icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hatapkagb
24. máj 2014

@lovely_choice jeeej to som nerobila davno,ano z ovsenych vlociek gulky,juuj prosim ta napis mi receptik,lebo ked som to robievala tak to este na sk.budem ti vdacna aj brata potesim,zboznovali sme to

mami.sk
24. máj 2014

dnes šúlance s makom na želanie dcérky 🙂 ja si dám radšej s tvarohom 😉

lululka555
24. máj 2014

dnes grilovačka 😉

wighy
24. máj 2014

Ja som mala ist dnes na samozber jahod ale nevyslo to. Tak som varila zeleninovu mixovanu polievku s krupicovymi haliskami. Slovenska ryza a vyprazany rezen a zatial som odfotila len muffiny podla nigely su bozske

maminka2013
24. máj 2014

Dnes cestovinovy salat s rajcinami, uhorkou, krabimi tycinkami ala "co dum da" 😀

macka23
24. máj 2014

Dnes kovbojske rizoto pre nas, a krpcovi masko na zelenine s ryzou 🙂

http://www.pluska.sk/bajecna-zena/clanky/recept...

monikaresovska
24. máj 2014

Dnes sme mali znovu syrovú pomazánku s pažítkou, keďže jej máme veľa, guľašová polievka a balkánska ryba s omastenými zemiačikmi🙂 a ako dezert trasený koláč s čučoriedkami🙂. Večer grilujeme tak sa v ľadničke marinujú prsia a krídelka🙂, možno tam potom fotky🙂

macka23
24. máj 2014

Kovbojske rizoto 🙂

juranka
24. máj 2014

U nas dnes bravcove masko na stave (horcica, stava z uhoriek) a ryza, hlavkovy salat (pokrajany, ostoleny a pokvapkany tekvicovym olejom) a zeleninova struhana polievocka 🙂

libka1
24. máj 2014

ryza s hraskom a k tomu divinove sote, fazulova kysla polievka s minilangosmi

komplikovana
24. máj 2014

peknú sobotu prajem žienky - dnes obedujem - červenú šošovicu so zelenou cibulkou a troškou nivy a k tomu volské oko.

amdeis
24. máj 2014

Na dnes som si vymyslela kolozvarsku kapustu. A kedze je jej plny pekac tak sa bude jest asi tak tyzden. Povinne! 😀 Neskor spravim este ananasovy kolac. A viac uz ani tuk. Poslene dni sa necitim dobre.

m_ij_ka
24. máj 2014

kyslá zemiaková polievka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂

siska53
24. máj 2014

Fazulkova na kyslo a tvarohova zemlovka s broskynovym kompotom.

sharmana
24. máj 2014

Dnes: špenátová polievka, panenka na sviečkovej omáčke, domáca knedľa

sharmana
24. máj 2014

A tu sú fotky, teraz som stiahla. Panenka na sviečkovej omáčke, domáca knedľa.

mima2778
24. máj 2014

U nas dnes kremova sampinonova polievka,rizoto a bublanina s rebarborou a vcera pecienky,bataty, makovolekvarove rozky z listkoveho,krupkova polievka a salat na veceru.Zajtra grilovacka

firstbaby
24. máj 2014

U nas dnes cesnakova polievocka so syrovymi gulickami, struhanym syrom a chlebovymi krutonmi a kedze strapaciek je za vajling, tak druhe som varit nemusela 😉 A pridavam aj foto guliciek, polievky pre mna a pre starsiu dceru bez krutonov 🙂

monikaresovska
24. máj 2014

A pridávam fotky dnešnej grilovačky🙂

cestovatelkaandrea
24. máj 2014

@kuwait asi nie, manzel vie velmi dobre varit a chutilo vsetkym 😉

m_ij_ka
24. máj 2014

naša večera obložené chlebíky 🙂

nikawero12
24. máj 2014

@firstbaby prosím ťa, mohla by si mi povedať, ako presne robíš tie syrové guličky do polievky?

verka18567
24. máj 2014

Tak dnes pecene kuracie stehna na cesnaku s ryzou a salatikom😉 😵 mnam

firstbaby
24. máj 2014

@nikawero12 pravdaze, jeden asi 140 gramovy syr v crievku, jedno vajicko, 3 struciky cesnaku prelisovaneho, cerstva alebo susena petrzlenova vnatka a pridat struhanku, premiesit a v ruke si usulat male gulicky, ktore len nakoniec pridam do polievky, necham prevriet a ked vyplavaju na povrch, tak su hotove 😉

lydia22
25. máj 2014

Vcera sme mali madarsky gulas s knedlou a dnes kuraci vyvar a rybie file so zemiakmi a uhorkovym salatom a kolacik so spaldovej muky so struhanymi bananmi a cokoladovou polevou

sharmana
25. máj 2014

Tak dnes ráno som vstávala s tým, že určite bude dnes žemlovka. Pohľad na mäso mi robil úplne zle. Pred hodinou sa chute úplne zmenili 😀
Takže dnes bude: špenátová polievka, vysmážané karé, cibuľový šalát
A poobede dorobím tú jablkovo - tvarohovú žemlovku. 🙂

rakywanda
25. máj 2014

@wighy aké sú to od Nigely??? daj, prosím, recept.

wighy
25. máj 2014

@rakywanda

Robila som tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/cokoladovo-ban.... Nabuduce nedam banan ale postruham jablcko a dam trochu viac cukru 🙂

nelly3
25. máj 2014

dnesny obedik taky lahsi - hlivovy perkelt+cestovinka a poobede sa ide na vylet 🙂

rakywanda
25. máj 2014

@wighy ej, veď tieto robievam už dávno, len ich mám, že banánové mufinky 🙂 a fakt sú super