icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
12. nov 2014

@milan_branik tak, tak....

verka18567
12. nov 2014

Ahojte dnes paradajkova polievka a rizotko z kur.maska a cerstvej mrkvy a petrzlenu🙂

dana_l
12. nov 2014

@zuna89 dakujem, vyskusam dnes detom na veceru. a kolko ti toho vyjde z tych 2 bananov? my mame doma 4 malych hladosov. mala by som radsej urobit dvojitu davku? moze to potom sa zjest aj na druhy den?

lululka555
12. nov 2014

dnes cicerovo-zeleninova polievka, dukatove buchticky s vanilkovym kremom 🙂

hatapkagb
12. nov 2014

Ahoj.My dnes mame vyprazany rezen,zemiakova kasa,cvikla,uhorky a zajtra budu palacinky s jahodovym lekvarom,nutelou a so slahackou, a polievka z ovsenych vlociek.

alenka7777
12. nov 2014

brokolicova polievka, vyprazana rybka a zemiakovy salat, babovka

monka665
12. nov 2014

bryndzovu polievku a harulu

katkabg
12. nov 2014

Cestoviny so sampionovo smotanovo syrovou omackou 🙂 mlska 🙂

raza
12. nov 2014

@komplikovana jeeej,to znie dobre a všetko mám doma.. mohla by som poprosiť recept?

anos18
12. nov 2014

Ahojte, nie kazdy ma rad, ale dnes som varila drzkovu

slimstar
12. nov 2014

Nepečený čokoládový dort bez mouky a vajec
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1160...

komplikovana
12. nov 2014

@raza nech sa páči recept- miery sú od oka, varím iba pre seba. Na olivovom oleji som si opražila 1 mrkvu a polovičku maslovej tekvice narezané na kocky. Ochutila som - soľ, kurkuma, koriander a trošku chili korenia. Zaliala som vodou, pridala polovičku zeleninového bujonu a prihodila 3štvrte hrnčeka premytých krúp. Nechala vrieť až kým sa voda nevyvarila a bolo všetko makké. Do toho som ešte zamiešala nastrúhaný parmezán. Tak nech sa vydarí a dobrú chuť 🙂

pami2
12. nov 2014

@daniz hej, ale niektore su s besamelom, niektore len mlieko+vajce a ine len so smotanou.. chcela som vediet co sa osvedcilo vam

zuna89
12. nov 2014

@dana_l pre 4 radšej dvojitú, nemám to zrátané na kusy ale cca12?, ale keď robím pre nás dvoch len tak ku kávičke, tak to akurát stačí, keď na obed, ttak robím z 3-5banánov. a sú výborné aj na druhý deň

lizatko1009
12. nov 2014

u nas dnes rajcinova polievka, losos na koprovo citronovej omacke a proseco 🙂

sonetta
12. nov 2014

dnes boli muffinky z vajicka, sunky, zeleniny a na vrchu nastruhany parmezan

lovely_choice
12. nov 2014

dnes a zajtra rizoto s podusenou paprikou, cuketou a porom 😉

pattinka
12. nov 2014

@nakup ďakujem 😉

pattinka
12. nov 2014

@zuna89 waw 😝 vďaka, idem ju robiť, dám vedieť ako nám chutila, zajtra ju určite na večeru vyskúšam, zistila som, že nemám syr v črievku a ten bude asi naj 😉

efci
12. nov 2014

@sonetta ako robid tie mufinky? Dakujem

slimstar
12. nov 2014

Nepečené čokoládové gulôčky s kokosom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1178-nep...

rendita
12. nov 2014

Niečo bezmäsité - Zapečené cestoviny so špenátom 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41449-zapece...

lululka555
13. nov 2014

ahojte,u nas dnes segedinsky s parenou knedlou,nech mam na dva dni pokoj od varenia 🙂
a zamiesila som aj cesto na medovnicky 🙂

marlenka75
13. nov 2014

Zabíjačková polievka, zemiaková kaša, pečené jaternice, kvasená kapusta.

marlenka75
13. nov 2014

@rendita Je to dobré?

hyta
13. nov 2014

Ahojte, u nás zeleninová polievka zahustená pohánkovými vločkami a francúzske zemiaky, zeleninový šalát. K tomu upečiem perníkový koláč.

daniz
13. nov 2014

@pami2 ja zapekám len mlieko+ vajíčko a trochu múky-taká zátrepka a tým polievam a tak zapekám aj zemiaky, cestovinu, rôznu zeleninku, mäsko...

daniz
13. nov 2014

dnes torteliny so smotanovo-šamp. omáčkou

trasko
13. nov 2014

Cafte baby...vcera sme mali take ''pizzove'' zapekanky a k tomu salatik s cinskou kapustou,cervenou cibulkou,kukuricou,sampinonmi,rajcinou,paprikou zltou aj cervenou,salatovou uhorkou a gazdovskym syrom a este ogrilovanymi kur.prsiami s gyros korenim...dresing nan bol-ancovicky,kapary,horcica,korenie,worcester,sojovka,cesnak,majoneza a kysla smotana...vsetko pomixovat a naliat na zeleninu...neskutocna zranica vam poviem....dnes si najmensi vypytal kolienka s perkeltom a zvysok chlapov v rodine ''ruzovy'' nakyp.....hadam zostane aj na zajtra 🙂. 🙂 🙂

trasko
13. nov 2014

@anos18 joj posli mi za hrnec! Ledva cakam ,kedy nasi zabiju byku a otec mi donesie vycistene uvarim si....chutia inak ako kupenske ''prané'' 😀