Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes šošovicová polievka a zapekané cestoviny a babovka
dnes kuracie rezanceky so zemiakmi na pare 🙂 a na dezert spaldove muffinky 😉
večera zapekané bagetky (maslo, šunka, syr) 🙂
my dnes hovädzí vývar pečeňové halušky, a koložvárska kapusta
Cina,zajtra zem.kasa,pecienky,salat a spenatova polievka. A bublanina zo zmraz.lesneho ovocia,posledna davka 🙂
naše raňajky šunkové chleby s paprikou 🙂
@lululka555 Ďakujem ti , máme birmovanie v sobotu a rozhodla som sa pre takúto netradičnú tortu , tvoja vyzerala krásne , to sa len na ten korpus nakopilo šľahačka a ovocie, ja som si že sa robia dva korpusy???
Dnes sosovica na kyslo a asi vyberiem hurky z mraziaku - budu s varenymi zemiakmi a zavaranymi uhorkami 😉
u nas dnes bude kysla sosovicova polievka a synator je marod, vyziadal si zemiakove placky. Idem si este upiect platy na marlenku, dufam, ze sa vydari, bude to darcek kamoske, miesto torty 🙂.
@womankc áno je to jeden korpus a na tom šľahačka a ovocie. Je tam napísaná jedna 250ml slahačka,ja som dala aj 250g mascarpone . Robila som ju mame k narodkám a na moje počudovanie mala veľký úspech,pretože som sa toho aj bála a myslela som,že snehový korpus ,šľahačka a ovocie nebude to pravé orechové. Všetkým chutila a nabudúce všetkého pridám,nech je ešte vyššia 😉
O 2 týzdne ju robím opäť ...ako sladký darček...
Hrachová polievka s údeným masom, ryža, kuracia pečeň na cibuľke, kyslá uhorka.
Fazulkovy privarok s vajkom
hovädzí perkelt s ryžou
zemiačky na pokyslo + vajíčko,párok
gulas z diviny a palacinky 🙂
dnešný obed - zeleninový šalát - paradajky, uhorka, cibulka, cotagecheese, vajíčko natvrdo. Ako zálievku som dala olivový olej, pár kvapiek sójovej omáčky a balsamico.
@lululka555 no ja som sa rozhodla, že ju urobím dcére teraz na sobotu na birmovanie, ešte mi povedz , že či sa to dá urobiť deň dopredu, alebo je lepšie tesne pred konzumáciou?????
@womankc ja som ju robila v ten deň,čo sa aj jedla...korpus môžeš mať urobený jasné,že skôr a šľahačku ? neviem večer predtým,alebo skoro ráno daj už len tú šľahačku a ovocie...Ovocím nešetri... 🙂
u nás dnes zeleninový vývar a jahodové guľky z tvarohového cesta 😉 po troch dňoch mäsa sa žiadalo niečo bezmäsité a sladké 🙂
vcera sme mali na obed vajickovo rascovu polievku, my s malym sme este dojedali rizoto 🙂 pre manzela a na veceru bola zemiakova kasa + rezne. Na dnes nam polievka ostala a prave dorabam parene buchty s domacim cernicovym dzemom 😵 mam na ne uz asi tyzden chut tak dufam ze sa podaria 🙂

@womankc ta prva nie je dobra posielam este raz