icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

meusicka
23. máj 2014

dnes bola kremova hraskova polievocka, losos na masle so zemiakovou kasou a zeleninkou na masle, a akurat sa dopiekli syrovo-sunkove slimaciky z listkoveho cesta. 🙂

zajtra planujeme segedin s domacimi knedlami .... hadam sa vydari ak ocko postrazi deturence 😝

meusicka
23. máj 2014

@veronicka12 ahoj, ja som zvykla robit len klasiku, vsetko dam na plech, zemiaky, na to kuracie prsia ochutene vegetou a na tie naukladam sparglu ( tu z flasky davam) a na vrch dam syr, vsetko zapecieme. rychle a jednoduche, ale ked da niekto nejaky iny, tiez privitam .

hmmm a nema niekto recept na kremovu polievku zo spargle??? nieco rychle a chutne??? 🙂

lululka555
23. máj 2014

ja som dnes mala namiesto varenia upratovací deň 😉 ,dojedáme včerajšiu plnenú papriku a upiekla som bublaninu s broskynami a jahodami 😝

siska53
23. máj 2014

Pre moje 3"pizzadeti" 🙂

veronicka12
23. máj 2014

@meusicka Dakujem velmi pekne ja by som nejake take ze zapecene syrova omacka cez to a pod. Nic ma nenapada.Asi to urobim tak ako ked je s broskynou kuracie nevim help me.

tosomja
23. máj 2014

Ahojte.
takže u nás minulý týždeň sme mali grilované krídla na kyslej kapuste preliate kyslou smotanou, zemiakový knedlík...
Dnes pre Vikinku prsíčko v cesnakovej marináde, zemiaky s vňaťou a jej obľúbená paradajka
Ja to isté, len prílohu zeleninový šalát s jogurtom...
A posledná fotka len tak, že a s jedlom sa dá hrať 😀 kuracie krídelko ako "strieľačka" 😀

mastulka
23. máj 2014

Dnes bola kysla zemiakova polievka, bravcove kare na prirodno so sampinonmi a kapiou, ryza k tomu. Snad ostane aj na zajtra

denaalubos
23. máj 2014

Ahoj tak u nas islo asi toto poslednu dobu-vid foto 😉 naeavam uplne foto lebo nechcem moc spamovat

denaalubos
23. máj 2014

No a dnes asi vecer nachystam bryndzove pyrohy a k tomu opekana slanina a smotana...mnam uz sa tesim 🙂

cestovatelkaandrea
23. máj 2014

@denaalubos mnam 😉

cestovatelkaandrea
23. máj 2014

manzel dnes pecie kuracie stehna + ryza a nejaky zeleninovy salat k tomu 😎 uz sa tesim

lovely_choice
23. máj 2014

dnes salatova polievka (chcela som ju vyskusat) - bola super

lovely_choice
23. máj 2014

chlebik s lososovou natierkou a na olovrant kokosove gulky z ovsenych vlociek

lovely_choice
23. máj 2014

moje kokosove gulky z ovsenych vlociek

denaalubos
23. máj 2014

@lovely_choice mnaaam som aj zabudla na nu aj ja ju lubim..musim urobit...dik za tip 😉

m_ij_ka
23. máj 2014

krupicová kaša s grankom pre baby 🙂

hyta
23. máj 2014

@meusicka Ja robievma šparglovú polievku, inšpirovala som sa týmto receptom, no pridala som i 1 strúhanú mrkvu a 2 zemiaky, aby bola trošku hustejšia. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5744

titkovamiriam
23. máj 2014

na večeru som robila zemiakové placky aj som ich plnila lebo na obed boli cestovinky a ostala mi omáčka 🙂
a ako vidím na tejto strane aké super receptíky!!!! 😀

juranka
23. máj 2014

@zoe_a a ako robis tie plnky do kosickov? Su kraaasne az slintam 😀

zoe_a
23. máj 2014

@juranka ahoj, robila som podľa tohto super receptíku: http://raspberrybrunette.blogspot.sk/2014/05/p-... len do orechovej plnky som po vychladnutí ešte primiešala 150 g masla.. a do vanilkovej náplne som pridala puding uvarený v 300 ml mlieka s ´2 lyžicami cukru..

karkana
23. máj 2014

Ako robievate palacinky so špenátom zapekané,overené,,,je veľa receptov a chcem to skúsiť 😉

verka18567
23. máj 2014

Ahojte dnes len hrachova s parkom a mrkvou 🙂 😝

tanitta
23. máj 2014

ahojky
dnes hrachova kasa
zajtra pizza vseho druhu kupila som taniere na pecenie v lidli .. tuniakovo-zeleninova, pikantna, spenatova.. klasika sunkova...ja zboznujem mozarelovo rajcinovu... a este co dom dal 😎

mami.sk
23. máj 2014

dnes som uvarila šošovicovú polievku s domácou šunkou a bryndzové halušky 😉 a upiekla som punčový zákusok 🙂

monacanka
24. máj 2014

ahojte dneska uz navareny obedik lebo sa chystame niekde vonku pre deticky samozrejme palacinky s dzemom a pre dospelich francuzske zemiaky a zeleninovy salatik so syrikom

kuwait
24. máj 2014

@cestovatelkaandrea dufam ze to potom nebude u vas tak ako u nas ked moj manzel kacicu piekol 😀

smoulinka13
24. máj 2014

dnes roztrielane spanielske vtaciky a paradajkova polievka 🙂

titkovamiriam
24. máj 2014

u nas kuracia polievka,plnena paprika a ked ho nespalim jahodový kakaovník 😲

hatapkagb
24. máj 2014

My dnes mame syrove halusky,kedze bryndzu nezozeniem,ale za to baby mam slovensku paprikuuuuu 😅 zajtra bude plnena paprikaaa aaaaaaaaaaaaaaa...tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ako malaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀

hatapkagb
24. máj 2014

a este si idem dnes urobit dezert z pochutkovej smotany s piskotami a ovocim 🙂