Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Baby poradte overeny recept na parene buchty dakujem 🙂
Dnes mame cesnakovu polievku so syrom a krutonmi, kuracie sote s ryzou a babovku zo špaldovej muky
dnes mame zeleninovu polievku a svieckovu z knedlou 🙂
dneska strapate rezne+zemiakova kasa a zeleninovy salatik (rajcina, paprika, uhorky) 😉
Ahojtee,dnes máme zeleninovú polievku s rezancami,plnené morčacie prsia syrom a prosciuttom,zemiakové pyré,paprikovo-uhorkovo-rajčinový šalát a idem akurát zamiesiť na škoricové a kakaové hniezda. 🙂
Pekný deň 😉
Jablčné rezy recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1510-jab...
Dnes: mäsový vývar, vaječné rezance
Hlavné jedlo: Fusilli so syrovo smotanovou omáčkou, hráškom a kukuricou.
Hokaido polievka,po velmi dlhej dobe rezne a zemiaky s petrzlenovou vnatou,rajcinovy salat,metrovy zakusok
hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, rizoto, čalamáda
Ahojte 🙂. Ja mam dnes v celku ,,plodny" den, od rana vyrabam demi glace, na obed boli pecene srncie rebra so zemiakovym pyre a s glazovanou cibulkou a teraz sme s polovickou dokoncili cokoladove penove kolaciky 🙂
Caute. My sme dnes obedovali paradajkovu polievku so syrom,langose a dezert moravske kolace 😊👍
@levandullka vase dnesne menu znie super 😉
mozem poprosit recept na tie kolaciky? dakujem
@chocolatte1 krasne naservirovane a vyzera velmi chutne 😉 krasne vyrocie prajem 🙂
My dnes vyvar a vepro,knedlo,zelo 🙂 kolacik sa nestiha - krajame a susime hriby, tak len zmrzlinka 🙂
Syrečková polievka s hráškom, buchty na pare
ahojte dievčence, po dlhom čase zas troškou prispejem .
moje posledné víkendy sú plné zavárania: takže minulý týždeň som zavárala uhorky dve vrecia 😀 + naložila súdok kvašákov , sušila som aj huby, dávala do mraziaka a trošku aj zavarila. samozrejme som vyvárala, ale už neviem čo.
tento víkend som spracovávala dve bedne paprík - niečo nakrájala na lečo do mraziaka, väčšiu časť som očistila na plnenie a tiež do mraziaka, a pár téglikov som zavarila na pokyslo nakrájané
pár fľaštičiek som zavarila aj húb + sušila hríby
Spracovala som aj dve bedne paradajok
polku som odšťavila a polku som očistila od šupiek a jadierok - naplnila do fľašiek a zaliala tom šťavou vypasírovanou . trošku som aj posolila morskou soľou
varila som šošovicovú polievku s údeným rebrom na pokyslo a druhé sme mali pečené bravčové na tymiáne a cesnaku, k tomu dusenú kapustu hlávkovú+čínsku a žemľovú knedľu
včera som robila rybaciu polievku s pórkom, sušenou kápiou a mrveničkou a druhé sme mali plnenú papriku a zemiaky a cestoviny s hríbami párkami a kyslou smotanou
hríbovú omáčku som robila asi trikrát tento týždeň
robila som aj kysnuté buchty, hrnkový koláč s broskyňami a tortu z takého hrnkového medového cesta a krému z vareného salka a kyslej smotany
a všeličo iné
Pečené jaternice so zemiakmi
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/580-pece...
ahojte tak u nás sa kuchtilo:
piatok - minipizza zo stánku - boli sme u Dr., neskôr polievka francúzska , na večeru plnené torteliny v paradajkovej omáčke,
sobota - byndzová polievka s pažítkou, krutónikmi, kur. pečienky na šťave, ryža, piekla som perník,
nedeľa - brokolicovo-syrová polievka s cestovinkou, segedín, parená domáca knedľa, piekla som osúšky zemiakové a kapustové - z kyslej kapusty,
dnes polievka šošovičková z údenej kosti, segedín,knedľa a na večeru uvidíme.
Na dnes jedna rýchlovka 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/sedliacka-strukovina
Ahojte. My dnes peçené stehná na zemiakoch,mrkve a cibulke s maslom. A moravske koláče 🙂

Dnes ideme na hody 🙂