icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simi906
21. máj 2014

Kapustnice navarene aj na 3dni a palacinky 🙂

lululka555
21. máj 2014

ahojky,dnes kyslá fazuľková a dukátky s vanilkovým pudingom 😎 a mám chuť na plnenú papriku v paradajkovej omáčke 😝

lienka2
21. máj 2014

u nas dnes fazulova polievka a dukatove buchticky s pudingom a z druhej polovice cesta som spravila kakaovy zavin 😝

amdeis
21. máj 2014

Dnes budu u nas plucka na smotane a k tomu cestovinove kolienka. Robila som plucka 1.x a su velmi dobre, ale nie su take ake si ich pamatam z detstva. My sme mali velmi dobre kucharky na ZS a tie robili plucka uplner genialne. Ale neviem ako. Neviete niektora poradit? Dakujem.

natalushka
21. máj 2014

Ahojte..tak u nas dnes pecene kuracie stehienka na "orientalny" sposob (med, skorica,zazvor) a k nim dusena zeleninka a pre manzela este aj klasika ryza..dobru chut

katy1986
21. máj 2014

@amdeis ahoj, no ja zvyknem robiť plúcka na smotane, ale len mužovi, ja to nemusím 😅 no ale ja som ich robila na x spôsobov už, napr. dala som ich variť s korenovou zeleninou, zeleninu som vybrala, rozmixla a dala späť+ do toho smotana na varenie, ochutila octom....ale to bolo veľmi pracné a zdlhavé....teraz ich robím tak, že v troške vode ich uvarím, dám korenie, sol, bobkový list, ked sú uvarené, dám smotanu na varenie, zahustím solamylom (alebo mlieko+hladká múka) troška nechám bublať a hotovo....potom len dochutím octom.....

janka_mamka
21. máj 2014

bryndzové pirôžky 🙂 mnamka

lovely_choice
21. máj 2014

cesnacka s oprazenym chlebom

samika
21. máj 2014

@amdeis ahoj, občas mrknem do tejto témy a naberám inšpirácie. Ja som myslela, že som jediná čo zbožňuje pľúcka 😉 Tiež si ich pamätám z jedálne. Ja ich robím tak, že si pľúcka uvarím vo vode + soľ+čierne + nové korenie korenie + bobkový list. po uvarení nakrájam na malinke kúsky, hodím na olej s cibuľkou, pridám trochu horčice a tymiánu, podlejem vývarom z tých pľúcok. Podusím cca. 15 minút. Potom zahustím smotanou v ktorej si rozhabarkujem hl. múku. Joj až mi slinky tečú. 🙂

lovely_choice
21. máj 2014

morcacie rezanceky s kelom a jogurtovym dresingom

nataliaslivkova
21. máj 2014

pondelok : karfiolové placky na vrch sunka syr + kasove zemiaky
vcera : perkeltik + smotanova sparglova polievka s haluskami.. + rebarborový koláč
dnes : tortilky s restovanym kuracim maskom a polievocka od vcera :D + večer dufam, stihneme pogrilovat syr Hermelín
,zajtra : steak s grilovaným tofu syrom + grilovana cukina a mm + hranolky

komplikovana
21. máj 2014

Dnes som obedovala - zelerové hranolky, k tomu orestovanú červenú papriku a cuketu.Nakoniec som si k tomu pridala trošku nivy a vajíčko natvrdo.

sona_v
21. máj 2014

dnes BORŠČ 😝 🙂

hatapkagb
21. máj 2014

@sona_v nikdy som to nevarila,no v skole som to zboznovala 🙂

sona_v
21. máj 2014

@hatapkagb tak uz je ne case navarit 😀 u nas to je obľubene jedlo, musi byt raz do mesiaca...

hatapkagb
21. máj 2014

@sona_v ak sa ti bude chciet napises mi do spravy receptik?snad zozeniem vsetko co bude treba.dakujem

levandullka
21. máj 2014

Môj dnešný obed - celozrnné cestoviny so zeleninou, tvrdým syrom, tuniakom a pažítkou 🙂

maminka2013
21. máj 2014

Vcera fasirky a zemiakova kasa, dnes bravcove maso s kyslou kapustou a pecenymi zemiakmi.. 😉

monikaresovska
21. máj 2014

Viete mi poradiť nejakú dobrú marinádu alebo pác na grilovačku? Mám kuracie prsia a krídelka🙂

lea231
21. máj 2014

Ja mam lososa a pecene zemiaky s rozmarinom, k tomu salat zo zahradky s redkovkou, paradajkou a citron. stavou 🙂

babulka1978
21. máj 2014

Sosovicovy privarok, fasirka, cerstvy chlebik, a pre drobca kuskus s dusenou zeleninou...

siska53
21. máj 2014

Synov "pudincek"-miesany tvaroh s prvymi domacimi jahodami a orechami.

amdeis
21. máj 2014

@samika @katy1986 dakujem velmi pekne, obe varianty vyskusam. Zboznujem plucka, jedlo mojho detstva. 😵

m_ij_ka
21. máj 2014

naša večera bruschetty s cherry rajčinkami a údeným syrom 🙂

bronia13
21. máj 2014

@siska53 mnam mnam vy uz mate jahody? nam minuly tyzden padal sneh 🙂

sharmana
21. máj 2014

Dnes som spravila kuracie pečienky na cibulke s ryžou. Len taká rýchla večera 😉

siska53
21. máj 2014

@bronia13 tiez som bola v soku,ved cez vikend prsalo...nie vela,ale dake boli,svokor doniesol.

verka18567
21. máj 2014

Ahojte tak konecne som sa rozhodla dnes prispiet aj ja🙂takze zapekane cestoviny so sunkou a zeleninou.Poliate smotanou s vajickami a navrchu syr🙂.celkom fajne aj pre muza😀 😖

fordikford
21. máj 2014

@daniela09 mnam hodiš recept na tie buchty normalne teraz slintam 🙂

roamers
21. máj 2014

@siska53 prave rozmyslam, co s jahodami 🙂