icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
3. júl 2014

@lovely_choice http://www.sikovnamamina.sk/zdrave-recepty-pre-...
tu je 🙂
pisu sice muku spaldovu,ale kedze som mala tiez psenovu,dala som,tu.
len,prva davka,sa mi rozvarila (zopar sulancov,tak uz viem,ze musim dat viac muky,co som aj spravila.)

verka18567
3. júl 2014

@silvinuska6
@silvinuska6 diki mile🙂tak hadam ze si si uz na nich pochutnala.ja pri angine ani nie☹🙂

a2303
3. júl 2014

Ešte naša rýchlovka na večeru - plnená paprika syrom, šunkou, slaninkou upečená na grile 😵

mili7
4. júl 2014

Dobré ránko, tak naše dnešné raňajky boli ovsená kaša s kokosom a limetkou. Na dnešný obed bude hŕstková polievka. Na zajtrajší obed sa chystám urobiť kuracie guľky v paradajkovej omáčke, čo dúfam bude aj na nedeľu 🙂

silvinuska6
4. júl 2014

@verka18567 pochutila ! :D teda už dlho som si chútky nenarobila pri fotke také 😀 😀 😀 skoré uzdravenie prajem !

womankc
4. júl 2014

Ahojte kočky, takže , ja včera - zavarila marhule, nacukrila marhule na džem , dnes odvarím a véľmi dlho som odvárala ešte višňový džem , čo som mala rozvarený v ľadničke a bola som lenivá gazdiná.................. ale neskutočne voňala celá kuchyňa a ešte som stihla urobiť kysnutý marhuľový koláč s mrvenicou .
dnes na večeru budú pečené zemiaky .
V sobotu budem robiť marhuľové knedle asi , v nedeľu budem robiť zrejme niečo s cuketou asi plnené cukety, mi tu urobili dievky veľkú chuť na cuketu 😀

womankc
4. júl 2014

Ozaj a kde je danielaj, chýba mi tu

lululka555
4. júl 2014

ahojte, tak ja dnes nevarím,na raňajky som mala ovsenú kašu s jablkom, a obedík máme od včera hríbovú omáčku s knedlou 😉

macka23
4. júl 2014

Piatok: sosovicova polievka s parkom, a kysnuty marhulovy kolac
Sobota: segedinsky s knedlou / kedze chlapi budu betonovat/
Nedela: ragu z mleteho masa zapecene so zemiakovou kasou a la lidl 😝

daniz
4. júl 2014

dnes majú deti zemiačky na pokyslo + vajíčko, a na večeru asi omeletky

daniz
4. júl 2014

@womankc aj mne, potom odpadneme z toľkých dobrôt 🙂 asi dovolenkujú

s_i_s_a
4. júl 2014

dnes opekačka...a na zajtra polievka "dokopy" so zemiakovými plackami...už sa mi slinky zbiehajú 🙂

evulienkaslx
4. júl 2014

spenatova kremova polievka, kuracie sliziky s ryzou na sladkokyslo a la cina

nataliaslivkova
4. júl 2014

polievka zo zelených fazulových strukov na kyslo..
kuracie sote ( kuracinka na tenulinke rezanceky najlepsie po 24 hodinach napacovana v koreni a oleji + kurkuma...oprazime na cibulke pridame na tensie platky slaninku starocesku trosku hrasku a kukuricu + ak nmiekto pozna z lidl v prasku omacka k masu stoji 0,29 centov genialna vec na dokoncenie jedla... pridame provensalske korenie a podavame s hranolkami a ryzou alebo kludne s hocicím :D
a dnes mam chut na cokoladovy puding s piskotami a slahackou :D

monacanka
4. júl 2014

moje muffiny prvi krat v zivote s cerstveho ovocia maliny, jahody a cierne ribezle bude aj na vikendik

womankc
4. júl 2014

@daniz hheheh no , ale aspoň bude kopec inšpirácie ............... ale už dlhšie nepridala, čo je na ňu nezvyk, už mi to aj chýba tie koláčiky kadejaké 😀

lululka555
4. júl 2014

@womankc @daniz ahojte no aj mne chýbaju jej fotky a receptíky,nevieme vôbec,čo s nou je 😒
@danielaj Dani,ako sa mávaš?

siska53
4. júl 2014

My sme este dojedli hustu zeleninovu polievku a druhe len tak jednoducho-zemiakova kasa s varenym karfiolom a struhankou na masle. No a so synom,sme si dali domaci mascarpone nanuk so struhanou,cokoladou.

na zajtra a nedelu planujem slepaciu polievku a na sobotu tekvicovy privarok s vajickami a chlebom.
hlavne jedlo na nedelu si este musim,premysliet. 🙂

karkana
4. júl 2014

zajtra si rozkázal manžel koložvársku 🙂,polievku šalátovú a škvarkové pagáče 🙂 🙂 to bude mňamka

mima2778
4. júl 2014

Zapekane gnochi so spenatom a syrom,salatik a vecer asi marhulove gulky 🙂

m_ij_ka
4. júl 2014

náš obed kurací vývar s niťovkami, pečené mäso, knedľa, kapusta

lovely_choice
4. júl 2014

Celozrnne semolinove spagety s masovo-fazulovou (zvlast uvarene bravcove maso v paradajkovej stave a zvlast uvarena fazula) omackou ozdobene udenou parenicou 🙂

stellamaris
4. júl 2014

dnes zemiakova kasa s vyprazanou cuketou,uhorkovy salat.Marinujem prave mäso na zajtrajsiu zivansku 😉

monacanka
4. júl 2014

vecera paprika naplnena syrom s sunkovou salamou opecena na oleji

lovely_choice
4. júl 2014

@siska53 dakujem 🙂 nezhorklo to potom z tej (psenovej) muky?

drobec89
4. júl 2014

U nás dnes na večeru tento zeleninový šalát - výborný je 😎

siska53
4. júl 2014

@lovely_choice nezdalo sa,mi a pseno som,vriacou vodou preplachla,takze to nemalo byt preco horke. Akurat,ze malo sladke,ale kto si dal tie brusnice a,kakao,ako my,tak necitil,ze su sulance skor neutralnej chuti. Robila som,uz i kolac zo spaldovej a psenovej muky a nebol horky,bolo tam,citit tu chut psena,ale nam,to velmi chutilo..

lovely_choice
4. júl 2014

moja prva vecera: spaldove sulance s makom poliate maslom ... pri maku som si prisla na svoje, no pri sulancoch mi viac pasuje zemiakove cesto 😎

lovely_choice
4. júl 2014

moja druha vecera: prazene kokosovo-kakaove vlocky ...boli ovela chutnejsie ako tie sulance 😉