Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cuketová polievka, cestoviny s bryndzou
včerajšia večera - brokolicová krémová polievka s krutónkami.
dnešný obed - lososové rizoto
naše raňajky smotanový jogurt ananásový, rohlík 🙂
@luciok Ahoj Prosím ťa ako robíš tie kuracie placky? vyzerajú fantasticky 😉
hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, mäso na smotane, halušky 🙂
dnes mame fazulkovy privarok na kyslej smotane 😉
Nakladané lesné huby na kyslo
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1569-nak...
dnes šampiňónové omeletky + syr, čerstvá zeleninka
@tanickaskorokubikova 2 hrnčeky na drobné kocky nakrájané kuracie prsia, pol hrnčeka strúhanky, 3 vajíčka, posoliť, pokoreniť, pridať trocha červenej mletej papriky, 1 lyžičku oleja, nejaké bylinky - ja som dala oregano. Všetko to treba zmiešať a potom sa to vypráža ako zemiakové placky na oleji.
Sú výborné a rýchle!!
@luciok ďakujem krásne 😉
Dnes sme papali kurací perkelt s cestovinou, bude aj na zajtra.
dnešná večera - mrkvová polievka s vločkami
U nás včera zeleninová polievka s pohánkovými vločkami, bravčové pliecko s hráškom a mrkvičkou, ryža, zeleninový šalát. Dnes sme mali polievku zo včerajšieho dňa a domáce rezance s tvarohom. Zajtra bude hubová polievka, špenátový prívarok s vajíčkom.
cestoviny (penne) so smotanovou lososovo-syrovo omackou 🙂 staci kupit chladeneho lososa, nakrajat na kusky, "hodit" do smotany (33%) pridat vela syru aby ste to zahustili - pripadne jarnu cibulku, a omacka je hotova! 🙂 potom si mozete este nastruhany syr hodit na hotove cestoviny a je to 🙂 ... naozaj velmi jednoduche, rychle a najma chutne!
dnes fazulova polievka s udenym a vypražany karfiol so zemiakmi
naša večera makové slíže 🙂
@janicka99 aj ja to robievam, ešte pridávam čerstvý špenát
Ahojte. Viete mi poradit co s cerstvym ovcim syrom? Dostala som zo salasa
Neviem ani ako dlho to vydrzi a samotny chuti tak o nicom
Dakujem.
@ivanajelinek ovegetiť alebo osoliť, peper, červená paprika a jednohubky alebo osoliť obaliť v troj obale a keď sa zvýši no mrazničky
@ivanajelinek Ja mám obalený v trojobale a zamrazený. Ale aj tak je najlepší len čerstvý, no čo už keď tak krátko vydrží...
naše raňajky praženica, kečup, žemle 🙂
tekvicový prívarok s mäsom ( opražím cibuľu do zlatista pridám mäso, podusím, pridám trochu soli, vegety, červenej mletej papriky a varím do mäkka). Mäso varím vo zvlásť hrnci ako prívarok 🙂
šalát zeler+mrkva+jablko s jogurtom, jogurt+cesnak, celozrnné domáce miniplacky
@chocolatte1 ako si robila prosim ta tie pec.kuracie prsia? Co si tam všetko dala?
Rychlá bramborová omáčka s houbami
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1115...

Ahojte, včera sme dojedali pečenú krkovičku so zemiakmi z nedele. Keďže začína jablková sezóna, naložila som si pre začiatok pár fľaštičiek strúhaných jabĺk, petržlenová vňať sa už suší aby bola cez zimu do vývaru. Dnes som urobila zemiakovú mliečnu polievku s vajíčkom a druhý chod boli parené buchty.
Pekný večer