icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mili7
26. júl 2014

@karkana Mohla by som poprosit recept na to cest. Dakujem

gega
26. júl 2014

@lovely_choice receptik by sa nenasiel prosim 😊 🙂 🙂

katja78
26. júl 2014

Dostala som černice, tak reku čo s nimi, aby ich aj deti zjedli veľa a bez straty vitamínov? Smotanovo-jogurtová torta s bezlepkovymi piškotami🙂 taká bola dobrá, že nepočkala ani na fotografa 😅

nakup
26. júl 2014

Ahojte dievčence mi dnes a na zajtra slepačí vývar domáce rezance + zo špardlovej múky, pečená krkovička, červená kapusta a bavorské knelíčky alebo parená knedľa

pipinka4
27. júl 2014

Baby prosim vas nejaky ozaj vyborny a overeny recept na vianocku.chcela by som vyskusat dkujeeeem

mizulienka
27. júl 2014
pipinka4
27. júl 2014

@mizulienka super dakujem aj podla komentov je uzasna 🙂 vyskusam.hm mam take stvorcove plechy mam spravot z cesta radsej dve alebo jednu? Lebo tam baby pisu ze je dost objemna :P

mizulienka
27. júl 2014

@pipinka4 ja z toho mnozstva robim 2 take mensie, alebo jednu vianocku a druhe urobim take rozteky plnene bud nutelom alebo lekvarom.

libka1
27. júl 2014

Paradajkova polievka, pecene zemiaky a zubac, salat z cinskej kapusty, jogurtovy kolac s rebarborou

pipinka4
27. júl 2014

@mizulienka ani to neno zly napad 🙂 dakujem velmi pekne

m_ij_ka
27. júl 2014

naše raňajky orechový závin, kakao

simona112
27. júl 2014

Dnes kuraci vyvar, pecene kuriatko, dusena kysla kapusta, knedla...

hatapkagb
27. júl 2014

My dnes mame segedinsky gulas,domace vyborne knedle,kolac s cokoladovym pudingom,poliatym s pochutkovou smotanou 🙂 🙂

leiladomi
27. júl 2014

Zeleninova polievka a cukinove placky 🙂

lovely_choice
27. júl 2014

@gega ale na ktore jedlo? 🙂

slimstar
27. júl 2014

Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...

vivusika
27. júl 2014

Zeleninová polievka s vývarom z kurčaťa, potom kurča naporcované, obalené v trojobale a vypražené v rúre, zemiaková kaša, zeleninový šalát a decká ako obyčajne broskyňový kompót 🙂

rush
27. júl 2014

Dnes nic 😵 ale včera zeleninové polievka so struhanou zeleninou a kuracie prsia zapecene so syrom a zemiakové kasa a cvikla 😵

lovely_choice
27. júl 2014

Hovadzi stroganov 🙂

slimstar
27. júl 2014
a2303
27. júl 2014

Dnes rychlovka na terase, hrášková polievka a grilované medové kuracie krídielka 😵

a2303
27. júl 2014

nemáte prosím náhodou recept na broskyňový koláč? ďakujem 🙂

m_ij_ka
27. júl 2014

naša večera domáca treska, rohlíky

gega
27. júl 2014

@lovely_choice na tie spaldove gulky plnene slivkami 🙂

pipinka4
27. júl 2014

@mizulienka ahoj prepac ze zase otravujem ale urobila som tu vianocku a vobec mi nenakysla.nevies kde som mohla spravit chybu? A cesto som mala hrozne lepkave.ako chutovo neni zla len je taka hutna kedze nenakysla.

nakup
27. júl 2014

@m_ij_ka prosím ťa nedala by si recept na domácu tresku ? vopred ďakujem

mizulienka
27. júl 2014

@pipinka4 tak to ma mrzi 😒
ja som ju robila uz nespocetnekrat a stale krasne vykysla...isla si presne podla receptu?
mlieko si nemala studene?

pipinka4
27. júl 2014

@mizulienka aj mna to mrzi ale tak co uz xi.nie praveze bolo take fajn kvasok sa mi pekne spravil ale uz cesto nie.hm a ako ma vypadat to cesto po vymiesani? Take ako napriklad na parene buchty?

motiilik
27. júl 2014

Ahojte...ja dnes rozstvrtene a vykostene kura,nalozene v pace a vysmazene,k tomu varene zemiaky to na obed a teraz na veceru cuketove placky...

mizulienka
27. júl 2014

@pipinka4 zo zaciatku sa troska lepi, ale cim viac ho hneties, tym menej sa bude....
ano, hotove cesto vyzera ako cesto na buchty napriklad.

hmm netusim, v com moze byt zrada, ja som uz vyskusala vela receptov, ale tento je pre nas najlepsi...tak ked mu das druhu sancu, mozno bude aj pre vas 😉