Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes cesnakova polievka a fasirky v trube ,zemiakova kasa a uhorkovy salat .
Dnes malinovy sirup pre deti....papali sme zvysok tekvice zo vcera so zemiakmi, a fasirkou...a teraz sa idem vrhnut na korpusy na sobotnu oslavu, lebo zajtra ma drobec jeden rok.....len sa stale neviem rozhodnut, ci robit malu 26 cm tortu, alebo velku obdlznikovu....chcem ju potahovat hmotou z marschmalow....cukrikov mam 300 gramov, a chcem, aby vysli aj mensie ozdoby....torta bude modra a ozdoby biele....tak drzte palce, lebo s tou hmotou idem zajtra pracovat prvy krat 🙂
dnesne sladke: dojedali sme broskynovy kolacik a pochutili sme si na domacej bananovo-cokoladovej "zmrzline" 😉
Ahojte dnes len polievocka z hl.kapusty na kyslo
My dubakova omacka,knedla,potom kukurica a jahodova dren.
Ahojte, ja dnes budem variť semoliové cestoviny (trojfarebné fusilli) s bryndzou a jarnou cibuľkou. Také rýchle, ale mňam 🙂
Dnes nam zostalomasko zo vcera, takze dojedame a polievku mame paradajkovu 🙂
vyzerá úplne úžasne, musím ho skúsiť Brownies
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41133-brownies/
zeleninova polievka s rezancami, vyprazany karfiol, zemiaky
Klasické bryndzové halušky
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/377-klas...
ahojte 😎 dnes nevarím,dojedáme zo včera mäsko s ryžou,ale už mám krásne nakysnuté cesto na moravské koláče,takže sa idem pustiť do toho 😝
pekný víkend želám 😎
cesnaková polievka, zemiakové pyré s fašírkami, cvikla
My dnes len hrstkova polievka so zeleninou,zemiakmi a klobaskou,vecer budu langose,alebo zem.placky,uvidim:-)
Dnes varim na zajtra madarsky gulas, domaca knedla a kelova polievocka, zajtra urobim na zahryznutie sarissky jablcnik a vegeet 😀
naša večera obložené chlebíky (maslo, šunka, syr, paprika, rajčiny)
Tak zajtra ja nevarim nic budem rada ak sa všetko poje a....
v nedelu spravim kuracie sote na bylinkach uz mam mäsko v páci a ryža s kukuricou a klasická nedelnajsia polievocka-na tu sa vzdy moc tesiiim
@lululka555 Preco nie sme susedky? 😀
v stredu sme mali Ristorante pizzu a zeleninovy salat,vcera ma mm pozval do restauracie (mala som narodky) a dnes som urobila lososa so sweet chilli omackou a nove zemiaky na kocky.A ked sa da mame kukuricu z trhu 🙂 Zajtra a na nedelu budem robit kuraci stroganoff a slovenska ryza 🙂
Zajtra dojeme,dnesnu cukinovu na kyslo a zapekam akurat baklazan s cukinou a mozzarelou. A spravim,ryzu (len,co umyvacka doumyva tlakac 🙂 ). Svokra mi vravela,ze,maso nemam,robit,oni budu mat,tak sa moji masiari prizivia u nich. 🙂
Ahojte gazdinky 🙂 Tak ja mám už na šporáku postavenú fazuľu, takže bude fazuľová polievka, francúzske zemiaky a asi spravím aj šťavnaté cestoviny s tvarohom a strúhaným jabĺčkom.

zajtra polievka s párkou a palacinky s lekvárom čokoládoua šľahačkou 😉 mňamka