icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
27. máj 2014

Ahojte, po vééééééééééééééľmi dlhej dobe pridávam aj ja fotečku a možno aj nejakú tú inšpiráciu 🙂
Dnes som robila kokosovo ovsenú kašu varenú v kokosovom mlieku a kuracie na grile s grilovanou cuketou. Pekný večer.

iinuska
27. máj 2014

koprova nakyslo, langose

siska53
27. máj 2014

Zajtra cesnacka s domacimi krutonmi a dojeme cukinovy privarok.

tinaaa84
28. máj 2014

Náš včerajší granadír so semolinovými cestovinami a špaldový slaný koláč s cibuľkou, smotanou, syrom, cesnakom a troškou slaninky. Dnes budeme asi dojedať granadír a koláč je už fuč, ešte teplý ho z plechu rozkradli "kobylky".

m_ij_ka
28. máj 2014

naše raňajky rohlíky s maslom, šunkou, paprikou 🙂

firstbaby
28. máj 2014

@ingrid56 jasne 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/cesnakova-poli...
je to moj vlastny recept, takze kludne si ho upravte ako vyhovuje Vam 😉

erulka77
28. máj 2014

u nas budu lievance

firstbaby
28. máj 2014

Ahojte kucharecky 🙂 U nas dnes paradajkova polievka s mrvenickou a struhanym syrom a pecene kurca na bylinkach s americkymi zemiakmi na rasci a k tomu nejaky fajny salatik - asi mrkvovy 😉

lovely_choice
28. máj 2014

dnes plnena paprika

lululka555
28. máj 2014

ahojte, dnes po dlhšej dobe bude u nás vysmážaný syr a varené zemiaky,tatarka z kyslej smotany 😉 a taštičky z lístkového cesta - nutellové

lululka555
28. máj 2014

@womankc ahoj prečo neuspechom,nechutila? No ovocie a čokoláda - mňam 😝 , my sme mali na svadbe čokofontánu a ovocie a tiež mala veliký úspech 😉

doli11
28. máj 2014

Ahojte, dievčatá,
poradili by stemi, čo mám urobiť so zvyškom majonezy, ostalo mi asi jeden a pol deci?

daniz
28. máj 2014

@doli11 nadstaviť uhorkou, varenou/surovou zeleninkou a šup na varené,resp. pečené zemiačky 😉

daniz
28. máj 2014

dnes omeletky

maminka2013
28. máj 2014

Dnes kysla fazulova polievka 😉

daniela09
28. máj 2014

zemiaková polievka s taveným syrom, a polotovar ovocné knedličky so strúhankou

mami.sk
28. máj 2014

zeleninová polievka s krupicovými haluškami a domáce hrubé rezance s novou kapustou 😉

m_ij_ka
28. máj 2014

my dnes dojedáme hovädziu polievku zo včera, varené zemiaky, čevapčiči, horčica, cibuľa 🙂

orchidea71
28. máj 2014

😀 dnes máme hlavkový šálat sposob omáčka so smotanou k tomu varne zemiačky a volske oko 😝 mnamka recept mami 😝

titkovamiriam
28. máj 2014

jahodové knedlíčky 🙂

prasiatko30
28. máj 2014

@titkovamiriam hned by som si dala ale u has by to nikto nejedol a nakoniec by som sa musela cpat sama - no nic to aspon som si pripomenula chut slivkovych knedli 😀

titkovamiriam
28. máj 2014

@prasiatko30 jaj tak u nas sa ich poje kopcom a zvyšok zamrazím,jasne že starší budu chcieť na večeru niečo masove aj ked Michala asi dnes už neuvidim o 15,45 ma poslednu maturitnu skusku a potom bude s kamaratmi 🙂

prasiatko30
28. máj 2014

@titkovamiriam u nas taketo sladke jedla vobec nemaju ziadny "trh" - im to pride zvlastne ja ani sladke palacinky nerobievam tak ako kedysi doma ze sme mavali jeden den so sladkym obedom - tu som to urobila asi 2x a to sladke som dojedala ja - takze uplne veto na sladke jedla 🙄 🙄 🙄 -

adulikka
28. máj 2014

Cesnakova polievka ,faširky v trube ,zemiaková kaša ,úhorkovy šalát .

meusicka
28. máj 2014

@hyta ahoj, tak vcera som urobila tu sparglovu polievku, troska s obmenou, ale detom velmi chutila. bude asi castejsie 😀

lululka555
28. máj 2014

@titkovamiriam u nás by mal takýto obed úspech 😝 ,raz do týždna musí byt sladký obedík...a predtým samozrejme nejaká dobrá polievka 😝

prasiatko30
28. máj 2014

@lululka555 u nas zjedia akurat tu polievku 😀 - strasne zvlastne deti

sharmana
28. máj 2014

Tak dnes som urobila vysmážaný patizon, zemiaky varené v šupke a opečené na masle s petržlenovou vňaťou. 😉

zuzzuli
28. máj 2014

ahojte, u nas sa vcera dojedali zbytky z predchadzajucich dni, tak som mala chvilku klkud od varenia 😉 urobila som len bazovy sirup pre drobca tak snad mi to bude pit 🙂. Dneska robim frankfurtsku polievku, masko na hrasku a mrkve so zemiakovou kasou. A poobede ideme na zahradu pooberat jahody takze sa bude varit dzem 😀 pekny dnik kocky

zuzzuli
28. máj 2014

@titkovamiriam mnaaaaaaaaaaaaaam hned by som si dala, ale u nas by to asi tiez mohlo byt len ako dezert 😉