icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
5. jún 2014

@raza ahoj u nás je bazalka obľúbená...ja dávam na cestoviny - rôzne omáčky paradajkové ,aj polievky,do šalátov-naj máme ten najjednoduhší-rajčiny,mozzarela,oliv.olej a bazalka,na pizzu.

lululka555
5. jún 2014

@adusa2774 pozri u mna v albume...mam tam take žemle 😉

komplikovana
5. jún 2014

Dobré ránko kucháročky, obed už mám hotový, varila som včera večer - morčacie prsia v paradajkovej omáčke s kukuricou a k tomu ako príloha žtlý hrach. Pekný deň 🙂

michaela2008
5. jún 2014

Ahojte,
vcera na veceru som planovala upiect pstruhov, ale manzel so synom ma predbehli a kym som na zahrade trhala salat, spenat, rukolu a redkovky k rybe, zalozili ohen a opekali sa spekacky. Tak miesto pstruha boli spekacky so salatom. Dnes obedujeme kazdy zvlast, v skolke, v praci, na veceru bude pstruh s petrzlenovymi zemiacikmi a so salatom.
Na ranajky bol napoj z kozieho mlieka (jahody, banany, mlieko) a nasa kazdodenna kasa z ovsenych vlociek, semienok, ovocia, klickov. Tentoraz este so struhanym kokosom a celymi mandlami, ja aj s makom 🙂 .
Prajem pekny den

natal12
5. jún 2014

@titkovamiriam ahoj ako robíš paradajkovu omáčku na cestoviny? 🙂

mami.sk
5. jún 2014

dnes zemiaková polievka na kyslo a rezance s makom 😉

titkovamiriam
5. jún 2014

@natal12 jaj moja no aka ma napadne vzdy je zaklad cibula,paradajky bazalka oregano klinčeky skorica-no a potom niaka zelenina či už čerstva.mrazena z konzervy,hríbky,tofu,maso,udenina-to je vzdy o tom co mam po ruke no a jasne syr-to je finale 🙂 ,cestoviny su rychle jedlo tak ich robim rada a Michal si ich casto robí aj sam.či už s paradajkovou alebo smotanovou omackou,len tak na tanieri alebo zapekane-u nas sa dnes bude dojedat ale ked o cestovinach tak zajtra spravím zapekane s karfiolom a kari korením
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34394 su vynikajuce

siskatan
5. jún 2014

obed: hrášková krémová polievka, špargľa s novými zemiakmi a holandskou omáčkou 😉
večera: granadýr a uhorkový šalát 😉

tinaaa84
5. jún 2014

Ja dnes budem robiť fašírky s varenými zemiakmi a petržlenovou vňaťou. Chystám sa aj niečo piecť, len musím porozmýšľať že čo.

maminka2013
5. jún 2014

Vcera sme mali domace jelitka este co mi ostali v mraziaku s varenymi zemiakmi a uhorkami, dojedla sa tiez kysla sosovica, dnes je to spenat, volske oko a zemiaky a zajtra budu palacinky 😉

yetta
5. jún 2014

Natrhala som si čerstvý kôpor, bude kyslá kôprová so zemiakmi.

daniz
5. jún 2014

dnes budú pečené zemiačky v rúre s gyros korením a preliate bryndzovou omáčkou s pažítkou a slaninkou.

titkovamiriam
5. jún 2014

dnešne posúchy ovocný a údenivovo syrový

emka13
5. jún 2014

ahojte my sme mali v utorok bryndzove pirohy, streda zeleninovy salat s rukolou grilovanou kuracinkou a bagetka k tomu a dnes raznici a deturencom palacinky ;🙂

lululka555
5. jún 2014

ja som dnes nevarila,dojedáme od včera a mala som ešte marhule,tak som upiekla koláčik /druhý marhuľový tento týžden/ 😝 cestujeme na predĺžený víkend a po ceste dobre padne 😵

tretulka
5. jún 2014

ahojte, ja som teda dobre davno neprispela ziadnymi kulinarskymi vytvormi, tak dnes aspon v skratke, robila som zeleninovu polievku (mrkva, hrasok, karfiol), vyprazany karfiol, varene zemiaky a miesany zeleninovy salat (uhorka, cibula, paradajka, paprika)

hyta
5. jún 2014

Ahojte, tak už som vás prečítala, aké dobroty ste navarili. U nás máme dnes karfiolovú polievku a langoše. Na zajtra mi ostane polievka a ku nej budú pstruhy na masle, opečené zemiačiky a zeleninový šalát.

opica
5. jún 2014

obed: paradajkova polievka s ovsenymi vlockami+zivanska v kuchte zo vcera

robila som bbq omacku podla zideka

dnes na veceru nestiham, tak uz som si urobila celozrnne tortilly a vecer dorobim k nim falafel+kysla smotana - moje asi najoblubenejsie jedlo
vari sa mi sosovicova polievka

luciok
5. jún 2014

Kým malý spal, vychutnávala som si chvíľku pre seba - káva, dezert a dobrá kniha.

adusa2774
5. jún 2014

@lululka555 ...ahoj 🙂 .... Tvoj album mám dokonca uložený, lebo tam máš fakt dobré recepty.... pozrela som tie žemle, ale nemám tam recept 🙂 ....

adusa2774
5. jún 2014

@daniz ...ďakujem... recept vyzerá fakt dobre a ten med tam určite dodá ten správny "mckáčsky šmrnc" 😀 ...

lululka555
5. jún 2014

@adusa2774 dakujem moc za pochvalu 🙂 😵 😵 zabudla som tam pridat link,ale je to ten isty,co ti @daniz poslala z bonvivani,takze aj ja odporucam ten recept 😉

adusa2774
5. jún 2014

@lululka555 .. no tak super ... bože už teraz si na to chutím...... ďakujem, fakt .... 🙂

tinka16
5. jún 2014

@lululka555 MOHLA BY SOM POPROSIT RECEPT NA TEN KOLACIK

lovely_choice
5. jún 2014

dnes bola pohanka s brokolicou a sampinonmi na cesnaku a bazalke poliate maslom - chutne a zdrave 😎

lovely_choice
5. jún 2014
lovely_choice
5. jún 2014

a pridavam foto spaldovych palaciniek, ktore sme mali v utorok 🙂

m_ij_ka
5. jún 2014

naša večera smotanový jogurt jahodový s rohlíkom

opica
5. jún 2014

finalne, bozske ;)