icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

naty1987
20. sep 2014

Zajtra bude u nas pečená kačička s kapustou a domacou knedľou a zeleninova z kačacimi drobkami 🙂

mili7
21. sep 2014

U nás boli včera na obed cestoviny s kuracím mäskom, kukuricou a syrovo-smotanovou omáčkou. Poobede som piekla špaldové šatôčky plnené strúhaným jablkom a špaldový závin plnený nutelou a strúhaným jablkom.

mili7
21. sep 2014

Dnes bude u nás plnená paprika a mäsové guľky v paradajkovej omáčke s domácou kysnutou knedľou.

m_ij_ka
21. sep 2014

baby si na raňajky rozkázali krupicovú kašu s grankom 🙂

mimmka30
21. sep 2014

ahojte..my dnes kurací vyvar,..a kolozvarska kapusta.. 🙂

zuzka444
21. sep 2014

U nas dnes zajaci vyvar s melencami , spenatove halusky so.syrovou omackou a slaninkou a sviezy cucoriedkovy zakusok 🙂

jongopongo
21. sep 2014

Dnes sa moja bude zalizovať nad super kelovou polievkou so zemiakmi a mrkvičkou. Skvele chutí keď zeleninu trošku orestujem na masle , tak dobrú chuť .

mimika123
21. sep 2014

nas jedalnicek od piatku bol v piatok kuracie prsia na kari s kuriatkami a ryzou, vcera bravcove rezne so zemiakovou kasou a dnes svieckova z hovädzinky a knedla. na zajtra mam v plane rascovu polievku s vajickom a pre mna halusky s hlivovym paprikasom, pre manzela a syna halusky so syrokremom

mimika123
21. sep 2014

zienky ako robite bryndzovu polievku?

vivusika
21. sep 2014

my dnes plnenú papriku a gule v paradajkovej omáčke s domácou knedľou a ku kávičke čokoládovú roládu 🙂

lovely_choice
21. sep 2014

vcera sme si k zapekanym zemiakom upiekli v rure karfiol v cesticku obaleny ovsenymi vlockami 😉

lovely_choice
21. sep 2014

na olovrant sme mali celozrnno-spaldove palacinky plnene cucoriedkovym a broskynovym kremom 🙂

gianni
21. sep 2014

@naty1987
u nás dnes tiež pečená kačka a vývar z kačacích drobkov...

verka18567
21. sep 2014

@wighy ahoj poprosim pekne dala by si mi receptik na tu torticku?dakujem🙂

hyta
21. sep 2014

U nás vývar z domáceho zajačika so zeleninou a hovädzia roštenka s kápiou, ryža a kyslá uhorka. Ostali mi v chladničke šľahačkové smotany, tak máme ku káve i nepečený krémeš.Všetkým prajem peknú nedeľu.

luciaq
21. sep 2014

ahojte zienky. u nas dnes: kuracia polievka a s nitovkami, pecene kurca na azteckom koreni s pecenymi zemiakmi, ryza, bravcove kare na horcici 😉

blancagon
21. sep 2014

Polievočka z karé kostí so zeleninou a mrveničkou a sviečkovááááá s knedličkou domácou,mňamka

lucikatn
21. sep 2014

Dojeme kapustnicu s masom a klobasou zo vcera a nepecenu jablkovu tortu s piskotami a kyslou smotanou

ivushqa
21. sep 2014

u nás dnes hovädzia polievka, krkovička pečená so zemiakmi, paradajkovo- paprikový šalát, osie hniezda inak 😵 všetkým kucháročkám a ich rodinám prajem krásnu nedeľu ( možno je posledná slnečná ) 😎

siska53
21. sep 2014

Este pismenkova polievka a spravila som zapecenu cviklu s cesnakom a zemiaky na panvici.
Zajtra este budu halusky a polievku planujem hokkaidovu.

m_ij_ka
21. sep 2014

pórová polievka, pečené kura s ryžou, 🙂

laskonka28
21. sep 2014

U nás dnes karfiolový deň...na raňajky podusený karfiol a naň vyliate vajíčka...mňamka...na obed karfiolová polievka - kuracia...a vyprážaný karfiol a batátovo-zemiaková kaša...k tomu paradajkovo - uhorkový šalát...a na večeru neviem...koláčik jablkový...dobrú chuť...

mo77
21. sep 2014

@lululka555 ten kolacik vyzera skvele, mozem recept poprosit?

wighy
21. sep 2014

korpus http://www.kucharskerecepty.eu/vyborny-korpus-n...
krém: zo stranky http://www.zorka.estranky.cz/clanky/recepty/kre...

Čokoládový pudinkový krém

Suroviny a postup: 250 ml mléka, 50 g cukru, 1 čokoládový pudink svařit na sladkou kaši. Po odstavení přidat do horkého 4 PL čokolády (já dala polevu-čočky) a vymíchat do hladka. Po vystydnutí zašlehat do 250 g másla, podle potřeby přisladit, popř. ztmavit kakaem.

a potom uz len polevu z masla a cokolady

nakup
21. sep 2014

my dnes hovädzí vývar, dukátové buchtičky moravské koláčiky a mini veterníky, a včerajšie kuracie kúsky v slaninke americké zemiaky a uhorkový šalát

verka18567
21. sep 2014

Ahojte kedze Som so synom v nemocke tak varil manzel:zapekane kuracie prsicka so zemiakmi zaliate smotanou zmiesanou so syrom cesnakom🙂moze byt🙂 😀

lululka555
21. sep 2014

ahojky, vcerajsie dukatky - mnamkove,uz budem len take robit.. a dnes sme mali hovadzi vyvar so zeleninkou, hovadzie opacne rezne,zemiakove pyre,salat uhorkovo-rajcinovo-cibulovy a upiekla som kysnuty dvojfarebny vencek s visnovym dzemom 😉

lovely_choice
21. sep 2014

dnes na olovrant rezance s maslom a s cucoriedkovym dzemom 😉

lovely_choice
21. sep 2014

a potom sme si vymysleli skutocnu mnamku! - banan s oprazenymi pomletymi vlockami na masle a mede - tato kombinacia neskutocne pripomina chut vlasskych orechov 🙂