Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
raňajky: mrkvová ovsená kaša s hrozienkami,
obed č. 1: kuracie stehná s fazuľou a zemiakmi,
obed č. 2: zeleninový šalát s kuracími prsiami a horčicovým dresingom,
olovrant: domáci pribináčik s jahodami.
lečo
Kočky,poradte nejaky dobry kolacik z rebarbory,alebo nieco co by sa dalo z nej urobit? Mam ju nasadenu,no nikdy som z nej este nic nerobila.vdaka
@kathy1 tento kolac je vyborny, namiesto ribezli mozes dat rebarboru
ja dnes budem robiť pizzu a hubovú polievku z čerstvých húb kedže otec je hubár a mame ich požehnane.... a včera boli francúzske zemiaky a hrašková polievka s čerstveho hrachu... hadam som vás inšpirovala 😵
dievcata chcem sa spytat, donesu mi 15kg broskyn, kolko flias z toho asi budem mat? 7dc flias...dakujem...a mimochodom je 1,20eur za kilo dobra cena, ci je to velmi drahe?
@mizulienka my sme včera kúpila o polovicu lacnejšie 1kg za 0,56 € a vyšlo nám s tých 15kg tuším 20 fliaš ale nechali mse niečo aj na jedenie
deti neustále u babky, ale dnes asi urobím hubovú polievku + pečivo
@mizulienka dosť drahé, ale čo už.
Hubový guláš s paprikou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/627-hubo...
Tekvicová polievka, pečené kurča s ryžou, marhuľový kompot.
@mili7 Ako robíte domáci pribináčik ? Recept nejaký, Ďakujem 🙂
@mizulienka dost drahe na to ze v obchode kupis aj o 40 centov lacnejsie a aj o viac.
@pipinka4 su domace, tak preto asi aj drahsie, v supermarketoch by som asi kupila lacnejsie, ale co uz 😒
@monika9003 Nech sa páči. Recept na pribináčik: 1 (250g) jemný tvaroh, 1 smotana na šľahanie, 2 vanilkové cukry, alebo niekedy dám len 1 vanilkový a dosladím normálnym cukrom, a všetko spolu vyšľahať. Dobrú chuť 🙂
@avals a poradis mi prosim ta, kolko nalevu si robila? a aky mas recept na nalev? dakujem
@monika9003 tu mam vyskusany vyborny pribinacikovy recept, davala som ho aj do torty, je vyborny...
2 slahackove smotany, 1x 500g tvaroh kremovy (vo vedierku z L...a), 1x 250ml kysla smotana, 1/2 alebo cely sacok Creme ole vanilkovy...smotany si najprv vyslaham, nemusi byt uplne do tuha, staci do penista a pridam vsetko ostatne, premiesam a hotovo a este dosladim 2 lyzicami praskoveho cukru, alebo podla chuti...
paradajkova polievka, zlte fazulky s chilli a kuracie masko🙂
my tiez rajcinova polievka a pecienka na stave+ryza,tekvicovy kolacik.Inak svokrovci nasadili namiesto cukety,tekvicu tak uz neviem co by som z tej tekvice robila.😀 Dnes kolac,zajtra privarok,tekvicovo-zemiakove placky,polievka.Aj sa nam bude o tekvicach snivat 😀 😀 😀
Ahojte...dievcata ako sa sterilizuje kompot v trube? Dakujem
ahojte, dnes na obed kuracia prsia+sunka+syr zatocena ako rolada v listkovom cesticku, priloha pecena cuketa a hokaido. polievka zo vcera a kysnuty slivkovy kolac s posypkou
Vyprážaná tekvica, pečené zemiačiky a tatárska omáčka
zemiakova kasa, spenat ,uvarene vaicko a peceny bocik
@mami.sk nikdy som nic take nejedla a vlastne som sa s tym este nestretla - mam manzelika ktory je klasik 🙂 ale ja by som isto skusila 😝
@mizulienka hej domace je domace.ak su neni striekane a chutne nemusis banovat 🙂 a chutovo sa to samozrejme neda porovnat.ako pisem domace su domace 🙂

na obed už varím kelový prívarok s guľášovým masom, zemiaky, chlieb. A na večeru može byť chlieb s maslom , paradajkami, paprika, kto chce tak aj salámka - ale tú moc nechcú.