icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
29. máj 2014

poznáte tento cukor?kde sa dá kúpiť?

daniz
29. máj 2014

dnes na večeru cestovinky s tvarohom + masielko

firstbaby
29. máj 2014

@zuzub to by som aj ja rada vedela, budem sledovat 🙂

zuziatko
29. máj 2014

Ahojte ja dnes prispievam prvý krát 🙂 🙂

čerešňový koláčik a pre decká zemiakovo-kalerábová kaša a filé na masle. pre mňa šalátik 😉 😉

mima2778
29. máj 2014

Paradajkova polievka s bazalkou,maslove zemiaky,zeleninove karbonatky a paradajkovo cibulovy salat.

lenkavisna
29. máj 2014

sladko-kysly privaro z bielych fazuliek a sekanu s vajickom🙂

siska53
29. máj 2014

Cesnacka a makove rezance.

adulka1979
29. máj 2014

Mali sme bravčové rizoto s hríbami, špagety bolognese a dnes je to biela špargľová polievka a zemiakový paprikáš. 🙂

bambina78
29. máj 2014

@zuzub Ahoj, ja robim kazdy rok tento, mam ho osvedceny, nepokazi sa 😉
BAZOVY SIRUP:
Na 2litre vody ide 25 kvetov, 100gr citrodeko (kys.citronova), 2kg cukor krystal.. ja davam obyc.
Kvety zaliat vodou, 24 hodin nechat odstat s citrodekom, na 2den varit s cukrom, vriace naliat do flias a uzavriet. Tot vsjo.. 🙂 Aj ja sa na to chystam!

bambina78
29. máj 2014

@titkovamiriam ved vyfasovala poharik.. tiez mnamkala 😉 😀

macka23
29. máj 2014

Ja dnes Mexicke ragu s tortilami a la Lidl :D
https://kuchynalidla.sk/product/mexicke-ragu-s-...

a kedze som bola rano na jahody, kysnuty jaodovy kolac s posypkou sa uz pecie, snad sa vydari :P

m_ij_ka
29. máj 2014

kurací vývar so zeleninou, cestoviny s mäsom a syrovou omáčkou

hyta
29. máj 2014

Ahojte, tak opäť hľadám u vás inšpiráciu. Včera sme mali cesnakovú polievku a cukety plnené mletým mäskom ,zmiešané i s pohánkovými vločkami a pochúťkovou smotanou, syrom.. Príloa zemiaky. Dnes sme ostali bez polievky a mali sme domáce rezance s tvarohom.

danulaus
29. máj 2014

Dnes syrove gulicky s opekanymi zemakmi, rascova polievocka a vajickom,makova strudla,maly krici mnam mnam mnam🙂

vrabciatko
29. máj 2014

fazuľová na kyslo, pečené bavorské koleno, len tak s chlebom a feferónkami a mrkvový koláč s pekanovými orechmi. No diééééta 😀 😀 😀

firstbaby
29. máj 2014

Prajem si dobrú chuť - taký trošku neskorý obed ale predsa 😉

silvinuska6
29. máj 2014

@firstbaby mnam to vyzera uzasne !!!! strasne chutky si mi narobila 😀 😀 😀

silvinuska6
29. máj 2014

Roláda ako príloha k masku u nás najčastejšie ryža kura

silvinuska6
29. máj 2014

Cuketové placky

silvinuska6
29. máj 2014

Cestovinky

firstbaby
29. máj 2014

@silvinuska6 mnam 🙂 vdaka za napad na sobotnajsi obed 🙂

firstbaby
29. máj 2014

@silvinuska6 no kvasim doma s hnisavou anginou, tak aspon sa vytesujem v kuchyni 😉

silvinuska6
29. máj 2014

Takéto občerstvenie čakalo naších hostí na narodeninovej oslave 😀 😀 😀

zuzub
29. máj 2014

@bambina78 ďakujem A netreba ho sterilizovať? A koľko A akých fliaš spravíš Z jednej dávky?

bambina78
29. máj 2014

@zuzub nie, uz nesterilizujem. No neviem kolko z jednej, lebo robim aj z piatich naraz 😅 juuuj, no zaskocila si ma, ale tak ratam,ze s tym cukrom to stupne skoro raz tolko rataj min.tie 3litre z davky.. ak netrepem. Lebo mam toho dost ked robim a nejak to neratam.

bambina78
29. máj 2014

@silvinuska6 fiiina, normalne mi slina vyletela..no krasne nachystane 😉 a prosim ta, co je to na tom predpokladam salate v tej mise..tie gule, aj ta v dalsej mise..

damianko0222
29. máj 2014

ahojte babulky viem ze to sem nepatri ale chcem sa opytat za kolko eur je uz povazovane za tresny cin? ... naleteli sme podvodnikovi z pracou na doma ,,,, vyzbieral po 15 eur ,,,, prosim poradte

lovely_choice
29. máj 2014

@tinuskaha ak na tu nepecenu tvarohovo-kokosovu tortu, tak to je velmi jednoduche 🙂 Najskor zalejem ovsene vlocky (asi 250 g, nevazim, vsetko len tak odoka) vodou, necham 20 min. napucat a potom 1 min. povarim, nech sa voda vypari. Po vychladnuti pridam popuceny banan, termizovany tvaroh (500 g), kyslu smotanu, med (mnoztvo podla chuti), kokosovy olej (neskor vychladeny pomaha torte stuhnut) a prisypavam kokosovu mucku (ak to chcete mat este zdravsie, prisypte mlete otruby). Dam stuhnut do chladnicky (najlepsie cez noc) a na druhy den mam chutny a celkom zdravy dezert 🙂 Dobru chut

ivanajelinek
29. máj 2014

Kocky overeny recept na bazovy sirup nema niekto? Dakujem;)

titkovamiriam
29. máj 2014

@ivanajelinek
30 ks rozvitnuté kvety bazy
60 g kyselina citrónová
3 kg kryštálový cukor
3 litre voda
1 ks citrón