icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kuwait
17. máj 2014

@lucikatn prosim ta mozes sem dat recept na ten tvarohovy kolac s broskynami?

tin007
17. máj 2014

Dnes peciem kacicu, mnaaam.

mima2778
17. máj 2014

Mali sme kelovy privarok s maskom na stave,chlebik,maly zjedol cely hlboky tanier 🙂 a chystam sa urobit rebarborovy kolac,vcera som akosi nestihla.

viko07
17. máj 2014

ja som dnes drahemu na zelanie urobila zvolensku zapekanku 😀

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@irsina83 to je domaca knedla? fuuuha.....ako robis? posles mi receptik?

mayka
17. máj 2014

tvarohove buchty a fazulova polievka s rezancami.

siska53
17. máj 2014

Redkovkova polievka
Zapeceny kalerab
Cestovina
Morcacie maso na kecupe (pre masiarsku cast rodinky)

zvolsiinylogin
17. máj 2014

dakujem babky, tak som si vybrala na dnes.....kysla polievka so zemiakmi a langose.....ale kedze mame este meso a ryzu zo vcera, do varenia sa nehrniem.....nech sa zje najskor toto, lebo ako to u nas chodi, posledne porcie sa hodia do ladnicky a casto sa mi tokazi...sme len dvaja... 😠

mimmka30
17. máj 2014
hatapkagb
17. máj 2014

Kucharocky moje,ja viem ze je vela receptov na bublaninu,skusala som uz viac krat no ani raz som nebola spokojna,cesto nenadychane,nemalo chut,poprosim vas recept na vynikajucu ovocnu bublaninu prosim pekne. dakujem 🙂

andreasiskova3
17. máj 2014

My dnes parene buchty a salatovu polievku

zvolsiinylogin
17. máj 2014

zienky,robieva niekto domacu sunku? som nadabila na googli, ale som z toho somar....spominaju dajake vrecka, a mozem to varit v klasickej rure? poradte,pripadne dajte receptik, dik 🙂 🙂

laskonka28
17. máj 2014

Už dlho sem chodím na inšpirácie a tak som si povedala, že dnes už napíšem aj ja, čo som ukuchtila...takže zemiaková polievka...rozmixovaná a do taniera nastrúhaný syr a guličky...a druhé žemľovka ale namiesto tvarohu vanilkový puding, mm neznáša tvaroh...ešte tvarohové guľky pre mňa s orechami...a zo včera máme ešte makový závin...dobrú chuť...

rush
17. máj 2014

paradajkova polievka s parmezanom a druhe kuraci paprikas s haluskami

firstbaby
17. máj 2014

Ahojte kucharocky, kedze aj u nas je to este zamracene, tak travim cas v kuchyni kym deti spia. U nas dnes sosovicova polievka nakyslo so zemiakmi a vyvarenou udenou sunkou a cestoviny s domacou bolognese omackou, vcera sme mali halusky s tvarohom a kyslou smotanou a k tomu acidofilne mlieko 😉

leanax
17. máj 2014

u nás dnes rýchlovka paradajková polievka a rezance s tvarohom 🙂

lenkaleg
17. máj 2014

u nas dnes bravcove rezne, nove zemiaky s vnatkou, zeleninova polievka s domacimi slizami a babovka.

madlei
17. máj 2014

hovädzí vývar, kôprová omáčka, mäsko, knedľa. kávička a zmrzlinka 🙂 teraz už je všetko v brušku... 🙂

11nika11
17. máj 2014

U nas dnes bola brokolicova polievka,kuracie prsia so syrovou omackou a Acidko kolacik bez vajec 🙂

meusicka
17. máj 2014

my sme dnes mali zeleninovu polievocku zo vcera a dnes som napiekla dukatove buchticky s vanilkovym pudingom a skoricovniky .

siska53
17. máj 2014

A na,olovrant som spravila domaceho milacika. Deti si svoju porciu s piskotkami a grankom uz dali,do brusiek.

monikaresovska
17. máj 2014

No dnes bol troška šialený dník, ale aj tak sa podarilo všetko navariť🙂 polievka z hlivy ustricovej, kuracie rezne obalené v corn flaksoch🙂 k tomu šalátik a prvý krát som skúšala aj kysnuté makovníky🙂, vyzerajú celkom fajn, ale predsa nie su ako od mamičky☹

chocolatte1
17. máj 2014

Dnes rýchlovka - penne s pestom a restovanou kuracinou...

silvinuska6
17. máj 2014

My sme dnes mali kuraciu polievku tá už je aj na zajtra a pečené kurča na kapuste s zemiakmi a ked vylovím zas nejaké fotky z tohto týždna čo sme varili tak popridávam 😀

silvinuska6
17. máj 2014

tak tohto jedla sa nevieme dojesť aj drobec to zbožnuje

silvinuska6
17. máj 2014

Roláda so zemiakmi

silvinuska6
17. máj 2014

Zemiaky na kyslo s vareným vajíčkom a špekáčikom

silvinuska6
17. máj 2014

Moja domáca pizza najlepšie si ju nakombinujeme sami podľa vlastnej chute 😀