Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas dnes vajickova rascova polievocka a francuzske zemiaky s cviklou alebo kyslymi uhorkami 😉
@mastulka podla tohto receptu, ale nekupujem kosti, davam len maso (kedze ja ho nejem,tak mi poradili,ze ake najlepsie) a nedavam ani kecup, ci pretlak. Cviklu varim osobitne v supke,az na konci ju osupanu a nakrajanu pridam. Korenie nove som dala drvene,aby deti nahodou nezjedli celu gulocku, to by im prekazalo, su este male. Kyslu smotanu davam az pri podavani,cize ju nerozmiesam do celeho borscu,ale kazdy si da,ak ma chut. Podaril sa,mm si ho nevedel vynachvalit. 🙂) ocot som tentokrat pouzila jablcny.
dneska mame pstruha 100 rokov som to nejedla mnam
http://www.sikovnamamina.sk/grilovany-pstruh-na...
V pondelok sme mali výročie, tak sme boli na večeri a prešla na 1s hviezdičkou 🙂 Ja som mala grilované kuracie prsia s pečenými zemiakmi, dubákovou omáčkou a grilovanou zeleninou, priateľ mal grilované kačacie prsia na karamelizovanách pomarančoch a nakoniec sacherova torta a kakaové tiramisu 🙂. O rok zrejme zamierime znovu na to isté miesto…
Ahojky, u nás polievka z miešanej zeleninky, kačacie stehná, dusená červená kapusta a domáca knedľa. Mäsa už bolo dosť, tak na zajtra urobím krémovú špargľovú polievku, krutóny a zapečené palacinky.
brokolicová krémová polievka, granadýr, uhorky
@levandullka mnam-sacherku milujem 🙂
naša večera vajíčková nátierka, rohlíky 🙂
Dnes dojedáme segedín od svokry
@titkovamiriam Ja velmi nie, teda doteraz. Tato bola uzasna, uuuplne cerstva, domaca 🙂. Kupovanu z cukrarne ja teda ee 🙂
Dnes kuraci vyvar (mrkvicka, kalerab, rezance), domaca tuniakova pizza a bananovo-cokoladovy kolacik, inspiracia u @levandullka 🙂 musela som spotrebovat banany 😀
ahojte poradite recept na hrncekovy kolacik s pudingom alebo tvarohom cakam sobotu navstevu dakujem mamicky
@juranka Ja som bola na tom tak isto 😀. Banany uz pomaly ale isto prestavali vyzerat ako banany 😀
@levandullka krasna sacherova torta! musim napiect,dakujem za obrazkovu inspiraciu 🙂
Baby nejake fajne kysnute cesto? A chlebik domaci nejake receptiky? Dakujem
asi pred hodinou som dovarila a teraz dojedla 😅 kurací perkelt s haluškami samozrejme na zajtra 😉
dnes sosovicova polievka s parkom, morcacie masko s omackou uncle bens a knedlikom, a robila som jahodovu bublaninu podla @lululka555 a jeden uzasny makkucky nadychany kolacik 🙂
zeleninová polievka s krupicovými haluškami a cestoviny penne s hubovou omáčkou 😉
segedin s knedlou
naše raňajky mrkvová nátierka, žemle 🙂
Dnes sa dojeda a na veceru budu bryndzove halusky 😉
Včera som nestíhala variť, tak som si dnes v práci musela objednať vyprážaný syr, hranolky a tatarku. Toto jedlo mi stačí tak raz do roka, na môj žalúdok ťažké, trávim ho ešte aj ďalší deň. Dnes budem variť fazuľovú polievku nakyslo a rozmýšľam nad nejakým koláčikom. Uvidím ako budem stíhať.

@chocolatte1 mnaaam. Prosiiim,môźeš dať recept?