icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maculik
10. mar 2011

@babullka1 teraz nie, ale chodim domov k nasim, byvaju pri PU 🙂
a neboj, podari 😉

kibuk
11. mar 2011

ahojte dnes zeleninove rizoto 🙂 😉

dadka22
11. mar 2011

ja dnes pečené bryndzové pirohy so zaziky omáčkou a polievku ešte neviem...

titkovamiriam
11. mar 2011

pecene hurky-zemiaky,rascova polievka 🙂

pusinqa
11. mar 2011

babenky neviete mi sem prosím hodiť recept na srdiečkovú polievku, sa mi vymazal receptový súbor a zhruba mám tucha že ako na to, ale radšej by som na nič nezabudla čo tam má byť a ako, malá sa za ňou ide zadrieť

drobik1
11. mar 2011

my mame este zo vcera mäso s ryzou a zajtra nevarime ideme na obed k svokre kedze ma narodky 🙂

eva7780
11. mar 2011

tarhonové rizoto

babullka1
11. mar 2011

tak my mame to pecene mäsko,dusenu kyslu kapustu a moj premierovy knedlik nedopadol uplne podla mojich predstav.....takze manzel este poslape do takej jednej hospodky kde dobru knedlu predavaju 😀
ona sa mi aj podarila..lenze ako som ju vyberala tak maly do mna vrazil a knedla bola na zemi 😝 a pravdaze sa rozpadla 😝

jja
11. mar 2011

babulky, poradte mi dobry a hlavne rychly recept z bravcoveho pe svokru🙂 zajtra maju dojst a ja si to chcem nachystat uz dnes aby som to rano kym dojdu...cca.9 hodin..mohla spravit. nemam rada ked sa mi svokra moce v kuchyni 🙂 len ta fantazia mi odisla....skuste nieco z vasich oblubenych 🙂 dakujem

drobik1
11. mar 2011

@babullka1 hm tak to mas aspon dobre ze sa podaril..aj ked ako tak. 🙂 mne sa nepodari vobec tak vzdy radsej kupim..no a s tym malym to bolo dobre... 🙂

ela007
11. mar 2011

@jja ahoj, ak ti mozem poradit, ja som pred par dnami skusala maggi napady, co reklamuju "Stavnate kare so slivkami", je to vyyyyborne...potrebujes len 600 g kare (ale kludne aj vacsi kus ak mas, mne sa to spieklo) , 100 g susenych sliviek a tie maggi napady. Pripava je 10 minut, pecie sa v rure cca hodinku...Takze by si to mohla stihnut kludne aj zajtra a bolo by to cervstve a fantastickee 🙂 mnaaam...u nas vsetko padlo na obed a na veceru som musela varit zas :D

ela007
11. mar 2011

Ja dnes varim kremovu cukinovu polievku, opekane zemiacky a morcacie prsia na sampionoch 🙂 mnaaam.

jja
11. mar 2011

@ela007 dakujem za tip...pozriem cosi v obchode🙂spytam sa este ,a ko si to robila? a priloha bola co?

ela007
11. mar 2011

@jja Priprava 10 minut: umyjes maso aj slivky pod vodou. Urobis v strede maska taku dieru nozom (akoby kapsa) a napchas slivky dovnutra. V tom baleni maggi napady je sacok a koreniny. Masko vlozis do sacku, nasypes tam tie koreniny a pridas 150 ml vody. Potrasies, aby sa korenie nalepilo na masko a strcis do rury 🙂 Ja som k tomu robila ryzu, ale kludne aj zemiaky. Je to fakt moooc dobre. Svokra sa oblize za usami 🙂
Ps. Pisu, ze piect v rure hodinu pri 190 stupnov, nechaj ho tam radsej hodinku aj kus, bude maksie 🙂

ela007
11. mar 2011

@jja a aby som nezabudla, par krat potom pichni do toho sacku, lebo ked sa to bude piect, tak sa mooc nafukne, aby nahodou nepraskol 🙂 Ale oni to pisu aj na navode Maggi napadov 🙂

bubinko83
11. mar 2011

ja dnes robim zemiakove kroketky so syrom 🙂

azuz
11. mar 2011

nase dnesne menu: cesnakova polievka so struhanym syrom a opecenym chlebikom, masko (kuracie stehno) na smotane so zeleninou a kolienka 🙂

daniz
11. mar 2011

Deťom zemiakové placky - na večeru, mm čo príde a zajtra kelová polievka s hríbmi a palacinky, alebo rybka.... No ak poznám môjho palacinkového kráľa tak budú palacinky.... 😀 😀 😀

anelisa
11. mar 2011

@bubinko83 robis domace krokety? 😕 ja som skusala len raz, lebo bola s tym strasna babracka, ale chutovo boli dobre.
Ak mas nejaky jednoduchy nebabrackovy ( 😀 ) recept, napis 🙂

daniz
11. mar 2011

Na ndeľu segedínsky guláš a polievka ak nezostane kelová, tak nejaká zeleninková...

janulabj
11. mar 2011

Ahojte, idem k vam pre radu.....nemate recept na nejaky zakusok pečeny či nepečeny v ktorom použjem dlhe detske piškoty? nejak sa nam ich doma nazbiaralo, a mna ni čnenapada...tak idem pre radu k skusenejšim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dakujem

jarunka111
11. mar 2011

@janulabj ahoj, toto som robila a bolo to mňam 😉

250g jahôd (najlepšie čerstvé) rozmixovať so 140g cukru + šťava z 1citróna + 250g biely jogurt + 1roztopená želatína a nakoniec zľahka vmiešať vyšľahanú šľahačku
Formu na biskupský chlebík vystlať potravinárskou fóliou a vrstviť piškóty a tento krém.
Podľa mojich skúseností, je lepšie každú vrstvu dať trocha stuhnúť a potom dávať ďalšiu.
Je to svieže, nám chutilo

bubinko83
11. mar 2011

@anelisa ja mam asi tiež len tie "babračkove" 😀 Ale raz za čas mi to nevadi,treba sa pri vareni sem-tam aj narobit 😵

iinuska
11. mar 2011

pecene kuracie stehna a zemiaky na kyslej kapuste

@janulabj tiramisu 🙂

janulabj
11. mar 2011

@jarunka111 diky 🙂
@iinuska a maš prosim ta aj recept nejaky overeny? 🙂 🙂 dik

iinuska
11. mar 2011

@janulabj vymixujes mascarpone 500 g s dvoma slahackami, pridas 2 vanilkove cukre.Slahas, kym nevznikne hustejsi krem. Uvaris silnejsiu nesku-kavu. Piskoty das na spodok misy, pokvapkas kavou a rumom, das vrstvu kremu, potom zase piskoty, krem a vrch posypes horkym kakaom.A potom sup do chladnicky. Ja to robim vzdy den dopredu. 🙂 mnam

mia258
11. mar 2011

Tofu so zeleninou + indiánska ryža, banánový koláč 🙂

drobik1
11. mar 2011

@mia258 ahoj daj receptik na bananovy kolac prosim..vdaka.. 🙂

sofinka18
11. mar 2011

parene buchty