Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
olovrant: spaldove palacinky s ganache kremom 🙂
naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, čaj
Ahojte dnes hribi(kuriatka)na smotane s kolienkami🙂
Ahojte 🙂 po case ale opat 🙂 akurat dovarene na zajtra 🙂 bravcove varene pecene v rure foto zajtra a pecene zemiacky a bravcovy vyvar, hmmm tas vona proste neskutocna 🙂 🙂 🙂 🙂
bohaca baby take chute ste mi akrat narobili, fenujem vlasy, tak popozeram co ste dobre navarili a vdaka vam pucim teraz rozky, fakt klobuk dole a obdivujem hlave tie, ktore robia krasne dokonale torty, kolace, pohare a kadeco, chcem ist k vam byvat 😀
Jahodová torta, inšpirácia od @lululka555
@anos18 paráda 😉
tak ja dnes varím kurací perkelt a domáce haluše a rozmýsľam aj o čerešňových haluškách 😉
vyskúšam, dúfam že sa podarí 🙂
Cestovinový šalát s kuracím mäsom a zeleninou
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41054-cestov...
No,my dnes extra rychlovku..ravioly plnene spenatom(nech ziju polotovary🙂) a k nim smotanovo syrova omacka so sunkou a kukurickou..a uvarene bolo za 15minut🙂
U nas dnes kelova polievocka so zemiakmi a mrkvou a zapeknae pirohy s tvarohom, kyslom smotanou, pazitkou a vsetko tak trosku zdravsie - cesto s bio celozrnnou mukou 😉
dnes sme mali na raňajky: jarná pomazánka🙂 a na obedík je ešte kapustová polievočka a tuniakové fašírky s paradajkovým šalátom. Receptík je odtialto🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54771
U nás dnes plánujem karfiol ako mozoček + zemiačky + uhorkový šalát
u nás dnes tuniakové fašírky s hráškovým pyré a paradajka k tomu
Spenatova polievka, karfiolovy perkelt,spaldove halusky. A bude aj na zajtra.
vcera deti mali pecienku s bulgurom,ja som si dojedla este tofu.
Ahojte, odkedy sme sa presťahovali, tak vôbec nestíham ísť na net Iba upratujem, varím, bavím malého 😒 Včera sme dojedali z nedele a aby nebolo málo, urobila som pizzu. Dnes ideme gratulovať švagrinej, tak som jej urobila do tortovej formy srdca krtkovu tortu. Na obed máme zemiakové placky.
Kurací vývar, pečené kurča, ryža s hráškom, zeleninový šalát.
fazulova polievka na sladko+francuz.zemiaky
@monikaresovska to tie fasirky sa uz neobaluju v struhanke?

Dnes len rýchlovka špagety s paradajkovou omáčkou a syrom