icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
21. jún 2014

Ahojte, u nás dnes na obed ryba v trojobale a zemiakové pyré, večer som upiekla tvarohový koláč s čerstvými broskyňami.

opica
21. jún 2014

dievcata, chcela by som poprosit o nejaky recept na polentu. aj s cim ju zvyknete robit. dakujem

lanczi
21. jún 2014

@ivetka1981 Ako sa prosim ta robi jahodovy sirup? Mozem poprosim recept? Dakujem

nmonika
21. jún 2014

Na dnes uz len dodam,ze dcerke som popri vareni zbuchala aj hraskovu polievku a mamina kupila rano na trhu kukuricu,tak sme si ju hned uvarili.A bola skvela 🙂 No a k veceru sme zasli k svokrovcom a natrhali si jahody,hrach a salat...a oni nas este pohostili pecenymi buchtami...No a mne nie je dost...opat tlacim studenu tortu 😀

siska53
21. jún 2014

"cervena sobota" : mixovana paradajkova polievka s mungom, tvarohove gule s malinovou omackou a kakaom.

siska53
21. jún 2014

Torticka zo spaldovej a psennej muky. No uvidime,ako bude chutit..akurat ma nastvalo zele, lebo bolo univerzalne do plniek i do aspikov.. dodrzala som postup a zda sa, ze to nakoniec bude "mokra torta" :(((.
Ale som aj tak zvedava na chut cesta..

borkavan
22. jún 2014

@ivetka1981 AHOJ, kolko kg jahôd si použila na toľko pohárov džemu? dík

borkavan
22. jún 2014

@a2303 ahoj, ked vyprážaš ten karfiol v trube, tak tam dáš aj olej? ako to robíš?

verka18567
22. jún 2014

Ahojte moje vcerajsie varenie:vyp.kuracie prsia v sezame so zemiackami a zeleninkou na pare a masielkom.Akedze moja dcerka so synovcom oslavovali narodeninkytak dve tortiçky😉

siska53
22. jún 2014

Na ranajky prazenica s chlebom.
na obed bude pecena cvikla s cesnakom a pecene bataty.
no polievku sa mi uz nechcelo vymyslat,tak som spravila draheho oblubenu francuzsku sackovu. 🙂
a dorabala som este nove zele na tu tortu. Uz som poucena,ziadne univerzalne zele,ale osvedcenu klasiku budem kupovat.

labocca
22. jún 2014

..na obed sa chysta slepaci vyvar, domace "slize" , raznici (kuracie maso, sampinony,cukina,paprika,paradajky,klobaska,cibulka) a opekane zemiaky, uhorkovy salat. A ku kavicke...ceresnova bublanina.... Peknu nedelu vsetkyyyyym🙂).

rendita
22. jún 2014

niečo sladké k nedeľnej kávičke Marhuľový koláčik 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41120-marhul...

eva7780
22. jún 2014

Kuracia polievka, bravčový rezeň v syrovom cestíčku,zemiaky

naty1987
22. jún 2014

Dnes kačacia polievocka a rolka z mleteho mäska plnena salamom vajickovou prazenicou a syrom zo zem.kasou 😉

samasa
22. jún 2014

@verka18567 krásne torty...super!! 😉

marlenka75
22. jún 2014

Hrášková polievka, zemiaková kaša, čevapčiči.

monacanka
22. jún 2014

zemiakovy salatik bravcove meso v marinade a ceresnova bublanina

orchidea71
22. jún 2014

😀 dnes hovedziu polievku a pečene stehna zo zemiakovou kašou a uhorkový šalat 😲

m_ij_ka
22. jún 2014

kapustová polievka s klobáskou, pečené mäsko so zemiakmi , šalát

slimstar
22. jún 2014
zarabono
22. jún 2014

Vyvar s rezancami,svieckova s domacou knedlou,smotanovo pudingovy kolac

lydia22
22. jún 2014

Sosovicova polievka, obratene rezne zapekane so zemiakmi a kysnute zaviny lekvarovo kakaove

lululka555
22. jún 2014

Ahojte,ja som dnes uvarila jarnú zeleninovú polievku s vločkami a piekla som lososa,zemiakovo-zelerové pyré a šalát...dezert po obede bola kapučínovo čokoládová zmrzlina a ešte chcem večer upiecť perník 😉

gianni
22. jún 2014

od zajtra mám na 2 týždne pokoj od varenia- idem s detmi do kúpelov Štós....
majte sa krásne a prajem chutné varenie 🙂

komplikovana
22. jún 2014

Peknú nedelu žienky, na dnešný obed som urobila morčacie prsia na kocky so zeleným hráškom a zelenou fazuľkou v rajčinovej omáčke 🙂

lovely_choice
22. jún 2014

Kuracie prsia v jogurtovej marinade zapecene so syrom a ako priloha brokolica 😎

luciok
22. jún 2014

Kurací vývar a sviečková s knedľou - tú by som jedla stále 😝

m_ij_ka
22. jún 2014

pečené buchty s tvarohovou náplňou

gelinka75
22. jún 2014

kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, hraskova ryza s kuracimi reznami pecenymi v trube, cviklovy salat, mramorovy kolacik s ribezlami