icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinaaa84
22. máj 2014

@juranka Kuk o pár riadkov vyššie. Tam som dala aj link. 1 kg vyšlo na 1,60 eura, nazbierali sme skoro 20 kg.

komplikovana
22. máj 2014

Pekný deň žienky, dnešný moj obed - cestoviny so smotanovo-špenátovou omáčkou.

veronicka12
22. máj 2014

Ahojte kucharky tak ja som sa tiez inspirovala od vas vcera som urobila nplneny kapustovy list a zemiaky je este aj na dnes a idem upiect jablcnik ten miluju vsetci u nas a zajtra netusim idem vas citat dalej.

rendita
22. máj 2014

a opäť raz Špenátové halušky so syrovou omáčkou 🙂

http://www.dobre-recepty.sk/detail/40802-spenat...

titkovamiriam
22. máj 2014

dnes maso na paradajkach so zemiakovou kašou 🙂 a varila som bazový sirup a med

juranka
22. máj 2014

Baby idem po radu 😅 ja som dnes robila taky kakaovy pudingovo tvarohovy kolac. Robila som to bez receptu, len tak, ze si vymyslim...a som myslela, ze sa na tom neda nic pokazit ale...urobila som piskotovd cesto kakaove a tvarohovu plnku na vrchu. Do plnky som dala tvaroh, cukor, kyslu smotanu a zlaty klas (ze aby to drzalo pokope 😝 ) a drzalo to az moc, je to velmi gumove, este aj cesto je suche akoby ten puding vypil aj vlhkost cesta aj plnky, no hroza 😒 nemate niekto taky overeny, jednoduchy tvarohac? Alebo ako to robite vy aby som to na buduce takto nezkazila 😅

sesilia
22. máj 2014

@tinaaa84 kolko stalo prosim kg pri samozbere?

lululka555
22. máj 2014

U nás dnes takto 😉 fotila som mobilom,ospravedlnujem sa za foto...

titkovamiriam
22. máj 2014

@lululka555 jaka inšpiracia,spravim zajtra 🙂

lululka555
22. máj 2014

@titkovamiriam ja som mala na ňu chuť už dva dni 😉

hatapkagb
22. máj 2014

dnes mame langose 🙂

hatapkagb
22. máj 2014

@lululka555 mnaaam,ja len tisko dufam ze bratova priatelka prinesie so slovenska slovensku papriku tak uvarim aj ja plnenu papriku,narobila si chutky 🙂

hatapkagb
22. máj 2014

@tinaaa84 tak toto som nemala vidiet,juuj slovenske jahody,ktore chutia bohovsky a za chutou jahod...och joj ja tu dnes pri vas slintam...

lovely_choice
22. máj 2014

dnes na obed som konecne pripravila makove a orechove rezance 🙂

lovely_choice
22. máj 2014

na olovrant som vymyslela hlavkovy salat v bananovo-tvarohovo-slahackovej smotane 🙂

lovely_choice
22. máj 2014

@lululka555 ja tiez a je v poradovniku :D

levandullka
22. máj 2014

Jeden z nasich BIO nakupov 🙂

briketa
22. máj 2014

Cestoviny s hraskom, slaninkou a ricotta syrom.

libka1
22. máj 2014

langose, na obed sme mali spaldove vrtulky so syrovou omackou

jani74
22. máj 2014

@rendita aj my máme radi Šrekové haluška 😀

U nás dnes "sáčková" polievka francúzska 😅 mali sme behačky po lekároch ale poobedie som robila koložvársku kapustičku 🙂
Zajtra dovarím k tomu mliečnu tekvicovú polievku ešte z domácich zásob tekvice a jahodovú bublaninku 😉

m_ij_ka
22. máj 2014

naša večera párky s horčicou, rohlíky

adulikka
22. máj 2014

Zemiaky na kyslo k ním volske oko spekacku a zajtra francúzske zemiaky a k nim máme radi zakysanku

raza
22. máj 2014

tak dnes len trápne vajíčkové chleby 😀, zajtra sa chystám robiť pečené kuracie stehná na zemiakoch a mrkve.

iinuska
22. máj 2014

rizoto a rukolovy salat

siska53
22. máj 2014

@juranka moja babka robievala tak,ze na,upecene cesto dala vymiesany tvaroh s maslom a cukrom posypala struhaniu cokoladou. Pomer neviem a uz ani nezistim,aj tak to robila odhadom. A ja ked robim tortu plnenu tvarohom,tak len vymiesam tvaroh so smotanovym jogurtom a cukrom,lebo ja pudingove nelubim..
no a mam svoj osvedceny recept na piskotove cesto.

siska53
22. máj 2014

Fazulkova mliecna polievka,pre seba,som,k nej vytiahla z mrazaku moj slany osuch a drobci este maju morcacie na zelenine a budu mat cestovinu k tomu.
polievka ostane i na sobotu a bud spravim ryzovy nakyp, alebo zemlovku z rozkov,nejak nam,ich vela,ostalo,tak,este sa rozhodnem.

juranka
22. máj 2014

@hatapkagb ten kolacik vyzera chutne, na buduce vyskusam asi ten tvoj zboznovany 😀

Ja zajtra planujem granatir s repou alebo kyslou uhorkou a mrkvovu struhanu polievku s krupicovymi knedlickami 🙂

davita
22. máj 2014

ahojte, ja po dlhsom case pridavam nase jedlo, dnes brokolicovy krem a cesnakove grahamove bagetky ... zajtra pecene zemiaky s bryndzou a novou cibulkou a sobota este neviem, ale v nedelu grilujeme (podla pocasia) ryby klobasky a masisko a ovocie a mooooc sa na to tesim 🙂

zuzzuli
22. máj 2014

U nas sa dneska dojedala zeleninova polievka s haluskami, masko na zelenine s ryzou. Vecer sme boli na
zahrade opat oberat jahody a uz nevieme co s nimi, tak sme robili jahodovu dren (25 ks 2 dcl poharov + 12 nanukov 🙂 ) a maly sa konecne dockal prveho hrasku, to holo radosti 🙂 pekny vecer 😉