icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkaromi
17. máj 2014

hraskovy krem /pre mna kuraci vyvar kvoli dojceniu/ a francuzske zemiaky🙂

chocolatte1
17. máj 2014

Hanácke koláče...niečo ku kávičke ...

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@monikaresovska v corn flakes? to, co sa zalieva mliekom, tie kukuricne lupienky? ako sa to robi? dik...

monikaresovska
17. máj 2014

ano, kukuričné lupienky🙂. Normalne som ich v sáčku s kladivkom podrvila na drobno a potom obalila v trojobale a toto som použila miesto strúhanky, rezne su tak chrumkavejšie🙂

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@madlei zmrzlinka domaca? hm, tu som este nikdy v zivote nerobila...

stellamaris
17. máj 2014

dnes zemiakova kysla polievka so zelenymi fazulkami, dusene kurcacie nozky s ryzou a hruskovym kompotom,vsetko zjedene 😉

katkas1
17. máj 2014

sosovicova polievka, bryzndove, kapustove a syrove halusky, vcera som upiekla 2 plechy visnovej bublaniny uz je len 3/4 z na jednom plechu, zajtra bude kuraci vyvar, vyprazane rybie file, a rezne, zemiakova kasa a nejaky kompot, a snad bude aj na pondelok

silvinuska6
17. máj 2014

Gulášik z diviny drahého špecialitka

silvinuska6
17. máj 2014

rybka na masle so šampionikami a opekane zemiaky na sucho

silvinuska6
17. máj 2014

pečený pstruh so šalatikom

titkovamiriam
17. máj 2014

@silvinuska6 jej hned ako som sem nabehla že aké mňam 🙂
ja som nevarila-starsie deticky sa niak rozprchli na vikend tak sme dojedli privarok a spravila som k nemu vajíčka,zajtra sme tiež len traja tak este ani teraz neviem čo uvarím-ja by som si aj rybku dala-uvidime

tanitta
17. máj 2014

ahojte
vcera polievka kremova z cerstveho spenatu + cuketove placky, dnes spenatove cestoviny s kuracim masom a zeleninova polievka , potom spenatovy nakyp (mlete meso spenat listkove cesto vajicko vklepnute zapecene) este mame cerstvy spenat ale asi ho len mixnem s jablkom ako stavu uz ho vo vare nechcem min 2t vidiet 😝

11nika11
17. máj 2014

@silvinuska6 mnaaaam,si mi narobila chute 🙂

gabko26
Odpoveď bola odstránená
11nika11
17. máj 2014

@siska53 prosim ta ako dlho treba ten kalerab zapekat?

silvinuska6
17. máj 2014

@11nika11 tak to som rada nestíham často pridavať foto len raz za čas viac fotiek hodim 😀

lovely_choice
17. máj 2014

@tanitta aj my mame radi spenat, a to na rozny sposob 🙂

lovely_choice
17. máj 2014

dnesny olovrant: cokoladova pudingovo-ovsena kasa s cernicami

mimka1
17. máj 2014

dnes bola zeleninová polievka s krupicovymi knedličkami a francuzaky. Zajtra porova polievka so syrom a smotanou a obratene rezne so zemiakovou kašou

siska53
17. máj 2014

@11nika11 fuha..tusim do 20 -30 min.som,to robila? Na 180 stupnov. Ja som,to kontrolovala,ked sa,mi zdalo,ze uz staci,tak,som,vypla trubu,otvorila a nechala,tak,dojst akoby.

nmonika
17. máj 2014

Aj my sme dnes mali zeleninovu polievku,a zaciatkom tyzdna som 1x uvarila sosovicovu.Mali sme tento tyzden aj ryzu a kuracie prsia na kocky v omacke MAdras.Bola dost pikantna,tak som tam supla passatu a dalo sa to aj jest 😀 Zajtra si opecieme zemiaky a k tomu vyberiem z mrazaku gordom blue.
A dnes som este urobila puding,cokoladovy,malinovy a vanilkovy s piskotami a mandarinkami 🙂

nmonika
17. máj 2014

Par stran dozadu precitanych...no takto na vecer to je masaker.....ja chcem jeeeest !!!! a vsetko co ste sem dali fotecky 😀 😀 😀

raza
17. máj 2014

dnes grilované kuracie prsia, ryža, krokety a špenátovo-syrová omáčka.. ako dezert- klasika- smotanová torta s mandarínkami a jahodovou dreňou z mrazáka 🙂

lovely_choice
17. máj 2014

@nmonika ja som tiez precitala a dostala som chut na privarok zo zelenej fazulky s koprom, hned som sa pustila do varenia ... 🙂 zemiacky mame z dnes ... uz len zajtra uvarit vajicko alebo podusim masko, uvidim ...

lucikatn
18. máj 2014

Povodne mala byt svieckova ale ostalo vela ryze tak hovadziu falosnu svieckovu osmazim a udusim do makka /na prirodno/. Kto bude mat chut tak na vrch si da volske oko.

labocca
18. máj 2014

dnes na obed kuraci vyvar a hovadzia rostenka s hubami🙂), ryza.... .a po obede ku kavicke medovy kremes🙂.

lululka555
18. máj 2014

ahojte 😎 konečne to vyzerá na pekný slnečný dník 😎
včera som robila kuracie prsia na prírodno ,k tomu kopec zeleniny a cenakové bagety
dnes kurací vývar so zeleninou, plnená panenka mozzarelou a rajčinami,pečené zemiaky.
a pečiem perník s čokoládou 😉

vivusika
18. máj 2014

my dnes segedínsky s domácou knedľou a koláč nepečiem, včera sa vydávala susedka, tak sme dostali za tácku svadobných koláčikov 🙂 🙂 🙂

sharmana
18. máj 2014

Včera: silný kurací vývar, široké rezance, pečené kura na cesnaku, zemiaková kaša
Dnes: ešte máme vývar, a chcem upiecť kapra na cesnaku a prílohu asi len chlebík a nejaké uhorky a baranie rohy

ingrid56
18. máj 2014

Vcera penne s paradajkami, anglickou slaninkou a cicerom a dnes marinovane kare, zemiakova kasa a salatik ;) krasnu nedelu 🙂