icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
3. aug 2014

Dnes sosovicova polievka, rizoto uhorkovy salat a jablkova strudla

babulka82
3. aug 2014

Mamičky prosim potrebujem poradit ! chcela by som "vyrobit" doma tortu z toho kupovaneho korpusu ale chcem od vas nejaku dobru plnku,popripade aj nejake ovocie a želatinu na vrch.Ale ako by som to spravila aby mi to nevytieklo? dik

libka1
3. aug 2014

Dojeme morcaci vyvar a slivkovy kolac
Urobim vyprazane filety zo zubaca s cibulovo zemiakovym salatom

dorotka2013
3. aug 2014

@babulka82 ja by som dala teraz v lete taku nejaku sviezu tvarohovu plnku,len jemny tvaroh,cukor,mozno mascarpone...nic co by ten tvaroh zriedilo,ziadne vajicko,smotana... Ovocie ake mate radi...hodi sa skoro vsetko,zelatinu urobis podla navodu,mozno namiesto vody pouzit dzus,mozes aj farbu doladit k ovociu (cira,cervena...). A Aby ti to nevytieklo tak bud dat cele do tortovej formy,ak sa zmesti alebo urobit z alobalu taky vysoky kraj.

babulka82
3. aug 2014

@dorotka2013 dakujem ano taku nejaku mam aj na mysli nechcem maslovu.A mysliš že mi to ten okraj udrži ten alobal dookola? Lebo ten korpus asi nenarvem do tortovej formy.

lucianka01
3. aug 2014

Ja som dnes robila na rychlo len pecienku s kolienkami a 5 druhov kolačov - osie hniezda: skoricove a kakaove, rozky: s dusenymi jablkami zahustenymi pudingom, orechove a lekvarove. Mnamka na poobedie. 😉 🙂

vivusika
3. aug 2014

Dnes hrášková polievka s drožďovými haluškami, vyprážaný patizón, varené zemiaky s pažítkou, jogurtová tatárska omáčka, deckám na mlsanie bábovka. Na večer sa už marinuje mäsko na gril a pečie sa chlebík v pekárničke 🙂

lovely_choice
3. aug 2014

@lalus niet zaco 🙂 urcite budu chutne aj bez tvarohu, daj potom vediet ... 🙂

lovely_choice
3. aug 2014

vcera sme mali na obed slepaci vyvar a palacinky (konecne nam prisla panvica, tak budu u nas na zozname castejsie 🙂) a na veceru sme mali zeleninove leco so sunkou 😉

lovely_choice
3. aug 2014

@lenkaleg nic sa nedeje, ja len pre buducnost... 🙂 ta torta je este jednoduchsia, ako s tym kremom, co som poslala recept ... upeceny korpus som natrela dzemom, naukladala ovocie, poliala medom, prikryla dalsim korpusom, opat potrela medom (ovocie nebolo az take sladke), naukladala broskyne a zaliala zelatinou zo zlateho klasu 🙂

hedviga1
3. aug 2014

zeleninva polievka, rizoto a k tomu babovka

lovely_choice
3. aug 2014

@verka18567 my sme tiez mali bananovy koktail (aj s kakaom) vcera na druhu veceru (potrebovali sme sa schladit) 😎

wighy
3. aug 2014

Ahojte. Jooj zas same dobroty mnaaaam

U nas dnes masivy vyvar so zeleninkou a cestovinkami, s ieckova s knedlou- zatial nemam foto. Este len ideme jest len cakam navstevu

A robotla osm rano este zéiakovo cuketove plaky a palacinky z obsenych vlociek. A pridavam aj minulo- nedelnu rychlotorticku pre manzela k narodeninam

mizu89
3. aug 2014

@babulka82 alebo namiesto alobali daj mastny papier - papier na pecenie preloz na poli aby bol dvojity pevnejsi omotaj okolo torty a pre istotu spendlikom prichit o korpus :D drzim palce

mizu89
3. aug 2014

zeleninova polievka zo zemlovymi knedlickami a knedla s kacacimi stehnami a dusena cervena kapusta.

luciok
3. aug 2014

Ahojte, dnes kurací vývar a znojemské hovädzie s ryžou. Na poobede som urobila dezert z kyslej smotany, piškót s ríbezľovým džemom a banánov.

jachin
3. aug 2014

Baby prosím osvedčený recept na brumíka...niečo fakt podobné originálu.Tie čo som skúšala..no nebolo to to pravé orechové 😖
A dnes zeleninová polievka, pečené kura, ryža, opekané zemiaky a mrkvový šalát.

m_ij_ka
3. aug 2014

šalátová polievka, zemiaky na petržlenovej vňati, fašírky, uhorkový šalát

slimstar
3. aug 2014
sono2
3. aug 2014

Kurča

m_ij_ka
3. aug 2014

tvarohový koláč práve dopečený 🙂

maminka2013
3. aug 2014

Kuraci vyvar a hneda ryza s pecenym kuracimmaskom a marhulovym kompotom 🙂

chorale1
3. aug 2014

mrvencová polievka a francuzske zemiaky 🙂

dorotka2013
3. aug 2014

@babulka82 daj viac vrstiev...alebo papier na pecenie...urcite to udrzi...

puffu
3. aug 2014

dnes na obed opat rychlovecky do 30min...kuracie rezance zapecene v rure so sparglou a syrom, dalsie zapecene so susenymi paradajkami a syrom, opekane zemiaky ako priloha a ako dezert smotanovo-tvarohovo-mascarponovy kolac s ovocnym pyre a na veceru bude losos s avokadovou salsou

slimstar
3. aug 2014
luciok
3. aug 2014

Dnešný dezert mňaaaam

arnika888
3. aug 2014

@luciok Mňam, U nás by sa zjedla na počkanie. Ja často robím trasenú tortu s ananásom, niekedy nemá čas ani poriadne stuhnúť. Dnes som piekla dvojfarebnú bábovku so zapečenými jahodami uprostred.

arnika888
3. aug 2014

@libka1 Poprosila by som recept na tresku z tofu, to som ešte nepočula. Ja robievam falošnú tresku z tvarohu, tá je veľmi chutná. Ryby nemám rada, nikdy a nikde ich nejem a tak hľadám náhražky.

m_ij_ka
4. aug 2014

naše raňajky párky s horčicou, chlieb 🙂