Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby si na raňajky rozkázali krupicovú kašu s grankom 🙂
ahojte..my dnes kurací vyvar,..a kolozvarska kapusta.. 🙂
U nas dnes zajaci vyvar s melencami , spenatove halusky so.syrovou omackou a slaninkou a sviezy cucoriedkovy zakusok 🙂
Dnes sa moja bude zalizovať nad super kelovou polievkou so zemiakmi a mrkvičkou. Skvele chutí keď zeleninu trošku orestujem na masle , tak dobrú chuť .
nas jedalnicek od piatku bol v piatok kuracie prsia na kari s kuriatkami a ryzou, vcera bravcove rezne so zemiakovou kasou a dnes svieckova z hovädzinky a knedla. na zajtra mam v plane rascovu polievku s vajickom a pre mna halusky s hlivovym paprikasom, pre manzela a syna halusky so syrokremom
zienky ako robite bryndzovu polievku?
my dnes plnenú papriku a gule v paradajkovej omáčke s domácou knedľou a ku kávičke čokoládovú roládu 🙂
@wighy ahoj poprosim pekne dala by si mi receptik na tu torticku?dakujem🙂
U nás vývar z domáceho zajačika so zeleninou a hovädzia roštenka s kápiou, ryža a kyslá uhorka. Ostali mi v chladničke šľahačkové smotany, tak máme ku káve i nepečený krémeš.Všetkým prajem peknú nedeľu.
ahojte zienky. u nas dnes: kuracia polievka a s nitovkami, pecene kurca na azteckom koreni s pecenymi zemiakmi, ryza, bravcove kare na horcici 😉
Polievočka z karé kostí so zeleninou a mrveničkou a sviečkovááááá s knedličkou domácou,mňamka
Dojeme kapustnicu s masom a klobasou zo vcera a nepecenu jablkovu tortu s piskotami a kyslou smotanou
u nás dnes hovädzia polievka, krkovička pečená so zemiakmi, paradajkovo- paprikový šalát, osie hniezda inak 😵 všetkým kucháročkám a ich rodinám prajem krásnu nedeľu ( možno je posledná slnečná ) 😎
Este pismenkova polievka a spravila som zapecenu cviklu s cesnakom a zemiaky na panvici.
Zajtra este budu halusky a polievku planujem hokkaidovu.
pórová polievka, pečené kura s ryžou, 🙂
U nás dnes karfiolový deň...na raňajky podusený karfiol a naň vyliate vajíčka...mňamka...na obed karfiolová polievka - kuracia...a vyprážaný karfiol a batátovo-zemiaková kaša...k tomu paradajkovo - uhorkový šalát...a na večeru neviem...koláčik jablkový...dobrú chuť...
@lululka555 ten kolacik vyzera skvele, mozem recept poprosit?
korpus http://www.kucharskerecepty.eu/vyborny-korpus-n...
krém: zo stranky http://www.zorka.estranky.cz/clanky/recepty/kre...
Čokoládový pudinkový krém
Suroviny a postup: 250 ml mléka, 50 g cukru, 1 čokoládový pudink svařit na sladkou kaši. Po odstavení přidat do horkého 4 PL čokolády (já dala polevu-čočky) a vymíchat do hladka. Po vystydnutí zašlehat do 250 g másla, podle potřeby přisladit, popř. ztmavit kakaem.
a potom uz len polevu z masla a cokolady
dnes na olovrant rezance s maslom a s cucoriedkovym dzemom 😉

Zajtra bude u nas pečená kačička s kapustou a domacou knedľou a zeleninova z kačacimi drobkami 🙂