icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

silvinuska6
15. júl 2014

špenatikova polievočka

silvinuska6
15. júl 2014

udené s kapustou a knedlikom

silvinuska6
15. júl 2014

zemiakove placky

silvinuska6
15. júl 2014

plnené sampioniky

silvinuska6
15. júl 2014

cestovinky s fazulou a kuracím maskom u nas jedlo N1 nevieme sa ho dojest 😀 😀 😀

silvinuska6
15. júl 2014

pudingový koláčik 😝

silvinuska6
15. júl 2014

divinkový gulášik s tarhonou 😀 😀 😀

silvinuska6
15. júl 2014

Dúfam že som vas aspon trošku inšpirovala nemám čas tu chodit casto tak raz za cas pridavam viac fotiek z nasích jedál dufam ze nikomu neprekáza ze toho naraz pridavam tolko 😀 😀 😀 😀 😀 dobru chut

michaelamilan
15. júl 2014

@daniz ďakujéééém. už mám 27 pohárov zavarených a už sú aj dolu dnom.....len mám otázočku ešt jednu......nechytli mi všetky vrchnáky(keď som ich zatlačila, zasa sa vyduli....) to znamená že ich musím zasa sterilizovať? Alebo ako????? Minulý rok som robila výživku, teraz džem ale ešte sa mi toto nestalo......ďakujem

slimstar
15. júl 2014
m_ij_ka
15. júl 2014

večera palacinky s džemom, šľahačka, granko

pipinka4
15. júl 2014

Babenky dajte mi prosim nejaky dobry recept na vynikajuce palacinky.lebo co mam ja ked ich robim su akokebyvysusene.neviem.cim to je.

pipinka4
15. júl 2014

@silvinuska6 ahoj kolacik vypada super das mi recept?

rendita
15. júl 2014
luciok
15. júl 2014
alesta
15. júl 2014

plnena cuketa, salat 🙂

olivia6
15. júl 2014

@pipinka4 ahoj, jedla som dost nepouzitelnych palaciniek, ale mne sa osvedcil tento recept:
do nadoby si dam dve vajcia a pridam mlieko, potom polohrubu muku, miesam metlickou, pridam mineralku, stipku soli a to je vsetko, Vdaka mineralke su nadychane a makucke, len cesto musis mat dost riedke, ked ho dam zufankou na panvicu, aby sa pekne roztielko, ponahybam panvicu aby bolo cesto na celej a hotovo. Nepeciem na velmi prudkom ohni. Su vlacne a makke, s bublinkami, ake maju byt.
Ved vyskusaj, ci ti budu vyhovovat 🙂

pipinka4
16. júl 2014

@olivia6 jej dakujem si zlata.a panvicu ako casto vytieras olejom? Lebo ja co mala recept olej bol v ceste tak som nemusela. Dakijem

pipinka4
16. júl 2014

@nakup ahoj tento recept mam doma a nedaria sa mi tak ako ich tam ospevuju.ja ich mam tvrde a suche.a to ich ani dlho nepeciem.ci je chyba v panvici :-\

mili7
16. júl 2014

@pipinka4 Aj ja ich mám po upečení trvrdšie, ale keď ich dávam upečené na tanier, tak ich prikryjem druhým tanierom a takto mi pekne zmäknú 🙂

mili7
16. júl 2014

raňajky: viaczrná kaša s černicami (mlieko, vločky, pšeno, škorica, špaldová krupica, ľanové semienka, med),
obed: cukinový nákyp s uhorkovým šalátom a kto bude chcieť, tak aj so zemiakmi.

pipinka4
16. júl 2014

@mili7 no vsak budem musiet nieco poskusat. Neviem preco mi to robi ani segre ani mame to nerobi hm. Podla mna to moze byt aj v panvici

m_ij_ka
16. júl 2014

naše raňajky bábovka, kakao

lydia22
16. júl 2014

My dnes bryndzova polievka a buchty na pare

adulka1979
16. júl 2014

@lydia22 Ahoj, mohla by som poprosiť recept na bryndzovú polievku? Ešte som nikdy nerobila, znie zaujímavo a bryndzu máme radi. Ďakujem. 🙂

lulistek
16. júl 2014

Tekvicova polefka a kysnute dolky :D

rendicka
16. júl 2014

@adulka1979 ja varievam bryndzovú často viac menej podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzova-poli... s tým že tam dávam oveľa viac bryndze a par zemiačkov z nej tiež rozmixujem nech je hustejšia...manžel by ju aj týždeň jedol 😉 a v tehu si ju neodopriem ani ja len tá žinčica ma v chladničke veľmi dráždi a horkoťažko jej odolávam

slimstar
16. júl 2014
lulu2014
16. júl 2014

lečo, sviečková, a baronkyn koláč.....