize len lahke predjedlo aby sme neumreli: fliacky s kapustou /ja som si ich posypala praskovym cukrom/.
@lindauciatko ja som trasenu robila aj s ananásom alebo jahodovym kompotom... tak myslím ze domaci tiež moze byt... trosku si ich keď tak pokrajaj... ;)
jaj dievcata az mi slinky tecu z tych vasich obrazkov
ja to volam Kosicke rezne 🙂 nakrajat nadrobno kuracie prsia dat tam leco,vajcia,solamil a ochutit a potom vyprazit ako placky - cesto bude take redsie ale placky budu super - mnam mnam, ja to volam preto Kosicke lebo kamoska je z Kosic a ona mi ich poradil 🙂 k tomu hm este neviem co uvidime...
zeleninová polievka, vyprážaná baza, hranolky a dezert kremrole
naša večera tuniakové cestoviny 🙂
@jachin dakujem za tvoj príspevok, pripomenula si mi, že už kvitne baza a ja tiež chcem vyprážať.
@nikawero12 treba využiť kým je 😉

Dnes mame zemiakovu polievku a parene lekvarove buchty 🙂