icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lovely_choice
31. aug 2014

vcera na obed: semolinove tagliatelle so spenatovou omackou a syrom 😉

anos18
31. aug 2014

Ahojte, dnes rascová polievka s vajickom, pecene kura s plnkou a na ranajky som robila domacu lucinu

lovely_choice
31. aug 2014

dnes na ranajky tagliatelle zmiesane so spenatovou omackou 😉

mili7
31. aug 2014

Dnesne ranajky boli pocesnakovane hrianky s maslom (treba trosku vitaminov, ked uz je vonku tak sychravo). Na obed sa dojeda kuracia polievka so semoliovymi rezancami. Ako druhy chod sa mi podarilo urobit suprovu paradajkovu omacku zo surovin, co dom dal, kedze toto jedlo nebolo akosi v plane. Podavana bola s trojfarebnou cestovinou a struhanym syrom. Ako dezert len vanilkovy puding s piskotami a nekterinkou.

m_ij_ka
31. aug 2014

fazuľová polievka s údeného mäska, kurací perkelt s cestovinami 🙂

lovely_choice
31. aug 2014

dnes na obed nase oblubene tagliatelle s kuracim perkeltom 😉

macka23
31. aug 2014

Dnes svieckova na smotane s domacou knedlou - moja premiera a len sa tak zaprasilo 😝

lovely_choice
31. aug 2014

na olovrant bude vanilkova a cokoladova mliecna ryza

karkana
31. aug 2014

mne sa dnes ryža tak rozvarila, akoby som ju prvý krát varila 😠 ako ju varíte vy???poradte

lovely_choice
31. aug 2014

@karkana oplachnutu ryzu zalejem len takym mnozstvom vody, aby bol zakryty palec 😉 osolim a varim s poodkrytou pokrievkou domakka - priblizne 20 minut (od vretia) 🙂

dana_l
31. aug 2014

@karkana podobne ako @lovely_choice ale neoplachujem a hrniec zakryjem (mam dieru na unik pary v prikryvke). ked voda zacne vriet tak dam na uplne maly plamen a necham varit 20 minut.

zarabono
31. aug 2014

Zeleninova polievka,svieckova,domaca knedla

siska53
31. aug 2014

@dorotka2013 a ako si ich robila?

siska53
31. aug 2014

Kuraci vyvar-bude mozno i na dalsie 2dni, cviklove balicky,opecene zemiaky.
A mozno spravim aj domace nanuky a vyjde aj na "milacik"
Svokra robila pizzu,tak na veceru budu mat tu a ja asi este upeciem.kuracie stehna na zajtra,mama ma zasobila domacim od kamosky,takze vyvar o stehienka bezhormonove. 🙂

siska53
31. aug 2014

@karkana po preplachnuti zalejem vodou asi cm nad nu. Robim ju v kukte 7min.na 1. Ale naturalku dlhsie.
P. S. Aj svokrina ryza bola vcera daka vodova,to sa jej este nestalo,vzdy ju mala vybornu. Asi nebol vhodny cas na varenie ryze.🙂)

slimstar
31. aug 2014

Nepečený čokoládový dort s piškoty
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1098...

puffu
31. aug 2014

ahojte ja dnes z edicie co v chladnicke ostalo a treba spotrebovat...a velmi chutne napodiv..:D
zapekana zelenina/zemiaky, bataty,cibula, paprika, paradajky,cesnak, mrkva/ a k tomu kuracie prsia marinovane v kecupovo-sweetchilli-bbq omacke a zapecene v rure...

lucikatn
31. aug 2014

Pridavam foto dnesneho obeda - strapacky a cuketovy kolac s makom a jablkami (recept mam v albume) 😀

lucikatn
31. aug 2014

@karkana robievam tak že ryžu prepláchnem vodou a dám osmažiť na troške oleja. Potom ju zalejem vodou (asi 1 cm nad ryžou), osolím, pridám 1 čl mletej kurkumy a prikryté privediem k varu. Premiešam a zakryté varím 10 min. Potom odstavím z ohňa a nechám odpočívať 20 min. Neodokrývať! Premiešam a hotovo.

carmenka123
31. aug 2014

dnes skoro rano sme boli na hubach nazbierali sme skoro plne 4 kose , dubakov, suchohribov kuriatok, takze hned zrana bola omeleta z vajec a dubakov , polievka slepcia, zákusok som robila pudingovy s kyslou smotanou, a este na vecer sa spravia oblozene chlebiky

dorotka2013
31. aug 2014

@siska53 z cukety vydlabes vnutro,pokrajas akoby na hrube dlhsie hranolky,poukladas na plech s papierom na pecenie,rozmiesas olivovy olej,cesnak a citronovu stavu,potries cukety,osolis,okorenis a posypes struhanym parmezanom,zapecies. dobru chut... 🙂

lululka555
31. aug 2014

dnesne - tvarohove buchty a kakaovy zavin 😉

siska53
31. aug 2014

@dorotka2013 dakujem..este tie cukety tam davas surove?
Ako dlho a pri akej teplote to pecies?
Diik!

11nika11
31. aug 2014

U nas bol dnes "cuketa day"..cuketova kremova a cuketovo-syrove gulky+jahodova bublanina.Tento tyzden sme mali este hrstkovu polievku s opecenym parkom a masko so sampionmi a slaninkou+syrovy kolacik z listkoveho cesta 😉

jachin
31. aug 2014

@11nika11 môžem poprosiť recept na cuketovo syrové guľky? vdaka.

lucianka01
31. aug 2014

Takže dnes na malého želanie brokolicová polievka s opečenými kockami rohlíka a zemiaková kaša s kuracími reznami a plnená fašírka 😉

briketa
31. aug 2014

Dnes budu presne taketo papardelle siroke rezance s hribikmi kuriatkami, petrzlenovou vnatkou a posypane troskou parmezanu.

Dostala som nastavce na mixer na vyrobu cestovin, tak ficime v plnom prude 😉

dorotka2013
31. aug 2014

@siska53 surove...ked je mlada cuketka tak aj so supou,ja som mala taku velku starsiu tak som osupala...pecies kym nie je makka,vyskusaj pichnut vidlicku,ale nie je to dlho,10-20 min,podla cukety...

nakup
31. aug 2014

ahojte ešte dnes koláčik

nakup
31. aug 2014