Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mirka_st ahoj, prosim ta plnena cuketa je tvoj receptik? Vyzera uzasne, poprosila by som co to vsetko skryva 🙂 dakujem
naša večera zemiakové placky 🙂
ja dnes : slaný cukinový koláč a uhorkový šalát a špaldová bábovka 😎
@matamm normalne to robim ako klasicku zemiakovu harulu. Cize nastruhas si tekvicu/cukiny ( aj so supkou az mas mlade ) a jediny rozdiel,ze necham vypotit so solou aj pol hodku na sitku, potom v miske pridam vajce, muku, cesnak, majoran, korenie, premiesas a das piect. To je zakl.recept & ozvlastnit ho mozes syrom struhanym, salamou najemno, podla toho co mate radi. My mame radi jednoduche veci,cize robievam basic verziu + si dame k tomu letny salat a vecera je na svete. Mozno este tip, za tepla nekrajat,nechat vychladnut/sadnut, inak je to mazlave, kedze tekvica/cukina nema skrob. Svokra to miesa so zemiakmi - aj tak sa da. Dobru chut 🙂
@gianni hned by som si dala 🙂
naše raňajky rybacia pomazánka, rohlíky 🙂
babyyy.....co dnes varit???? 😒 😒 .....dajte inspiraciu ....mam tam por, syry, smotanu na varenie, kur.psria...ale neviem co by sa s tym dalo ....
U nas dnes slavnostnejsie polievka kacacia so zeleninou. Na druhe pomaly pecena kacica, domace knedle, sladkokysla kapusta. Vsetko v procese varenia. Na veceru netusim lebo vcera boli dolky s paradajkovym lekvarom takze dnes fakt nejak neviem.
Vcera ceresnove gule a dnes francuzske zemiakyyyy a tarator sviezy k tomu 🙂
@applede tak pekne si podus porik,na to supni masko,osmaz to cele do makka,vegetka,c.korenie trosku soli,a podlej smotanou na varenie a pridaj aj syr ak mas taveny.Ak nie nevadi🙂uvar cestoviny a na to tuto omacky a postruhaj syr....dobru chut 😉 a podotaz ja pridavam do takejto omacky stipku kari🙂
na desiatu tvarohovo-cokoladovy krem - chutil ako termix (co bol kedysi s hnedym stvorcekovym pozlatkom
😎), mnam
@verka18567 mnaaaam, ten mozem jest stale ... 🙂
U nas dnes zeleninova polievka a palacinky
@lovely_choice ako robis ten krem?
Ahojte, nikde nemôžem nájsť recept na šalviový sirup, tento rok máme šalvie požehnane, tak by som ju chcela nejako využiť. Mám záujem o recept na sirup klasický /do vody, čaju/, ale aj ak niektorá máte, tak
aj na sirup pre detičky na ich boľavé hrdielka ... Budem rada, ak nejaký pridáte.
cviklova polevka a pizza karfiolove muffiny k tomu bataty zemiaky +zelenina
@amdeis my sme si kacaciu polievku aj druhe naplanovali na vikend 🙂 len to budeme varit a piect z kacacich stehien. Na prilohu bude tarhona a uhorkovy salat 🙂
@lydia22 pisala som IP
raňajky: špaldová krupicová kaša s broskyňou,
obed: strúhaná kalerábovo-mrkvová polievka so zemiakmi, kalerábové placky pečené v rúre so zemiakmi a kapustovým šalátom.
Piecť by som ešte dnes chcela rýchly jablčník http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-jablcni...
tekvicovy privarok zo včera,dnes hovädzie na hubach a zemiakova kaša a citronovy kolačik http://varecha.pravda.sk/recepty/pomarancovo-ci...
Dnes máme šošovicovú polievku a výborný cestovinový šalát s kuracím masom. 😉
dnes pečené zemiačky s bryndzou
ahojte, dnes peciem razniky - napichane marinovane masko,zemiaky na kolieska ,cibulka,slaninka,paprika ,so zeleninovym salatom,alebo cviklou 😝 dezert cokoladovy puding s visnami
Ahojte,ja dnes od rana pri peci...zavarame leco a uncle bens,takze na obed bolo leco 🙂 ...zajtra nejaka polievka a pecene buchty 🙂

Hribova polievka od vcera a krkovicka na cesnaku pecena v trube s dusenymi zemiakmi..