icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
13. aug 2014

Hribova polievka od vcera a krkovicka na cesnaku pecena v trube s dusenymi zemiakmi..

tatianka79
13. aug 2014

@mirka_st ahoj, prosim ta plnena cuketa je tvoj receptik? Vyzera uzasne, poprosila by som co to vsetko skryva 🙂 dakujem

gianni
13. aug 2014

punčová pre manžela- som dala objednať... 😉

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
m_ij_ka
13. aug 2014

naša večera zemiakové placky 🙂

rokka
13. aug 2014

ja dnes : slaný cukinový koláč a uhorkový šalát a špaldová bábovka 😎

matamm
13. aug 2014

@leushkka možem tá poprosiť recept na ten slaný koláč z cukiny ďakujem mata

leushkka
13. aug 2014

@matamm normalne to robim ako klasicku zemiakovu harulu. Cize nastruhas si tekvicu/cukiny ( aj so supkou az mas mlade ) a jediny rozdiel,ze necham vypotit so solou aj pol hodku na sitku, potom v miske pridam vajce, muku, cesnak, majoran, korenie, premiesas a das piect. To je zakl.recept & ozvlastnit ho mozes syrom struhanym, salamou najemno, podla toho co mate radi. My mame radi jednoduche veci,cize robievam basic verziu + si dame k tomu letny salat a vecera je na svete. Mozno este tip, za tepla nekrajat,nechat vychladnut/sadnut, inak je to mazlave, kedze tekvica/cukina nema skrob. Svokra to miesa so zemiakmi - aj tak sa da. Dobru chut 🙂

matamm
14. aug 2014

@leushkka dakujem velmi pekne vyskusam

fordikford
14. aug 2014

@gianni hned by som si dala 🙂

m_ij_ka
14. aug 2014

naše raňajky rybacia pomazánka, rohlíky 🙂

applede
14. aug 2014

babyyy.....co dnes varit???? 😒 😒 .....dajte inspiraciu ....mam tam por, syry, smotanu na varenie, kur.psria...ale neviem co by sa s tym dalo ....

amdeis
14. aug 2014

U nas dnes slavnostnejsie polievka kacacia so zeleninou. Na druhe pomaly pecena kacica, domace knedle, sladkokysla kapusta. Vsetko v procese varenia. Na veceru netusim lebo vcera boli dolky s paradajkovym lekvarom takze dnes fakt nejak neviem.

verka18567
14. aug 2014

Dnesne ranajky prazenicka s domacich vajicok na cibulke:-P:-P:-P🙂

katkabg
14. aug 2014

Vcera ceresnove gule a dnes francuzske zemiakyyyy a tarator sviezy k tomu 🙂

katkabg
14. aug 2014

@applede tak pekne si podus porik,na to supni masko,osmaz to cele do makka,vegetka,c.korenie trosku soli,a podlej smotanou na varenie a pridaj aj syr ak mas taveny.Ak nie nevadi🙂uvar cestoviny a na to tuto omacky a postruhaj syr....dobru chut 😉 a podotaz ja pridavam do takejto omacky stipku kari🙂

lovely_choice
14. aug 2014

na desiatu tvarohovo-cokoladovy krem - chutil ako termix (co bol kedysi s hnedym stvorcekovym pozlatkom
😎), mnam

arnika888
14. aug 2014

@gianni Tá je krásna, aj pre môjho manžela by bola punčová, ten ju zbožňuje!

lovely_choice
14. aug 2014

@verka18567 mnaaaam, ten mozem jest stale ... 🙂

lydia22
14. aug 2014

U nas dnes zeleninova polievka a palacinky
@lovely_choice ako robis ten krem?

cartridge
14. aug 2014

Ahojte, nikde nemôžem nájsť recept na šalviový sirup, tento rok máme šalvie požehnane, tak by som ju chcela nejako využiť. Mám záujem o recept na sirup klasický /do vody, čaju/, ale aj ak niektorá máte, tak
aj na sirup pre detičky na ich boľavé hrdielka ... Budem rada, ak nejaký pridáte.

tinuskaha
14. aug 2014

cviklova polevka a pizza karfiolove muffiny k tomu bataty zemiaky +zelenina

lovely_choice
14. aug 2014

@amdeis my sme si kacaciu polievku aj druhe naplanovali na vikend 🙂 len to budeme varit a piect z kacacich stehien. Na prilohu bude tarhona a uhorkovy salat 🙂

lovely_choice
14. aug 2014

@lydia22 pisala som IP

mili7
14. aug 2014

raňajky: špaldová krupicová kaša s broskyňou,
obed: strúhaná kalerábovo-mrkvová polievka so zemiakmi, kalerábové placky pečené v rúre so zemiakmi a kapustovým šalátom.
Piecť by som ešte dnes chcela rýchly jablčník http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-jablcni...

babulka82
14. aug 2014

tekvicovy privarok zo včera,dnes hovädzie na hubach a zemiakova kaša a citronovy kolačik http://varecha.pravda.sk/recepty/pomarancovo-ci...

lucianka01
14. aug 2014

Dnes máme šošovicovú polievku a výborný cestovinový šalát s kuracím masom. 😉

daniz
14. aug 2014

dnes pečené zemiačky s bryndzou

lululka555
14. aug 2014

ahojte, dnes peciem razniky - napichane marinovane masko,zemiaky na kolieska ,cibulka,slaninka,paprika ,so zeleninovym salatom,alebo cviklou 😝 dezert cokoladovy puding s visnami

mima2778
14. aug 2014

Ahojte,ja dnes od rana pri peci...zavarame leco a uncle bens,takze na obed bolo leco 🙂 ...zajtra nejaka polievka a pecene buchty 🙂