Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lovely_choice receptik by sa nenasiel prosim 😊 🙂 🙂
Dostala som černice, tak reku čo s nimi, aby ich aj deti zjedli veľa a bez straty vitamínov? Smotanovo-jogurtová torta s bezlepkovymi piškotami🙂 taká bola dobrá, že nepočkala ani na fotografa 😅
Baby prosim vas nejaky ozaj vyborny a overeny recept na vianocku.chcela by som vyskusat dkujeeeem
@pipinka4 ja robim tuto a je perfektna
@mizulienka super dakujem aj podla komentov je uzasna 🙂 vyskusam.hm mam take stvorcove plechy mam spravot z cesta radsej dve alebo jednu? Lebo tam baby pisu ze je dost objemna :P
@pipinka4 ja z toho mnozstva robim 2 take mensie, alebo jednu vianocku a druhe urobim take rozteky plnene bud nutelom alebo lekvarom.
Paradajkova polievka, pecene zemiaky a zubac, salat z cinskej kapusty, jogurtovy kolac s rebarborou
@mizulienka ani to neno zly napad 🙂 dakujem velmi pekne
naše raňajky orechový závin, kakao
Dnes kuraci vyvar, pecene kuriatko, dusena kysla kapusta, knedla...
My dnes mame segedinsky gulas,domace vyborne knedle,kolac s cokoladovym pudingom,poliatym s pochutkovou smotanou 🙂 🙂
Zeleninova polievka a cukinove placky 🙂
@gega ale na ktore jedlo? 🙂
Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...
Zeleninová polievka s vývarom z kurčaťa, potom kurča naporcované, obalené v trojobale a vypražené v rúre, zemiaková kaša, zeleninový šalát a decká ako obyčajne broskyňový kompót 🙂
Dnes nic 😵 ale včera zeleninové polievka so struhanou zeleninou a kuracie prsia zapecene so syrom a zemiakové kasa a cvikla 😵
Tvarohový koláč s ovocím
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1437-tva...
nemáte prosím náhodou recept na broskyňový koláč? ďakujem 🙂
naša večera domáca treska, rohlíky
@lovely_choice na tie spaldove gulky plnene slivkami 🙂
@mizulienka ahoj prepac ze zase otravujem ale urobila som tu vianocku a vobec mi nenakysla.nevies kde som mohla spravit chybu? A cesto som mala hrozne lepkave.ako chutovo neni zla len je taka hutna kedze nenakysla.
@pipinka4 tak to ma mrzi 😒
ja som ju robila uz nespocetnekrat a stale krasne vykysla...isla si presne podla receptu?
mlieko si nemala studene?
@mizulienka aj mna to mrzi ale tak co uz xi.nie praveze bolo take fajn kvasok sa mi pekne spravil ale uz cesto nie.hm a ako ma vypadat to cesto po vymiesani? Take ako napriklad na parene buchty?
Ahojte...ja dnes rozstvrtene a vykostene kura,nalozene v pace a vysmazene,k tomu varene zemiaky to na obed a teraz na veceru cuketove placky...
@pipinka4 zo zaciatku sa troska lepi, ale cim viac ho hneties, tym menej sa bude....
ano, hotove cesto vyzera ako cesto na buchty napriklad.
hmm netusim, v com moze byt zrada, ja som uz vyskusala vela receptov, ale tento je pre nas najlepsi...tak ked mu das druhu sancu, mozno bude aj pre vas 😉

@karkana Mohla by som poprosit recept na to cest. Dakujem