icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

naty1987
2. júl 2014

@marcelaaaa mnaam to vyzera uuzasne a receptik este poprosím 😉 🙂

mili7
2. júl 2014

@lovely_choice Ahoj, keďže ja som nováčik v tomto zdravom pečení, tak to bol len upravený pôvodný recept na zdravšiu verziu: 100 g trstinového cukru, bourbon vanilka, 2 vajcia, cca 1/2 dcl rozpusteného masla, 250 g celozrnnej špaldovej múky, prášok do pečiva, 1/2 KL jedlej sódy, mlieko (dávala som odoka, aby bolo cesto, také ako má byť), a marhule.

womankc
2. júl 2014

@eva7780 mrazím všetko ovocie aj marhule , ja keď idem variť s nimi alebo piecť tak narábam so zmrazenými ešte, lebo keby si to nechala úplne rozmraziť tak to jednak ako blato vyzerať bude a ešte to aj zoxiduje a bude to mať škaredú hnedú farbu

mili7
2. júl 2014

Ahojte, dnešné naše raňajky boli: kus-kus s makom a marhuľami a na obed nám zo včera zostalo kuracie mäsko, tak dorobím k tomu hráškové placky.

naty1987
2. júl 2014

Ranajky: maly mal ako vzdy jogurt a rohlik 😀 a pre nas tvarohova pomazanka so salamom a kavicka
Obed: ten bude dnes kysla šošovicova polievka a kuracie prsia na sampionoch s kolienkami a muffinky 😉

maminka2013
2. júl 2014

Kysla strukova polievka a hranolky s vyprazanym syrom....🙂

monacanka
2. júl 2014

dneska klasika pecene zemiaky s cibulou slaninou a klobáskou a k tomu acidofilne mliecko ...dobru chut

m_ij_ka
2. júl 2014

naše raňajky toasty na sladko - toastový chlieb potriem trochou masla a poukladám na ne postrúhané jablká

monikaresovska
2. júl 2014

Dnes na obedík kulajda a zeleninovo-kuracie rizoto🙂

lovely_choice
2. júl 2014

@lucinka1552 par riadkov vyssie je odkaz 🙂

womankc
2. júl 2014

Ahojte ja som včera varila z bielej fazuľky polievku , len som zátrepku z mlieka , múky a červenej papriky dala a trošku majoránky a liate halušky ešte a ešte sa tam kúsok bravčového bôčika vyvaril . Takú hutnejšiu polievku som spravila . O druhé sa postarala babka - robí kelový prívarok .
Dnes vôbec nemám žiadnu inšpiráciu . absolútne neviem, čo variť

lovely_choice
2. júl 2014

@lucinka1552 vidim, ze sa to poposuvalo, tak este raz
inspirovala som sa tu (podla toho robim aj babovku, aj bublaninu emoticon) http://www.varimezdrave.cz/medovy-piskot-s-jaho...

diusik
2. júl 2014

Gyros s koprovou omackou...

daniz
2. júl 2014

@womankc Tak sme dve.Ja rozmýšľam nad kôprovkou, alebo chrénovkou + varené mäsko, vajíčko a asi knedľu.

luciok
2. júl 2014

@monikaresovska Ako pekne si to rizoto nastajlovala 😀 Ja som robila minulý týždeň, no nejako som ho zle ochutila, tak sme ho jedli nasilu 😖

luciok
2. júl 2014

Ahojte, dnes som urobila kyslú polievku s klobáskou a k tomu cestovinka 😝 A bude aj na zajtra,nebudem len za šporákom postávať 😀

womankc
2. júl 2014

@daniz no kôprovku som robila pred nedávnom taký vandeľ heheheheheh, tak nemôžem furt len omáčky , aj palacinky mali, ale nemám teraz ani bohvieako surovín tak sa mi ťažko špekuľuje 😀 a vlastne sa bez mučenia priznám, že sa mi ani nechce , ale zas nenakŕm to, keď to človek tak zložito na svet privedie 😀 😀

m_ij_ka
2. júl 2014

hovädzí vývar s rezancami, americké zemiaky a čina

marlenka75
2. júl 2014

Karfiolová polievka, zemiaková omáčka, klobáska alebo vajce, chlieb.

monikaresovska
2. júl 2014

@luciok 🙂 ďakujem, dcérkine mištičky poslúžili. Ja som dala troška soli, korenia a gyros korenia, keď som dusila mäsko a zeleninu a inač nič, manžel si dokorení sám🙂, lebo ľúbi štipľavé

lovely_choice
2. júl 2014

dnes sme opat varili slepaci vyvar (nasmu dietku velmi chuti 🙂) a bryndzove paleo halusky 😎

lovely_choice
2. júl 2014

@diusik mnaaam, niekedy vyskusam tuto kombinaciu 🙂

mami.sk
2. júl 2014

fazuľová polievka a plnené kapustné listy 😉 a chystám sa na bezlaktózovú marhuľovú zmrzlinu 😉 skúšala som nedávno jahodovú a bola fantastická , mám marhule tak vyskúšam teraz marhuľovú 😉

lovely_choice
2. júl 2014

Bryndzove paleo halusky

lovely_choice
2. júl 2014

spaldove palacinky plnene ostruzinovym dzemom (bez cukru)

katkabg
2. júl 2014

Baby mne normalne idu sliny z tych vasich teceptov a neviem ktory skorej 😅 😝

iinuska
2. júl 2014

masko na stave s hribikmi, ryza, rybezlova bublanina

naty1987
2. júl 2014

@marcelaaaa dakujeem vyzera famózne a taketo ja mozem papat 😉 🙂

Dnes su u nas muffiny este boli horuce 🙂

zarabono
2. júl 2014