icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

karkana
26. jún 2014

zajtra polievka s párkou a palacinky s lekvárom čokoládoua šľahačkou 😉 mňamka

adulikka
26. jún 2014

dnes cesnakova polievka a fasirky v trube ,zemiakova kasa a uhorkovy salat .

babulka1978
26. jún 2014

Dnes malinovy sirup pre deti....papali sme zvysok tekvice zo vcera so zemiakmi, a fasirkou...a teraz sa idem vrhnut na korpusy na sobotnu oslavu, lebo zajtra ma drobec jeden rok.....len sa stale neviem rozhodnut, ci robit malu 26 cm tortu, alebo velku obdlznikovu....chcem ju potahovat hmotou z marschmalow....cukrikov mam 300 gramov, a chcem, aby vysli aj mensie ozdoby....torta bude modra a ozdoby biele....tak drzte palce, lebo s tou hmotou idem zajtra pracovat prvy krat 🙂

siska53
26. jún 2014

Zeleninova polievka s rezancami, platesa so zemiakovou kasou a brokolicou, cestovinovy salat.
To bolo vcera a dnes. Salat bude aj zajtra,akurat dorobim polievku cukinovo-zemiakovu.

siska53
26. jún 2014

@ivushqa ja som si to dnes vyriesila cestovinovym salatom.len na panvici opiekla masom pre masiarov, prepelicie vajicka su za 4min. A cestovina tiez dlho netrva. Umyla salat,paradajky a bolo vyriesene. 🙂
Ale mojim by stacili aj cestoviny so syrom a kecupom . 🙂

nakup
26. jún 2014

@ivushqa francúzske zemiaky, kurča, rezeň, špagety

lovely_choice
26. jún 2014

dnesne sladke: dojedali sme broskynovy kolacik a pochutili sme si na domacej bananovo-cokoladovej "zmrzline" 😉

verka18567
26. jún 2014

Ahojte dnes len polievocka z hl.kapusty na kyslo

ivushqa
26. jún 2014

@siska53
@nakup ďakujem za tipy, idem robiť brokolicovú polievku a na manželovo želanie granadír a uhorkový šalát 😎

mima2778
26. jún 2014

My dubakova omacka,knedla,potom kukurica a jahodova dren.

siska53
26. jún 2014

@ivushqa no,aj to je rychle.🙂

mili7
27. jún 2014

Ahojte, ja dnes budem variť semoliové cestoviny (trojfarebné fusilli) s bryndzou a jarnou cibuľkou. Také rýchle, ale mňam 🙂

maminka2013
27. jún 2014

Dnes nam zostalomasko zo vcera, takze dojedame a polievku mame paradajkovu 🙂

rendita
27. jún 2014

vyzerá úplne úžasne, musím ho skúsiť Brownies
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41133-brownies/

l.lara
27. jún 2014

zeleninova polievka s rezancami, vyprazany karfiol, zemiaky

slimstar
27. jún 2014
lululka555
27. jún 2014

ahojte 😎 dnes nevarím,dojedáme zo včera mäsko s ryžou,ale už mám krásne nakysnuté cesto na moravské koláče,takže sa idem pustiť do toho 😝
pekný víkend želám 😎

m_ij_ka
27. jún 2014

cesnaková polievka, zemiakové pyré s fašírkami, cvikla

mima2778
27. jún 2014

My dnes len hrstkova polievka so zeleninou,zemiakmi a klobaskou,vecer budu langose,alebo zem.placky,uvidim:-)

lululka555
27. jún 2014

moravskéééé 😵 😎

naty1987
27. jún 2014

U nas dnes
1 hrstkova polievka zo zeleninou
2 granadir s parkom , cibulkou a slaninkou na vrchu
3 pudingos

tajka1986
27. jún 2014

@naty1987 to by som si dala rad radom 🙂 mnaaam mozem prist 😀 ?

tajka1986
27. jún 2014

Dnes varim na zajtra madarsky gulas, domaca knedla a kelova polievocka, zajtra urobim na zahryznutie sarissky jablcnik a vegeet 😀

m_ij_ka
27. jún 2014

naša večera obložené chlebíky (maslo, šunka, syr, paprika, rajčiny)

naty1987
27. jún 2014

@tajka1986 jasneee pridi ak ti nevadi cestovať 😉 🙂 ja budem len rada 🙂

naty1987
27. jún 2014

Tak zajtra ja nevarim nic budem rada ak sa všetko poje a....
v nedelu spravim kuracie sote na bylinkach uz mam mäsko v páci a ryža s kukuricou a klasická nedelnajsia polievocka-na tu sa vzdy moc tesiiim

levandullka
27. jún 2014

@lululka555 Preco nie sme susedky? 😀

nmonika
27. jún 2014

v stredu sme mali Ristorante pizzu a zeleninovy salat,vcera ma mm pozval do restauracie (mala som narodky) a dnes som urobila lososa so sweet chilli omackou a nove zemiaky na kocky.A ked sa da mame kukuricu z trhu 🙂 Zajtra a na nedelu budem robit kuraci stroganoff a slovenska ryza 🙂

siska53
27. jún 2014

Zajtra dojeme,dnesnu cukinovu na kyslo a zapekam akurat baklazan s cukinou a mozzarelou. A spravim,ryzu (len,co umyvacka doumyva tlakac 🙂 ). Svokra mi vravela,ze,maso nemam,robit,oni budu mat,tak sa moji masiari prizivia u nich. 🙂

mili7
28. jún 2014

Ahojte gazdinky 🙂 Tak ja mám už na šporáku postavenú fazuľu, takže bude fazuľová polievka, francúzske zemiaky a asi spravím aj šťavnaté cestoviny s tvarohom a strúhaným jabĺčkom.