icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marlenka75
17. aug 2014

Dnes ideme na hody 🙂

anna412
17. aug 2014

Baby poradte overeny recept na parene buchty dakujem 🙂

lydia22
17. aug 2014

Dnes mame cesnakovu polievku so syrom a krutonmi, kuracie sote s ryzou a babovku zo špaldovej muky

mimmka30
17. aug 2014

dnes mame zeleninovu polievku a svieckovu z knedlou 🙂

nelly3
17. aug 2014

dneska strapate rezne+zemiakova kasa a zeleninovy salatik (rajcina, paprika, uhorky) 😉

lululka555
17. aug 2014

Ahojtee,dnes máme zeleninovú polievku s rezancami,plnené morčacie prsia syrom a prosciuttom,zemiakové pyré,paprikovo-uhorkovo-rajčinový šalát a idem akurát zamiesiť na škoricové a kakaové hniezda. 🙂
Pekný deň 😉

sharmana
17. aug 2014

Dnes: mäsový vývar, vaječné rezance
Hlavné jedlo: Fusilli so syrovo smotanovou omáčkou, hráškom a kukuricou.

zarabono
17. aug 2014

Hokaido polievka,po velmi dlhej dobe rezne a zemiaky s petrzlenovou vnatou,rajcinovy salat,metrovy zakusok

m_ij_ka
17. aug 2014

hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, rizoto, čalamáda

scrofa
17. aug 2014

hrstkova polievocka vylepsena o krupicove pohankove halusky s pazitkou a makove dolky s visnami a kokosovym prelivom 🙂

levandullka
17. aug 2014

Ahojte 🙂. Ja mam dnes v celku ,,plodny" den, od rana vyrabam demi glace, na obed boli pecene srncie rebra so zemiakovym pyre a s glazovanou cibulkou a teraz sme s polovickou dokoncili cokoladove penove kolaciky 🙂

zuzana_1
17. aug 2014

Caute. My sme dnes obedovali paradajkovu polievku so syrom,langose a dezert moravske kolace 😊👍

chocolatte1
17. aug 2014

Za pár dní máme výročie tak som spravila radosť sebe aj drahému ♥

mili7
17. aug 2014

Včera sme k lokšiam, knedli a kapuste upiekli kačku a ako dezert rýchlu jablkovú tortu 🙂
Ďalej sme ešte uvarili kačací vývar so zeleninou a rezancami, kôprovú omáčku so zemiakmi a vajcom na tvrdo.
Cuketový brownies zostal ešte z piatka.
Dnes vegetíme a dojedáme 🙂

mizulienka
17. aug 2014

@levandullka vase dnesne menu znie super 😉
mozem poprosit recept na tie kolaciky? dakujem

mizulienka
17. aug 2014

@chocolatte1 krasne naservirovane a vyzera velmi chutne 😉 krasne vyrocie prajem 🙂

leushkka
17. aug 2014

stavnata prazma v papilote s tymianom

mima2778
17. aug 2014

My dnes vyvar a vepro,knedlo,zelo 🙂 kolacik sa nestiha - krajame a susime hriby, tak len zmrzlinka 🙂

siska53
17. aug 2014

Kedze dnes sme boli v pizzerke,tak si zajtra dojeme kelovu polievku..a na veceru a na zajtra budu mat kuracie na mrkve a quinoy. Ja dojem zvysok pizze.

jachin
18. aug 2014

Syrečková polievka s hráškom, buchty na pare

katkabg
18. aug 2014

Kedze sme s malou same doma urobila som nam smotanove cestoviny so zeleninkou 😉

womankc
18. aug 2014

ahojte dievčence, po dlhom čase zas troškou prispejem .
moje posledné víkendy sú plné zavárania: takže minulý týždeň som zavárala uhorky dve vrecia 😀 + naložila súdok kvašákov , sušila som aj huby, dávala do mraziaka a trošku aj zavarila. samozrejme som vyvárala, ale už neviem čo.
tento víkend som spracovávala dve bedne paprík - niečo nakrájala na lečo do mraziaka, väčšiu časť som očistila na plnenie a tiež do mraziaka, a pár téglikov som zavarila na pokyslo nakrájané
pár fľaštičiek som zavarila aj húb + sušila hríby
Spracovala som aj dve bedne paradajok
polku som odšťavila a polku som očistila od šupiek a jadierok - naplnila do fľašiek a zaliala tom šťavou vypasírovanou . trošku som aj posolila morskou soľou
varila som šošovicovú polievku s údeným rebrom na pokyslo a druhé sme mali pečené bravčové na tymiáne a cesnaku, k tomu dusenú kapustu hlávkovú+čínsku a žemľovú knedľu
včera som robila rybaciu polievku s pórkom, sušenou kápiou a mrveničkou a druhé sme mali plnenú papriku a zemiaky a cestoviny s hríbami párkami a kyslou smotanou
hríbovú omáčku som robila asi trikrát tento týždeň
robila som aj kysnuté buchty, hrnkový koláč s broskyňami a tortu z takého hrnkového medového cesta a krému z vareného salka a kyslej smotany
a všeličo iné

ivushqa
18. aug 2014

@womankc že Ty si aká šikula ! 😵

slimstar
18. aug 2014
daniz
18. aug 2014

ahojte tak u nás sa kuchtilo:
piatok - minipizza zo stánku - boli sme u Dr., neskôr polievka francúzska , na večeru plnené torteliny v paradajkovej omáčke,
sobota - byndzová polievka s pažítkou, krutónikmi, kur. pečienky na šťave, ryža, piekla som perník,
nedeľa - brokolicovo-syrová polievka s cestovinkou, segedín, parená domáca knedľa, piekla som osúšky zemiakové a kapustové - z kyslej kapusty,
dnes polievka šošovičková z údenej kosti, segedín,knedľa a na večeru uvidíme.

nikushkasa
18. aug 2014

Na dnes jedna rýchlovka 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/sedliacka-strukovina

raza
18. aug 2014

Ahojte. My dnes peçené stehná na zemiakoch,mrkve a cibulke s maslom. A moravske koláče 🙂

womankc
18. aug 2014

@ivushqa tak robím , čo môžem heheheheh 😀
ale mám dosť 😝

luciok
18. aug 2014

Ahojte, včera som robila hovädzí vývar s písmenkami a čachtické rezne, dnes sme dojedali. Ako dezert bola Jablková bomba. Recept som našla niekde na MK, výborný.