Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hríbová smotanová omáčka a zemiaková knedľa ....
@lovely_choice mozem poprosit recept na tortu? vyzera fantasticky, mnam 🙂
Farebná roláda s lentilkami
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1075...
@radikuk poslala som IP 🙂
na olovrant sme mali ovsene kase - jedna bola ochutena bananom (pre synceka), druha napucanym makom s medom (pre mna), tretia kokosom s malinovym dzemom a hrozienkami (tiez pre mna, mala som velku chut 🙂) a stvrta s kakaom, medom, kokosom, hrozienkami a slnecnicami (pre manzela) 😉
@nagulinka Ďakujem a nielen vyzerali, ale aj chutili božsky 🙂 Robila som ich podľa tohto receptu, len uvarené som hneď obalila v maku a poliala rozpusteným maslom http://www.fitnessguru.sk/#!122-jablkove-knedle...
naša večera praženica, rohlíky, príloha rajčiny, paprika 🙂
na zajtra plnená paprika - 7 litrový hrnec 😀 😀 😀
@mirka_st dakujem krasne, zajtra vyskusam 🙂
@mili7 ahoj prosim ta do placiek si davala aj zemiaky? A v rure ich ako pecies? Na papieri? Kamaratka robila vcera na papieri a troske olivoveho oleja ale vraj to nebolo ono 🙂.tie tvoje vyzeraju kraaasne 🙂
vcera sme mali fajnovu pizzu len sa tak zaprásilo, a dnes zemiakovy privarok s voslkym okom a chlebom a hrachova polievka s klobaskou. Zajtra karfiol.
na ranajky prazenica so zelenou fazulkou (na pare) a paradajkou 😉
@tatianka79 Ahoj, ďakujem. Do placiek som nedávala zemiaky. Pôvodne to mali byť fašírky, ale nakoniec som ich zabudla obaliť v strúhanke, tak to boli placky 🙂 Robila som to podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/kalerabove-fas... len som tam nedávala cibuľu (nemám rada) a namiesto kukuričnej múky, som dala celozrnnú a špaldovú (míňala som, čo bolo otvorené). Piekla som to normálne na papieri a vrch som tiež potrela trochou olivového oleja. Piekla som ich 20 min z jednej strany a 10 min z druhej na 180 stupňoch. Ale nabudúce dám len 15 min z prvej strany. Všetko záleží od rúry a musíš sledovať. Jasné, že to nebude, ako klasicky vyprážané, ale mne to takto chutilo a aj dcéra si veľmi pochutila 🙂
naše raňajky obložené chlebíky 🙂
Tvarohové knedličky s čučoriedkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/28-tvaro...
Vajíčková polievka, osie hniezda
ahojte,ja som dnes lenivaaa,no asi to robi to pocasie,len prsi,fuci 😒
dnes som sa zmohla na cesnakovu polievku a leco s cuketou a opecenou klobaskou,este by to chcelo kolacik,tak asi babovku upeciem 😉
My mame karfiolovu polievku a tvarohove+makove sliže. 😀
šampiňónová polievka, zapekaný karfiol s brokolicou a zemiakmi , na vrch eidam s nivou (tiež zapečený) 🙂
@mili7 dakujem krasne zajtra vyskusam 🙂
Suhrn z roznych dni,co som pofotila:
Zajkovia - tofu s ryzou
Morcacie rezne s ryzou a mrkvovym salatom
Polievka z pecenej cukiny
Mrkvova polievka s medom - obe polievky z Dobreho jedla
Cukinovy privarok s vajickami a chlebom
Francuzsky slivkovy kolac
Zapekane cviklove listy plnene plnkou z tofu a ryze. Syr navrchu je ementaloveho typu.
Robila som i zeleninove spizy (cukina,patizon,cibula,cesnak,zemiaky,paprika,paradajka),ryzu k tomu a aj morcacie maso na panvici..
Dnes sme mali zeleninovu polievku s lievankou a palacinky plnene lekvarom a tvarohom. Kedze som mala hladkej muky,boli nakoniec na 85%z ovsennej muky. 🙂
Na zajtra planujem kelovu polievku a granatir. Este mrkvovy salat.
Ahojte, ja som v stredu urobila sviečkovú, keďže mám v záhradke dosť zeleniny. Včera sme bolo s mm na cestách, tak nám ostalo aj na dnes. Bola výborná, ešte lepšia ako v stredu 🙂
Dnes mi bolo opat trocha lepsie 😀 , tak sme to vsadili na kotlikovy gulas 😉
Cesnaková polievka, ryža, kuracie maso na čínsky sposob.
My dnes losos zapeceny s omackou z ikei - medovo horcicovou - vyborne a varene zemiaky a piekli sme buchty tvarohovo slivkove a co mi zvysilo cesto, no nezvysilo 🙂 len uz drobec nedovolil hrat sa mi s buchtami,tak na druhu polovicu cesta som supla cesnakovy olej,paradajky,syr,bazalku,oregano,posolila a piekla som 🙂

my sme dnes mali guláš, zemiakové pyré, mäso na šťave, čalamáda 🙂