Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@silvinuska6
@silvinuska6 diki mile🙂tak hadam ze si si uz na nich pochutnala.ja pri angine ani nie☹🙂
Dobré ránko, tak naše dnešné raňajky boli ovsená kaša s kokosom a limetkou. Na dnešný obed bude hŕstková polievka. Na zajtrajší obed sa chystám urobiť kuracie guľky v paradajkovej omáčke, čo dúfam bude aj na nedeľu 🙂
@verka18567 pochutila ! :D teda už dlho som si chútky nenarobila pri fotke také 😀 😀 😀 skoré uzdravenie prajem !
Ahojte kočky, takže , ja včera - zavarila marhule, nacukrila marhule na džem , dnes odvarím a véľmi dlho som odvárala ešte višňový džem , čo som mala rozvarený v ľadničke a bola som lenivá gazdiná.................. ale neskutočne voňala celá kuchyňa a ešte som stihla urobiť kysnutý marhuľový koláč s mrvenicou .
dnes na večeru budú pečené zemiaky .
V sobotu budem robiť marhuľové knedle asi , v nedeľu budem robiť zrejme niečo s cuketou asi plnené cukety, mi tu urobili dievky veľkú chuť na cuketu 😀
Ozaj a kde je danielaj, chýba mi tu
Francúzska cibuľová polievka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/608-fran...
Palacinky s čokoládou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/359-chut...
ahojte, tak ja dnes nevarím,na raňajky som mala ovsenú kašu s jablkom, a obedík máme od včera hríbovú omáčku s knedlou 😉
Piatok: sosovicova polievka s parkom, a kysnuty marhulovy kolac
Sobota: segedinsky s knedlou / kedze chlapi budu betonovat/
Nedela: ragu z mleteho masa zapecene so zemiakovou kasou a la lidl 😝
dnes majú deti zemiačky na pokyslo + vajíčko, a na večeru asi omeletky
dnes opekačka...a na zajtra polievka "dokopy" so zemiakovými plackami...už sa mi slinky zbiehajú 🙂
spenatova kremova polievka, kuracie sliziky s ryzou na sladkokyslo a la cina
polievka zo zelených fazulových strukov na kyslo..
kuracie sote ( kuracinka na tenulinke rezanceky najlepsie po 24 hodinach napacovana v koreni a oleji + kurkuma...oprazime na cibulke pridame na tensie platky slaninku starocesku trosku hrasku a kukuricu + ak nmiekto pozna z lidl v prasku omacka k masu stoji 0,29 centov genialna vec na dokoncenie jedla... pridame provensalske korenie a podavame s hranolkami a ryzou alebo kludne s hocicím :D
a dnes mam chut na cokoladovy puding s piskotami a slahackou :D
My sme este dojedli hustu zeleninovu polievku a druhe len tak jednoducho-zemiakova kasa s varenym karfiolom a struhankou na masle. No a so synom,sme si dali domaci mascarpone nanuk so struhanou,cokoladou.
na zajtra a nedelu planujem slepaciu polievku a na sobotu tekvicovy privarok s vajickami a chlebom.
hlavne jedlo na nedelu si este musim,premysliet. 🙂
zajtra si rozkázal manžel koložvársku 🙂,polievku šalátovú a škvarkové pagáče 🙂 🙂 to bude mňamka
Zapekane gnochi so spenatom a syrom,salatik a vecer asi marhulove gulky 🙂
náš obed kurací vývar s niťovkami, pečené mäso, knedľa, kapusta
dnes zemiakova kasa s vyprazanou cuketou,uhorkovy salat.Marinujem prave mäso na zajtrajsiu zivansku 😉
@siska53 dakujem 🙂 nezhorklo to potom z tej (psenovej) muky?
@lovely_choice nezdalo sa,mi a pseno som,vriacou vodou preplachla,takze to nemalo byt preco horke. Akurat,ze malo sladke,ale kto si dal tie brusnice a,kakao,ako my,tak necitil,ze su sulance skor neutralnej chuti. Robila som,uz i kolac zo spaldovej a psenovej muky a nebol horky,bolo tam,citit tu chut psena,ale nam,to velmi chutilo..
moja druha vecera: prazene kokosovo-kakaove vlocky ...boli ovela chutnejsie ako tie sulance 😉

@lovely_choice http://www.sikovnamamina.sk/zdrave-recepty-pre-...
tu je 🙂
pisu sice muku spaldovu,ale kedze som mala tiez psenovu,dala som,tu.
len,prva davka,sa mi rozvarila (zopar sulancov,tak uz viem,ze musim dat viac muky,co som aj spravila.)