icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
5. jún 2014

dnes kapustnica s domacim udenym kolienkom, bacovske hrianky a zostalo par muffinov od vcera a bude aj na zajtra

komplikovana
5. jún 2014

práve sa mi pečie jablkový koláč pre moje kolegyknky v práci 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/torta-di-mele-...
a na obed chystám šampióny v smotanovej omáčke a ako prílohu červenú šošovicu.

adulikka
5. jún 2014

Dnes šošovicova polievka a zemiakové placky

zu_zi
5. jún 2014

Aaaa, baby, surne potrebujem radu!!! Robim sirup a neviem, ci ho flaskovat horuci alebo studeny. Recept je nasledovny: bylinky (matu) zaparime vodou a s dvoma citronmi to nechame 24 hodin odstat. Na druhy den precedime, vyzmykame, pridame Cukor, kyselinu citronovu a nechame pol hodiny varit a dame do flias. Nic viac. Prave som ho taky horuci naplnila do flias a zabalila do deky, myslite, ze sa mi nepokazi? Dakujem🙂

sopro
5. jún 2014

Ja dnes salatovu polievku,slaninka a tak,ale foto nebudem davat,lebo kto neznasa tak by si mohol ozvracat monitor alebo telefon. 😉

opica
5. jún 2014

@zu_zi za horuca a hned uzavriet

zu_zi
5. jún 2014

@opica dakujem 🙂

luciok
5. jún 2014

Už nám rozvoniava chorvátske pečivo na raňajky 😝

a2303
5. jún 2014

Ahojte 🙂 zajtra som mimo domu, tak som akurát dovarila zajtrajší obed a Drahý neodolal 😵 Bravčová panenka so slivkovou omáčkou a nové zemiačiky. A ešte som včera v noci zavárala 13 malých fliaš jahodového lekváru a 10 fliaš čerešňového kompótu. Dobrúúú noc

tinaaa84
6. jún 2014

Pridávam foto fašírok a zemiakov s petržlenovou vňaťou (tej tam nie je veľa, máme ju radi ale nie veľa) a robila som špaldovú maslovú vianočku s hrozienkami a čokoflokmi z piatich prameňov. Chuťovo je super a neverila som, že je také ľahké to upliesť.

luliu
6. jún 2014

@a2303 Ahoj, ako robis tu panenku so slivkovou omackou? Dakujem

11nika11
6. jún 2014

Babule potrebujem radu 🙂 mam doma tresku,len neviem ako a s cim ju pripravit,na aky sposob..milujem ryby ale pripravovat ich neviem 🙂 nenasiel by sa u niektorej nejaky dobry receptik?vdaka

sharmana
6. jún 2014

Dnes budeme mať fazuľovú polievku na červeno s mrkvou a zemiakmi, vyprážané kuracie prsia, zemiaková kaša.
A na zajtra už pečiem parížsku tortu.

a2303
6. jún 2014
verka18567
6. jún 2014

Ahojte moje dnesne papanicko:pecienka s uhorkami🙂mnami

rusanu
6. jún 2014

my dnes klasika - kurací vývar s rezancami a pečené kuriatko s ryžou 🙂

daniz
6. jún 2014

samééé dobrotky, ja dnes uvažujem nad pečenými rebrami na rasci a cesnaku s bagetkami

daniela09
6. jún 2014

my dnes máme grilované kuracie prsia, nové zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, a k tomu zeleninový šalát s nálevom

verka18567
6. jún 2014
daniz
6. jún 2014

@11nika11 môžeš vypražiť buď trojobal, alebo cestíčko, al. syrové cestíčko, dať upiecť na zemiačkoch a masielku v alobale , alebo na plechu, udusť zeleninku a na to ugrilovanú, alebo na masle opečenú rybku,, môžeš urobiť v paradajkovej, kôprovej omáčke, pri rybke je dôležitý cesnak a rasca- krásne to prevonia.

rendita
6. jún 2014

cez víkend má byť pekne, tak prečo nie 🙂 Bravčová krkovička na grile
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41082-bravco...

luciok
6. jún 2014

Ahoj! Dnes som robila lievance s domácim ríbezľovým lekvárom, malý bude papať zemiaky s kyslou uhorkou a mm granadír u mamy. Po týždni mu začala chýbať maminkina kuchyňa 😀

raza
6. jún 2014

@tinaaa84 mňaaaam,môžem poprosiť recept na tú vianočku?

titkovamiriam
6. jún 2014

u nas dnes v tom horku dnes cestovinove šalaty-s tuniakom alebo so šunkou a kopcom zeleniny🙂

hedamaria
6. jún 2014

@titkovamiriam Ahoj, sko prosím upravuješ zeleninu a akú? Ďakujem.

geenna
6. jún 2014

Losos na olivovom oleji, morskej soli a rozmarine. so zeleninou 😉

tinaaa84
6. jún 2014

@raza Ahoj, recept nájdeš v mojom albume 🙂

titkovamiriam
6. jún 2014

@hedamaria vobec neupravujem ja nakrajam papriku,paradajky,uhorky,cibulu,redkovky,pažítku,kôpor,bazalku,vysypem kukuricu ,dam vychladene cestoviny a potom tuniaka alebo šunku ,premiešam a každy si potom da smotanu,jogurt alebo len tak, 🙂

11nika11
6. jún 2014

nakoniec to dnes bola treska na zelenine,veeelka dobrota a vyvar.

@daniz dakujem pekne za rady 🙂

marlenka75
6. jún 2014

Šampionová polievka, špagety carbonara.