Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte. Dnes som spravila placky z cukiny a zemiakov a na nich podusené mäsko s paprikou, paradajkou a šampiňonmi...mňamka
zeleninova polievka a ako druhe rizoto s kralicieho maska a so zeleninkou.
@siska53 prosim ta ako robis matovo-medovkovy sirup?
@maminka2013 spravila som mix receptu od mamy a vygugleneho. 🙂)
Ale nasla som si este jeden, podla ktoreho zas skusim nabuduce, uvidim,ktory sa mi viac osvedci.
Vecer ti napisem tie postupy,ak chces.
dnesne mnamky dezerty: krupicova kasa s bananom a ovsena kasa s tvarohom, jogurtom, medom a hrozienkami 🙂
naša večera praženica s jarnou cibuľkou, kaiserky, príloha cherry rajčiny 🙂
Baby poradte ako sa robi spenatova polievka? 🙂 😉
@maminka2013 toto mi poslala mama: zvazok maty cuko a zelene potr.farbivo-umyte listx do hrnca zaliat vodou a varit 30 min.precedit cez platno.zmiesat pol litra vody a 350 g cukru.naliat do hrnca a varit 15 min.naplnit flase.mozes pridat aj farbivo.
ja som,dala i medovku a nie zvazok,ale teda dost,cukor som dala odhadom a v tom,druhom recepte pisali,asi 70-90 listkov,prip.i viac a 5L vody. No a v nom,pisali i kyselinu,citronovu,takze tu som,ja,dala,je to takr kyselkave a nie je to prehnane sladke,pouzila som trstinovy cukor.
ten mamin je rychlejsi,za den hotovy,ten,druhy je na viac dni robota,co sa mi nechcelo. 🙂
@maminka2013 a tu je link na ten druhy postup:
@maminka2013 a podla tohto skusim nabuduce:
http://varecha.pravda.sk/recepty/matovy-sirup/3...
Potom sa rozhodnem, ktory sa stane favoritom. 🙂)
u nás pre manžela rizoto s kur. mäsom, zeleninou a parmezánom a pre mňa pšeno s domácim medovkovým pestom
Žienky, viete mi poradiť približný pomer ingrediencií ( tvaroh, vajce, cukor, škorica) na tvarohovú plnku do pečených buchiet?
raňajky toasty so šunkou, syrom, paprikou 🙂
Pripravim toto lacne jedlo a na dva dni mam navarene. Hlavne ze to vsetci lubime 😉
Záhorácka fazuľová polievka s rezancami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/532-zaho...
zapekane cestoviny s brokolicou syrom a kuracím masom 😀 😀 😀
@nakup dás mi recept na svoje cesto na pizzu ? 😀
ahojte, kocky, ja uz neviem co upiect/pripravit...nejaky typ na sviezi tvarohovy mucnik s ovocim by sa nenasiel? 🙂 dakujem
GULAAAAAS 🙂 jaaaj dnes ma bude muz veeeelmo lubit <3
Pekný piatok prajem, dnešný obed je taký pozberaný zo zvyškov z týždňa 😀 cícer, cuketa, červená paprika osmahnuté na oleji,soľ, grilovacie korenie a cesnak. Na koniec ešte posypané balkánskym syrom.

šalátová polievka, vyprážané kuracie stehná, hranolky, šalát (cibuľa, rajčina, paprika, ) 🙂