Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes šúlance s makom na želanie dcérky 🙂 ja si dám radšej s tvarohom 😉
dnes grilovačka 😉
Dnes cestovinovy salat s rajcinami, uhorkou, krabimi tycinkami ala "co dum da" 😀
Dnes kovbojske rizoto pre nas, a krpcovi masko na zelenine s ryzou 🙂
U nas dnes bravcove masko na stave (horcica, stava z uhoriek) a ryza, hlavkovy salat (pokrajany, ostoleny a pokvapkany tekvicovym olejom) a zeleninova struhana polievocka 🙂
ryza s hraskom a k tomu divinove sote, fazulova kysla polievka s minilangosmi
peknú sobotu prajem žienky - dnes obedujem - červenú šošovicu so zelenou cibulkou a troškou nivy a k tomu volské oko.
Na dnes som si vymyslela kolozvarsku kapustu. A kedze je jej plny pekac tak sa bude jest asi tak tyzden. Povinne! 😀 Neskor spravim este ananasovy kolac. A viac uz ani tuk. Poslene dni sa necitim dobre.
kyslá zemiaková polievka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂
Dnes: špenátová polievka, panenka na sviečkovej omáčke, domáca knedľa
@kuwait asi nie, manzel vie velmi dobre varit a chutilo vsetkym 😉
naša večera obložené chlebíky 🙂
@firstbaby prosím ťa, mohla by si mi povedať, ako presne robíš tie syrové guličky do polievky?
@nikawero12 pravdaze, jeden asi 140 gramovy syr v crievku, jedno vajicko, 3 struciky cesnaku prelisovaneho, cerstva alebo susena petrzlenova vnatka a pridat struhanku, premiesit a v ruke si usulat male gulicky, ktore len nakoniec pridam do polievky, necham prevriet a ked vyplavaju na povrch, tak su hotove 😉
Vcera sme mali madarsky gulas s knedlou a dnes kuraci vyvar a rybie file so zemiakmi a uhorkovym salatom a kolacik so spaldovej muky so struhanymi bananmi a cokoladovou polevou
Tak dnes ráno som vstávala s tým, že určite bude dnes žemlovka. Pohľad na mäso mi robil úplne zle. Pred hodinou sa chute úplne zmenili 😀
Takže dnes bude: špenátová polievka, vysmážané karé, cibuľový šalát
A poobede dorobím tú jablkovo - tvarohovú žemlovku. 🙂
Robila som tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/cokoladovo-ban.... Nabuduce nedam banan ale postruham jablcko a dam trochu viac cukru 🙂
dnesny obedik taky lahsi - hlivovy perkelt+cestovinka a poobede sa ide na vylet 🙂

@lovely_choice jeeej to som nerobila davno,ano z ovsenych vlociek gulky,juuj prosim ta napis mi receptik,lebo ked som to robievala tak to este na sk.budem ti vdacna aj brata potesim,zboznovali sme to