Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@siska53 ja som chcela vyuzit tu psenovu muku, no po ochutnani som to vzdala (muku sa neda premyt ako pseno) a nakoniec som robila zo spaldovej 🙂
@lovely_choice aj tak sa da. 🙂 mne ta chut neprekaza,ani zvysku rodiny. Spaldove som,este neskusala..davas aku spaldovu? Hladku,polohrubu,ci hrubu?
dnes zeleninová polievka ešte zo včera a domáce cestoviny so sladkou kapustou 😉 včera som upiekla kysnutý marhuľový koláč s posýpkou, tvarohové kysnuté koláčiky a malinové muffiny 😉
dobré ránko,my dnes klasika-kuracia polievka s domácimi slížikmi,pečené kura a stehna s ryžou a nejaký zeleninový šalát,bude aj na zajtra🙂 a budem piecť kysnutý marhuľový koláč s posýpkou a asi aj čokoládové muffinky.pekný deň vám prajem
@womankc
@daniz
@lululka555 ahojte, kočky zlaté, ste si spomenuli? aj ja na vás často myslím, nie nedovolenkujeme, máme malé šteniatko, tak tento rok asi bez dovolenky, nebojte sa varím, pečiem, ako doteraz, len nestíham pridávať fotky, a teraz v lete už vôbec nie, stále sme vonku, zajtra máme oslavu,staršia dcéra má 12, tak chystám odušu, aby ste mi verili 😀 tu je niekoľko posledných fotiek, čo som piekla a aj foto nášho miláčika, pekný víkendík všetkým 🙂
Dobré ránko.
My dnes budeme mať Kuracie dusené mäsko (vykostila som celé kuriatko), najskôr posypané múkou a opečené, potom udusené s hráškom a mrkvou a príloha bude cestovina.
Polievku spravím možno len jednoduchú zemiakovo vajíčkovú. 🙂
na raňajky si moje baby rozkázali puding s piškótami
Dnes zemiakové placky a poobede varíme na záhradke guláš
@lovely_choice Ahoj. Tie šúľance si vtedy robila iba zo špaldovej múky? Ja som skúšala tam dať aj hrudkový tvaroh, a ostatné klasika: celozrnnú špaldovú múku, vajce a soľ a boli chutné. Tiež s makom a maslom. Jasné, že na zemiakové to nebude mať nikdy, ale na obmenu to je fajn 🙂
dnešné raňajky: ovsená kaša s jablkom a marhuľami,
obed: grahamové špagety s kuracími guľkami v paradajkovej omáčke http://www.fitnessguru.sk/#!127-kuracie-gulky-v... ,
olovrant: jahodový puding s černicami a piškótikmi
a večera zatiaľ neviem. Pre mňa asi len nejaký zeleninový šalát.
Niečo sladké Buchty s marhuľami
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41160-buchty...
@danielaj woow, dáš recept na ten veniec, sú v ňom orechy? a ešte tie musli tyčinky či čo to je, dik 😉
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/skoricovy-ve... myslím, že je to čosi takéto 😕 ja som ho robila v škoricovej verzii 😉
@tortelinka
@lalus vďaka, skúsim niekedy
Ahoj ja rada varim nivovu omacku s kuracim masom a cestovinami. Mnamka 🙂
Ja dnes kuraciu - zeleninovú polievočku - karfiol a mrkvička + cestovinky dinosaury...a cuketové placky...mňamka...k tomu zapekaná cvikla...
Zajtra zemiaková kaša s batatov a vyprážaný karfiol, a aj ako mozoček...
A pečiem klasický jablkový koláč - cesto - jablká - cesto.
Nič zvláštne, ale chutné...pekný víkend...
Ahojte, u nás dnes polievka z červenej šošovce so zeleninou a domáce rezance s tvarohom. Ako dezert smotanová torta s malinami a bublanina s ríbezľami a druhá s marhuľami.
Posledne dni som tunic nepridala, bola u nas sestra, takna zelanie opat bryndzove halusky, vcera cestovinovy salat so zeleninou a jogurtovym dresingom a dnes tvarohove palacinky 😉
ja som dnes robila prvy krat v zivote plnenu papriku a podarilo saaaaa 🙂 a ako dezert som pred chvilkou dokoncila mliecnu ryzu
vysmazany karfiol, varene zemiaky, tatarka