icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
26. aug 2014

ahojky, dnes este len zacinam varit,doobeda som behala kade-tade 😉 takze bude zeleninkova polievka , spagety s carbonara omackou s parmezanom a kedze je vonku ,,usmoklene,, dazdive pocasie ,chcela by som upiect briosky s nutelou 😉

slimstar
26. aug 2014
puffu
26. aug 2014

ahojte, ja dnes opat taku rychlovku do 30min, spagety s krevetami, susenymi paradajkami a rukolou..rychle, lahke a vynikajuce...

janka1
26. aug 2014

u nas dnes bez polievky :( nestiham na stavbe a na jednoindukcnej :( ale zas suprove zamiaky s petrzlenovou vnatou a maslo a kurca cacciatore MNAMKA🙂

hyta
26. aug 2014

Ahojte, hľadám u vás inšpirciu na zajtrajšie varenie. Dnes sme mali karfiolovú polievku a slivkové gule s posýpkou podľa chuti, mak a tvaroh.

m_ij_ka
26. aug 2014

na olovrant som mojim babám spravila tvarohové slíže 🙂

lovely_choice
26. aug 2014

lepsia foto zo vcerajsieho obeda - Zapekane zemiaky s masovo-paradajkovou omackou, besamelovou omackou a syrom 😎

lovely_choice
26. aug 2014

dnes sa u nas varil kuraci vyvar zo stehna so zeleninou a semolinovymi rezancami a vyprazany syr v cesnakovom cesticku s domacimi hranolkami pecenymi v rure a tatarskou omackou 😉

lovely_choice
26. aug 2014

na olovrant domaca cokoladova mliecna ryza 😉

hucko44
26. aug 2014

čučoriedkový zákusok. Chrumkavé drobivé cesto z rôznych druhov orechov a krémová plnka z mascarpone a čučoriedkového kompótu. Robil som síce včera ale za 10 minút idem domov a dufam, že mi baby nechali.

jachin
26. aug 2014

Rascová polievka, ryžový nákyp s ananásom

slimstar
26. aug 2014
adkoalauri
26. aug 2014

Dnes sme mali vajíčkovú polievku s opečeným chlebíkom, zemiakovú treninu s kapustovým šalátom a osie hniezda s polevou.

adkoalauri
26. aug 2014
womankc
27. aug 2014

@hucko44 mohol by si pridať recept , včera som akurát kúpila čučky čerstvo nazbierané

hucko44
27. aug 2014

@womankc rád by som, ale nesmiem. Ale ak sa pozries do mojho fotoblogu, tam ho najdes. Je medzi poslednymi 3 prispevkami.

womankc
27. aug 2014

@hucko44 ďakujem našla som , len nechápem, že akú reklamu si si robil, však si nič nepredával, nepozýval si nás do svojej reštaurácie , či o čo ide???? Každá tu dávame recepty , fotky . Nepostrehla som nič , čo by ma pri tvojej osobe malo iritovať 😝

hucko44
27. aug 2014

@womankc No, v podstate som si reklamu robil. A to na moju stránku šéfkuchári. Ja prevádzkovateľov portálu chápem a nemám im to za zlé. Už to riešim, aby boli aj oni spokojní, aj ja a v neposlednom rade hlavne vy babulky 🙂

milan_branik
27. aug 2014
marlenka75
27. aug 2014

Brokolicová polievka, ryža, kuracia pečeň na cibulke, rajčinový šalát.

daniz
27. aug 2014

Tak na večeru včera boli zemiačkové posúšky zo zvyšných zemiakov pečené na panvici, na dnes majú zeleninkovú polievku , chrénovú omáčku s duseným mäskom + zemiačky s pažítkou. Na večeru uvidíme.

daniz
27. aug 2014

@milan_branik pokiaľ je čas a dôvod, v pohode môže byť.

m_ij_ka
27. aug 2014

kapustová polievka, zemiakové pyré a hovädzie kocky v paradajkovej omáčke 🙂

womankc
27. aug 2014

@milan_branik vôbec nie , geniálne jedlo

lydia22
27. aug 2014

my dnes len rýchlovka kuracie prsia na prírodno a zemiakova kaša a dvojfarebná babovka

mima2778
27. aug 2014

@marlenka75 🙂 🙂 my presne to iste 🙂

verka18567
27. aug 2014

Ahojte viete mi poradit recept na muffini?ale odtej pani co raz vyhrala tu sutaz o vareni uz neviem ako sa volala.prosim velmi ich chcem robyt.dakujem:-):-):-):-)

rendita
27. aug 2014

dnes trochu mäska 🙂 Čevabčiči s varenými zemiakmi
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41236-cevabc...

lovely_choice
27. aug 2014

dnes kuracie v cesnakovom cesticku so sladko-kyslim (med, morska sol, jablcny ocot, ml. cierne korenie, repkovy olej a trochu vody) uhorkovo-paradajkovo-cibulovym salatom 🙂